maritbet girişmaritbet
Multi Turkey, Marmara Forum ve Forum Mersin'i yeniledi

Multi Turkey, Marmara Forum ve Forum Mersin'i yeniledi

Multi Turkey, yüzölçümü 200.000 metrekareyi aşan perakende gayrimenkul varlığını yeniledi.

Marmara Forum ve Forum Mersin, kapsamlı yenileme çalışmalarından sonra kapılarını açtı. 300 mağazası ve brüt 135.000 metrekarelik kiralanabilir alanıyla İstanbul’daki en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Marmara Forum, 200 mağazası, brüt 72.000 metrekarelik kiralanabilir alanıyla Mersin’in ve Akdeniz’in önemli bir cazibe merkezi olan Forum Mersin, yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlıyor.

Daha fazla güneş ışığı ve daha yeşil bir alışveriş deneyimi

Avrupa’nın en büyük ticari varlık yönetim şirketlerinden biri olan Multi Corporation şirketinin Türkiye şubesi Multi Turkey, Marmara Forum ve Forum Mersin alışveriş merkezlerindeki yenileme çalışmalarını tamamladı. Her iki alışveriş merkezinde de yemek alanlarını ve koridorları, asansörleri, aydınlatmaları ve ortak kullanım alanlarını içeren kapsamlı tadilat çalışmaları yürütülerek bütün bu alanlar açık bir gelecek vizyonuyla yeniden tasarlandı.

Multi Turkey tarafından yönetilen 14 varlıktan biri olan Marmara Forum, yenilenme çalışmasının ardından çok daha fazla güneş ışığı alıyor ve yeni mimari dekoruyla daha kolay bir alışveriş deneyimi sunuyor. Marmara Forum’da kullanılan LED aydınlatmalar da daha rahat bir atmosferde çağdaş bir ortam vaad ediyor. 

Yeni Garden Zone teras, çevre düzenlemesiyle, ilkbahar ve yaz mevsiminde açık hava etkinliklerine ev sahipliği edecek eşsiz bir eğlence mekânına dönüştürülen 5.000 metrekarelik bir alan. Ortak alanların tamamı tadilattan geçirildi ve yemek alanı, mobilyaları, aydınlatması ve yeşil alanları da dahil olmak üzere yeni özelliklerle donatıldı. 

Marmara Forum’un yenilenmesi sırasında küçük ziyaretçiler unutulmadı. İstanbul’daki en popüler aile etkinlik mekânlarından biri haline gelen "Olley Kids Zone"un tasarım öğeleri su damlaları, yağmur ve baloncuklardan esinlenerek oluşturuldu. Bu alandaki pleksiglas dekorasyon öğeleri geceleri çarpıcı bir kuzey ışığı etkisi sağlıyor. 

Forum Mersin: güneyin sıcaklığının kusursuz yansıması

2007’de açılan Forum Mersin de kapsamlı bir restorasyondan geçerek modern ve yenilikçi bir yemek alanına kavuştu. 3.600 metrekarelik yemek alanının, mobilyadan tavana, aydınlatmadan zemine kadar her bir öğesi, daha şehirli bir profil, daha sıcak bir dokunuş ve daha yeşil bir bakış açısıyla yenilendi. 980 metrekarelik teras alanı da ziyaretçilerin rahat bir ortamda açık havanın ve güneşin tadını çıkarabileceği şekilde restore edildi.

Oyun alanı Kids Zone temasıyla yeni bir kimlik kazandı. Ayrıca, bütün yönlendirme tabelaları ve danışma bankoları müşteri memnuniyetini ve kullanım kolaylığını en üst düzeye çıkaracak şekilde yenilendi. Forum Mersin’in Yeşil, Kırmızı ve Gümüş Kuleleri de benzer bir yaklaşımla şehir manzarasına katkıda bulunacak şekilde yeniden tasarlandı. Bölgenin bereketli topraklarını yansıtan petek biçimindeki ortak alanlar; ziyaretçiler için yeşil, modern, rahat, eğlenceli ve etkileyici mekânlara dönüştürüldü.

Multi Turkey Alışveriş Merkezi Direktörü Tuğrul Cömert gerçekleştirilen restorasyonla ilgili olarak şunları söyledi: "Multi Turkey, bölgelerindeki en gözde perakende mekânlarından ikisi olan Marmara Forum ve Forum Mersin’in restorasyonunu başarıyla tamamladı. Baştan sona yenilenen Marmara Forum ve Forum Mersin artık her yaştan ziyaretçisine, çok daha modern, kusursuz bir aydınlatma sistemine sahip ve sürdürülebilir ortamda çok daha cazip ve rahat bir alışveriş deneyimi sunuyor."

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hulusi Belgü, tekrar Multi Turkey'in başına geçiyor!
  • 12.02.2022 13:07

Hulusi Belgü, tekrar Multi Turkey'in başına geçiyor!

Multi Turkey, Pınar Yalçınkaya'nın görevinden ayrıldığını ve yerine Hulusi Belgü ...

Multi Turkey, Marmara Forum ve Forum Mersin'i yeniledi
  • 25.12.2021 09:25

Multi Turkey, Marmara Forum ve Forum Mersin'i yeniledi

Multi Turkey, yüzölçümü 200.000 metrekareyi aşan perakende gayrimenkul varlığını ...

Multi Turkey AVM’lerine TSE güvenli hizmet belgesi!
  • 11.11.2020 10:46

Multi Turkey AVM’lerine TSE güvenli hizmet belgesi!

Multi Turkey bünyesindeki alışveriş merkezleri “COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ...

Marmara Forum'a mükemmellik sertifikası!
  • 06.02.2018 11:26

Marmara Forum'a mükemmellik sertifikası!

TripAdvisor'ın kullanıcıları, seyahatlerini mükemmel hale getiren işletmeler ara ...

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!
  • 25.08.2016 12:55

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!

Bakırköy'de bulunan Marmara Forum AVM’nin kaçak kısımları, İstanbul Büyükşehir B ...

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor
  • 12.05.2016 09:16

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor

Bakırköy’de 7 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Marmara Forum AVM, İstanbul ...