maritbet girişmaritbet
Next Level, 20 yeni markayı Ankaralılarla buluşturacak!

Next Level, 20 yeni markayı Ankaralılarla buluşturacak!

İnşaatına 2011 yılında başlanan Next Level AVM, kapılarını Eylül ayında ziyaretçilerine açacak. Sadece alışveriş merkeziyle bin 500 kişilik istihdam sağlayacak olan proje, toplam 145 markaya ev sahipliği yapacak. Ayrıca, 20 civarında marka Ankara'daki ilk mağazalarını Next Level'da açacak

Next Level porojesini hayata geçiren Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level'ın ofis ve rezidanslarının yanı sıra AVM'siyle de birçok ilke imza atacağını kaydederek şöyle konuştu; "Next Level AVM'de kolay dolaşılabilen ve rahat alışveriş yapılabilen çekici bir tarz oluşturduk. Mağaza karmasını oluştururken 'Ankara'nın neye ihtiyacı var?' sorusuna cevap aradık ve 'ulaşılabilir lüks' kavramına yoğunlaştık" dedi. 

Bu kapsamda 'ulaşılabilir lüks' olarak tanımlanan markaların AVM'de yer almasını sağladıklarını 'Bu projeyi İstanbul'da da yapın' diyorlar ifade eden Erdoğan, "Hedef kitlemizi Next Level AVM'ye çekecek özel bir mağaza karması oluşturduk. Next Level AVM'nin açık alanı Podyum Kat'ta yer alan ve AVM'nin galeri boşluklarına denk gelen tabanı şeffaf süs havuzları, gün ışığının ışık kırılmalarıyla AVM'ye ulaşmasını sağlayacak. Bu sayede AVM ziyaretçileri su ışıltıları arasında alışveriş yapabilecek" dedi. 

Türkiye'deki alışveriş merkezlerinin yüzde 10'unun Ankara'da bulunduğuna dikkat çeken Erdoğan, "Next Level'da da planlanan Türkiye'ye katma değeri yıllık 200 milyon euroluk katkısı olacaktır. Ve sadece alışveriş merkezi bin 500 çalışanla önemli bir iş istihdamı katkısı olacak" bilgisini verdi. 

Next Level AVM'nin kiralama ve yönetimini üstlenen AVM mfi Partners Alışveriş Merkezleri Direktörü Aytaç Özçiçek ise, Next Level AVM' ile 20 civarında markanın Ankara'da ilk defa mağaza açacağını kaydederek "Toplam 145 markaya ev sahipliği yapılacak" dedi. 

3 bin metrekarelik sinema ve concierge hizmeti var 

Next Level AVM Müdürü Şafak Aksöyek Toros da Next Level AVM'nin 42 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olduğunu ifade ederek "Müstakil olarak inşa edilen yaklaşık 3 bin metrekarelik sinema binası, food court alanındaki terasıyla Next Level, Ankara'da önemli bir fark yaratacak" dedi. Aksöyek, müşterilere birçok hizmet sunulacağını dile getirerek "Vale ve profesyonel olarak vereceğimiz concierge hizmetlerimiz ile ziyaretçilerimizin Next Level AVM'de hayadarını kolaylaştırarak kendilerini özel hissetmelerini sağlayacağız. Ayrıca onların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir yaşam merkezi haline geleceğiz" diye konuştu. 

“Bu projeyi İstanbul'a da yapın” diyorlar

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, İstanbul'dan gelen müşterilerden Next Level AVM benzeri bir projeyi İstanbul'da da yapmaları yönünde istek aldıklarını belirterek şöyle konuştu: "özellikle AVM'de yer kiralamak için İstanbul'dan gelenlerden veya Rezidans ve ofisler için görüştüğümüz müşterilerden olumlu tepkiler aldık. 'Neden İstanbul'da da böyle bir proje yapmıyorsunuz? Mutlaka bu projeyi İstanbul'da da yapın' diyorlar. Ya da 'bu bir İstanbul projesi' deniyor, İstanbul'da bile böylesi yok' deniyor. Alışveriş merkezimizin projede olması bu projeyi aslında tüm Ankara'nın kullanımına açıyor."

Filiz COŞKUN/Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

MR. D.I.Y, 39'uncu mağazasını Next Level AVM'de açtı!
  • 31.01.2023 10:43

MR. D.I.Y, 39'uncu mağazasını Next Level AVM'de açtı!

Dünyanın en büyük yapı market perakendecilerinden MR. D.I.Y, Türkiye’deki 39.’un ...

Mr. D.I.Y. Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM’de açıyor!
  • 20.01.2023 10:40

Mr. D.I.Y. Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM’de açıyor!

“Daima uygun fiyat” ilkesiyle geniş ürün yelpazesi sunan dünyanın en büyük yapı ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi
  • 18.10.2022 16:20

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi

Ankara'da, İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda hayata geçirilen Akadia İncek, ...