maritbet girişmaritbet
Şile, KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor

Şile, KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor

Şile, Metro Properties tarafından geliştirilen ve bir İMSA İnşaat yatırımı olan KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor

İstanbul'un yeni gözde yerleşim ve yatırım bölgesi; şehrin akciğeri, turizm yerleşkesi ve yeni cazibe merkezi Şile, Metro Properties tarafından geliştirilen ve bir İMSA İnşaat yatırımı olan KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor…

Dünyanın en önemli megapolleri arasındaki yerini sağlamlaştıran İstanbul'un Asya yakasında, alt ve üst yapı yatırımlarına paralel ticari ve sosyal hayatı destekleyici büyük yatırımlarıyla yeni metropol adayı Şile, gelişim hızıyla Marmara'nın “Kuzey Yıldızı”  olarak parlamaya devam ediyor.

Avrupa ve Türkiye'nin güçlü, deneyimli kuruluşu METRO PROPERTIES bu kez de, bölgenin parlayan “Kuzey Yıldızı” Şile'de KILIA Alışveriş Merkezi'ni hayata geçiriyor. 

Olağanüstü büyüme fırsatları ve işletmeler için uzun vadede değer yaratma arayışı ile öne çıkan Metro Properties tarafından geliştirilen ve 2014 yılı sonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan KILIA Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi de; ticari mülklere etkin planlama, yönetim ve hizmet desteği sağlayan Avrupa'nın önde gelen Gayrimenkul Yönetim uzmanı Metro Properties tarafından gerçekleştirilecek.

Sınıfının en iyilerinden olan ve kazan-kazan yaklaşımına dayalı yatırımlar gerçekleştiren, 2005 yılından bu yana da Şile bölgesinde büyük ölçekte farklı gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan İMSA İnşaat tarafından inşaatına başlanan KILIA Alışveriş Merkezi, 20 bin metrekare kapalı alana sahip.

Organize Perakende Sektörü'ndeki pek çok markayı bölgeye kazandıracak olan KILIA Alışveriş Merkezi; 77 Mağaza, 4 Sinema Salonu ve Bowling Salonu'nun yanı sıra yiyecek katıyla ve restoranlarıyla bir “Sosyalleşme ve Yaşam Merkezi” de olacak. 

Sadece finansal sermaye değil aynı zamanda entelektüel sermayeyi, uluslararası sermaye finansmanını da bir arada sunan Metro Properties'in uzman kadrosuyla geliştirdiği projede, 2 katlı Otopark da büyük bir sorunun çözümü olacak.

Bu yatırımlara paralel, bir yandan üniversiteleri (Işık ve Özyeğin) ile bir eğitim, diğer yandan gelişen ticari ve sosyal hayatıyla giderek yılboyu çağdaş yerleşim merkezi olan Şile bölgesinde bu yeni yatırımlara paralel kurulmakta olan 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları ile altyapı yatırımları da hız kesmeden devam etmekte.

Böylece gelişen ulaşım imkanları, karayolları ve tüm alt yapısıyla “Kuzey Yıldızı” Şile'de hizmete açılacak KILIA Alışveriş Merkezi, ticaret ve sosyal yaşam merkezi olarak ailelere, üniversite öğrenci ve mensuplarına, iş çevrelerine, Şile bölge ziyaretçilerine özel etkinlik projeleriyle de kesintisiz hizmet vererek bir “Sosyalleştirme Merkezi” kimliğiyle de cazibe merkezi olacak.

Metro Properties Genel Müdürü Eyüphan Boyvadaoğlu: “Deneyimli ve uzman kadromuzla KILIA Alışveriş Merkezi'ni de diğer AVM'lerimiz gibi başarıyla hayata geçirip yöneteceğiz. Bugüne kadar daima nitelikli ve özel AVM projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçirerek yönetimini yapmaktayız. Bir AVM'de, tüketiciyle etkileşim açısından, mağaza karmasının dengesi en önemli konudur. KILIA AVM'de Metro Properties bunu sağlayacaktır. 

Daha önce de bölgesindeki ilk AVM projelerini hayata geçirip başarıyla yönettiğimiz için Asya Yakası'nı çok iyi tanıyoruz. 

Ayrıca Şile bölgesinin giderek son derece cazip ve avantajlı bir yerleşim ve ticaret merkezi haline geliyor olmasına da önemli bir katkı sağlıyoruz” diyor.

2000'li yıllardan bu yana Şile'de önemli gayrimenkul geliştirme ve yatırımı çalışmalarına başlayan, tam 83 bin m2 alanda gerçekleştirmek üzere lüks villalar ve AVM inşaatına başlayan Ekşioğlu Group-İmsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi: "Türkiye Cumhuriyeti'yle aynı yıl Belediyesi kurulmuş olan Şile'ye büyük gayrimenkul yatırımlarımızla imza atmaya ve Şile'nin kaderini değiştirmeye karar verdikten sonra bugüne gelene kadar büyük mücadele ve uğraş verdik. Çok özel bir gayrimenkul projesini hayata geçirdik. Ekibimizde çok değerli akademisyenler, mimarlar da yer almaktadır.

Bizim en büyük amacımız, İstanbul'un çok nadide ve denize açılan bir kapısı olan Şile'yi yılboyu yaşanan, oturulan, iş yapılan, ziyaret edilen -A sınıfı- bir merkez yapmaktır. Yatırımımız; Şile merkezinde'dir.

Diğer yandan da projemiz içinde bir AVM olmasını her açıdan çok yararlı gördük. AVM geliştirme, yönetme konusunda alanında çok başarılı ve deneyimli olan Metro Properties ile anlaştık. 

20 bin m2 kapalı alanda faaliyet gösterecek KİLİA Alışveriş Merkezimizin Şile'nin, Şile'lilerin kaderini değiştirecek bir yatırım ve çok önemli bir yaşam, sosyal merkezi olacağına inanıyorum. KİLİA Alışveriş Merkezi, bölgedeki ticareti de çok destekleyecektir" diyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İmdat Ekşi, Kilia Şile Konakları'nı anlattı
  • 04.04.2014 10:31

İmdat Ekşi, Kilia Şile Konakları'nı anlattı

Ekşioğlu Grup - İmsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, gelecek projeleri ...

İmsa İnşaat Şile’ye 100 milyon dolar yatırdı
  • 28.05.2014 09:27

İmsa İnşaat Şile’ye 100 milyon dolar yatırdı

Ekşioğlu Grubu’na bağlı İMSA İnşaat, içerisinde Şile’nin ilk alışveriş merkezini ...

İmsa İnşaat Şile’de 100 milyon dolarlık AVM yapıyor
  • 28.03.2014 09:12

İmsa İnşaat Şile’de 100 milyon dolarlık AVM yapıyor

Yeşil alanları ve plajlarıyla İstanbulluları kendine çeken Şile’ye AVM geliyor ...

Şile, KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor
  • 12.11.2013 14:17

Şile, KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor

Şile, Metro Properties tarafından geliştirilen ve bir İMSA İnşaat yatırımı olan ...

Kilia Evleri Şile'de 630 bin dolara villa!
  • 28.06.2013 13:55

Kilia Evleri Şile'de 630 bin dolara villa!

Kilia Şile Konakları'nda villaların fiyatları 630 bin dolardan başlayarak 2 mily ...