maritbet girişmaritbet
Orion AVM’den Ramazan’a özel etkinlikler!

Orion AVM’den Ramazan’a özel etkinlikler!

Ramazanda günler Orion’da renkleniyor. Çocuklarla yetişkinlerin eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilecekleri etkinlikler, ramazan ayının ikinci haftası Orion’da başlıyor

Ramazanda günler Orion'da renkleniyor. Çocuklarla yetişkinlerin eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilecekleri etkinlikler, ramazan ayının ikinci haftası Orion'da başlıyor. 15 Temmuz'dan itibaren hafta içi her gün saat 14.00'te başlayacak etkinlikler akşam saatlerine kadar devam edecek.

İçinizdeki sanatçı ortaya çıksın

15 Temmuz ile 2 Ağustos günleri arasında, hafta içi her gün yapılacak ramazan etkinliklerinde mendile ebru yapımı atölyesi, kukla ve maske süsleme atölyesi, origami atölyesi, taş boyama, tuvale resim çalışması ve klasik ebru gibi yaratıcı atölyeler düzenlenecek.

Çocukların ister aileleriyle birlikte, isterlerse tek başlarına katılabilecekleri aktiviteler, saat 14.00'te başlayarak 18.30'a kadar devam edecek. Çorlu Kültür ve Sanat Derneği bünyesindeki sanatçılar ve eğitmenler tarafından yürütülecek atölyelere katılım ücretsiz. Özellikle çocukların ve gençlerin el becerilerinin gelişmesine, farklı sanat dallarını deneyimlemelerine fırsat sağlayan atölyeler, çocuğunuzun yaratıcılığını geliştirmesine de katkı sağlayacak.

Ramazan klasikleri Orion'da

Her perşembe ve cuma günü akşam saatleri yaklaşırken hem sizin hem çocuklarınızın keyifle izleyebileceği geleneksel sahne gösterileri yapılacak. Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi Karagöz-Hacivat gölge oyunu, kanto, jonglör, Aşuk'la Maşuk, meddah, illüzyon gösterisi, kukla gösterileri iftarın sabırsızlıkla beklendiği saatlerde sizlerle olacak.

İftarda tatlı ikramı

Ramazan ayında dolu bir etkinlik programıyla ziyaretçilerine eğlenceli bir ay yaşatacak Orion, iftarda da damakları şenlendiriyor. İftarını Orion'daki restoranlarda açanlara tatlılar, şerbetler ikram ediyor. Orion'daki tatlı ikramı uygulaması 15 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Yemek katında kurulacak olan şık büfeden, iftar saatinde restoranlarda olan müşteriler ücretsiz olarak faydalanabilecek. Lokma, helva veya şerbet ikramı hafta içi her akşam iftarla birlikte başlayacak.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Orion AVM’den Ramazan’a özel etkinlikler!
  • 14.07.2013 13:30

Orion AVM’den Ramazan’a özel etkinlikler!

Ramazanda günler Orion’da renkleniyor. Çocuklarla yetişkinlerin eğlenceli ve key ...

Orion Alışveriş Merkezi yenilenen yüzüyle tekrar kapılarını açtı!
  • 25.10.2012 11:06

Orion Alışveriş Merkezi yenilenen yüzüyle tekrar kapılarını açtı!

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi Orion, yeni yüzüyle tekrar ziyaretçilerini karş ...

Tekirdağ Çorlu'daki Orion AVM'de yangın çıktı!
  • 09.09.2012 07:29

Tekirdağ Çorlu'daki Orion AVM'de yangın çıktı!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir alışveriş merkezinin üst katındaki restoranların ...