maritbet girişmaritbet
Kuyumcukent AVM, 2016'yı alışveriş festivali ile bitiriyor

Kuyumcukent AVM, 2016'yı alışveriş festivali ile bitiriyor

Bahçelievler Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent AVM, 2016 yılını ‘Kuyumcukent Yılbaşı ve Sevgililer Günü Alışveriş Festivali’ ile uğurluyor.

Alışveriş festivalinin başladığı AVM'de her bütçeye uygun hediye bulunuyor. Sadece hediyeler değil evliliğe dair her şey var festivalde. İlklerin yaşanacağı festivalde alışveriş yapanlar yüzde 50'ye varan indirim fırsatlarını yakalamış olacaklar.

Festivalin açılışına Türkiye Güzeli Tuğçe Dural, ünlü mankenler Ece Gürsel, Günay Museyeva katıldı. Ünlü manken Günay Museyeva 3 kilo ağırlığında altın elbise giyerken Tuğçe Dural ve Günay Museyeva mücevher ve pırlantalardan oluşan yaklaşık 3 milyon TL değerindeki takıları tanıttı. Altın elbisenin fiyatı 550 Bin TL, Mücevher pırlanta set: 340 bin TL, Elmas Set: 440 bin TL, Türkiye'nin pahalı alyansı (Elmas ve pırlanta taşlarla süslü) 50 bin TL.

KİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, AVM'nin Orta Doğu'nun en büyük altın, gümüş ve mücevher üretim ve ticaret merkezi olduğunu belirterek, ''Çoğunluğu Kuyumcu esnafından oluşan 2500'ün üzerinde firma bulunuyor. 20 bin kişiye istihdam sağlanıyor. En büyük özelliğimiz, ülkemizin kuyum sektöründeki üretim, ticaret ve ihracat dahil olmak üzere yüzde 90'ı burada üretiliyor olması. Bugün burada gelenekselleşen AVM İndirim Festivalini yüzde 50'ye varan indirimlerle başlatıyoruz. Mağazalarımızın ürünlerinin sergilendiği Altın Çadırı'nda birbirinden şık tasarımlara sahip, her bütçeye uygun ürünler 'İmalattan Size, Sizden Sevdiklerinize' sloganıyla satışa sunulmuştur. Ziyaretçilerimiz % 50'ye varan indirimlerin yanı sıra 500 TL alışverişte Çeyrek Altını 150 TL'ye alabilecekler, 2.500TL alışverişe Çeyrek Altın hediye edilecektir. Biz AVM olarak, Cumhurbaşkanımızın dövizini boz oyunu boz çağrısına uyarak bu kampanyayı başladık. 14 Şubat'a kadar devam edecek olan kampanyamıza tüm halkımızı bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kuyumcukent AVM, 2016'yı alışveriş festivali ile bitiriyor
  • 18.12.2016 11:42

Kuyumcukent AVM, 2016'yı alışveriş festivali ile bitiriyor

Bahçelievler Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent AVM, 2016 yılını ‘Kuyumcukent Yılb ...

Kuyumcukent AVM ve İstanbul Vizyon Park’ta satışlar devam ediyor
  • 05.05.2014 11:12

Kuyumcukent AVM ve İstanbul Vizyon Park’ta satışlar devam ediyor

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kuyumcukent AVM ve İstanbul Vizyon Park’tak ...