maritbet girişmaritbet
Sur Yapı'nın Axis AVM projesi birinci yaşını kutluyor

Sur Yapı'nın Axis AVM projesi birinci yaşını kutluyor

Axis AVM birinci yıl festivalinde ünlü isimleri ağırlıyor ve ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtıyor

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla geçtiğimiz yıl hizmete açılan Kâğıthane'nin ilk ve tek alışveriş merkezi Axis, ilk yaşını etkinliklerle kutluyor. Axis AVM birinci yıl festivalinde ünlü isimleri ağırlıyor ve ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtıyor.  

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında kapılarını açan AxisAvm, birinci yılını başarılarla tamamladı. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana yerli, yabancı markaları, sineması, 2000 metrekarelik çocuk oyun alanı ile bölge halkının alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayan bölgenin tek alışveriş merkezi Axis,  yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle ilçenin sosyo-kültürel yapısına da büyük katkı sağladı.

Axis'in bulunduğu Kâğıthane ilçesi yeni yapılanan ve sürekli gelişen bir bölge olması nedeniyle özellikle ev ve işyeri sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Her geçen gün alt yapısı, yeni konut projeleri, ofis ve işyerlerinin yanı sıra üniversiteleri ile de daha gelişen Kâğıthane'ye Axis de sosyo-kültürel anlamda önemli fırsatlar sunuyor. 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Axis AVM'nin birinci yılında; “ İlk AVM yatırımımız Axis Alışveriş Merkezi ile kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane'de yalnızca ticari bir alan değil, aynı zamanda ilçenin sosyo-kültürel yapısını değiştirecek bir merkez oluşturmayı hedefledik. Alışveriş Merkezleri her bölge için hem ihtiyaç hem de sosyalleşme alanı. Ancak özellikle de İstanbullular trafik nedeni ile uzaktaki bir alışveriş merkezine gitmek için zaman harcamak istemiyor. Günlük yaşam koşuşturmacasında tüketiciler kendilerine en yakın ve aradıkları tüm markaları bir arada bulabilecekleri alışveriş merkezlerine ihtiyaç duyuyor. Ayrıca Axis AVM kısa zamanda turistlerin de ziyaret ettiği bir AVM haline geldi.” şeklinde konuştu.

Birçok yerli ve yabancı markaya ev sahipliliği yapan Axis, teknolojinin, çocuk alışverişinin, yeme-içmenin ve kuaför, terzi gibi günlük ihtiyaçların adresi olarak öne çıkıyor. 

Giyim, ayakkabı, kozmetik için de Kâğıthane bölgesindeki en yakın adres olan ve bölgenin nabzını tutan Axis Alışveriş Merkezi bölgede yaşayan halkın, ofis çalışanlarının ihtiyaçları doğrultusunda sürekli kendini yeniliyor.
Axis Alışveriş Merkezi bünyesine eklediği yeni markalarla bölgenin alışveriş merkezi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Eylül ayında hizmete girecek olan Mac Fit ile Axis Alışveriş merkezi, sağlıklı yaşamın da yeni adresi olacak.
Birinci yılını dolduran Axis Alışveriş Merkezi yeni yaşını yaz ayları boyunca ardı ardına düzenleyeceği birbirinden eğlenceli aktivitelerden oluşan bir festivalle kutlayacak. AxisCard sahiplerine AxisHediye Dükkanı'ndan6 Haziran - 31 Ağustos tarihleri boyunca oyuncaklardan HDtelevizyonlara, sinema biletlerinden akıllı cep telefonlarına ve tabletlere kadar pek çok hediye dağıtacak olan Axis birinci yaşını, en beğenilen sanatçıların konserleri ve söyleşi günleri ile kutluyor. Axis, 7 Haziran'da Pascal Nouma'yı, 11 Haziran'da Mustafa Sandal'ı ağırlıyor. Çocuklar için açıldığı günden bu yana birçok etkinlik gerçekleştiren Axis, 7-22 Haziran tarihlerinde dünyanın severek takip ettiği AngryBirds oyununu Kâğıthane'ye getiriyor. Axis ziyaretçilerini yaz ayları boyunca birbirinden renkli aktivite ve sürprizler bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Axis Kağıthane’de sömestr tatili şöleni başlıyor!
  • 22.01.2022 09:26

Axis Kağıthane’de sömestr tatili şöleni başlıyor!

Axis Kağıthane, sömestr tatilini şölen tadında etkinliklerle karşılıyor. Axis Ka ...

Axis İstanbul AVM daha kazançlı alışveriş sunuyor
  • 05.10.2020 14:33

Axis İstanbul AVM daha kazançlı alışveriş sunuyor

Axis İstanbul AVM, 5 – 30 Ekim tarihleri arasında hafta içi her gün, 250 TL'lik ...

Axis Kağıthane, 300 Axis Kart sahibine TV hediye edecek
  • 21.12.2016 13:17

Axis Kağıthane, 300 Axis Kart sahibine TV hediye edecek

Axis Alışveriş Merkezi, Axis Kart’ı ile yaptığı alışverişlerde yeterli puan topl ...

Sur Yapı'nın Axis AVM projesi birinci yaşını kutluyor
  • 04.06.2014 11:31

Sur Yapı'nın Axis AVM projesi birinci yaşını kutluyor

Axis AVM birinci yıl festivalinde ünlü isimleri ağırlıyor ve ziyaretçilerine bin ...

Axis AVM Hansel ve Gretel ile öğrencilere karne hediyesi sunuyor
  • 21.01.2014 10:43

Axis AVM Hansel ve Gretel ile öğrencilere karne hediyesi sunuyor

Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, karne tatilinde çocukl ...