maritbet girişmaritbet
Küçükyalı Hilltown AVM açıldı, 2 günde rekor kırıldı!

Küçükyalı Hilltown AVM açıldı, 2 günde rekor kırıldı!

Rönesans'ın Küçükyalı'da açılışını gerçekleştirdiği Hilltown AVM'yi 3 günde 200 bin kişi ziyaret etti.

Rönesans Gayrimenkul'ün İstanbul Küçükyalı'da hayata geçirdiği Hilltown Alışveriş Merkezi'nin açılış konserleri kapsamında çok sayıda ünlü isim sevenleriyle buluştu. 3 gün 3 gece süren eğlence maratonunda Işın Karaca, Yalın ve Bengü sevilen şarkılarını binlerce kişiyle birlikte söyledi. 

3 günde 200 bin kişinin ziyaret ettiği Hilltown Alışveriş Merkezi; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda binlerce seveniyle 10'uncu Yıl Marşı'nı söyleyen Bengü, sahne sırasında üşüyünce konserine ara vererek AVM'den ilk alışverişini yapıp sahnesine devam eden Yalın ve kızı Mia ile AVM'nin oyun alanında çocuklaşan Işın Karaca konserleriyle açıldı. 

Cumhuriyet Bayramı'nda sahnede olmak çok güzel
Hilltown AVM'nin açılışına özel düzenlenen konserlerin sonuncusunda sevilen şarkıcı Bengü sahne aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleşen konserde binlerce kişiyle birlikte 10'uncu Yıl Marşı'nı söyleyen Bengü, “Böyle önemli bir günde sahnede olmak, hep birlikte marşlarımızı söylemek çok güzel bir duygu” dedi. 

Yeni bir yelkenci doğuyor

Yelkenciliğe merak saldığını anlatan Bengü, “Denizi çok seviyorum. Geçtiğimiz hafta Bodrum cup yarışları vardı. Ülkemiz için çok önemli bütün bunlar. Hakikaten yelkende olmak, denizde olmak, onlarla beraber vakit geçirmek benim için çok güzeldi. İnşallah Bodrum'da seneye yarışlara ben de katılacağım. Biraz izledim yarışları, kurslara da katılacağım. Yeni bir yelkenci doğuyor” dedi. 

Ev soruları utandırdı

Geçtiğimiz günlerde 8 milyon TL'ye ev aldığı şeklinde çıkan haberlerle ilgili, “Bu tarz konular beni çok utandırıyor. Ben zaten Acarkent'te otuyorum. Şu an evde yeni tadilatlar yapıldı. Bir yandan da yapılıyor ancak o konuyla bu konu karışmış” dedi. Bengü, sevgilisi Selim Selimoğlu ile bu yaz evlenip evlenmeyecekleri sorusunu ise “Valla bilmiyorum inşallah bu soruların cevabı yakında gelir” diye yanıtladı. 

Yalın, konser sırasında üşüyünce ara verip AVM'den ilk alışverişini yaptı

Hilltown AVM'nin bir diğer konuğu sevilen şarkıcı Yalın oldu. Uzun zamandır gözler önünde olmayan Yalın, yeni albümü için stüdyoya kapandığını söyledi. Konser akşamı hayli üşüyen genç şarkıcı, konserine ara vererek AVM'den ilk alışverişini yaptı. Konserin ikinci yarısına yeni aldığı şal ile çıkan Yalın, soğuk havaya aldırış etmeden kendisine eşlik eden binlerce kişiyle birlikte şarkılarını söyledi. “Yazdan önce biteceğini düşündüğüm yeni bir albüm üzerinde çalışıyoruz” diyen Yalın, stüdyoda çok mutlu ve yaratıcı olduğunu söyleyerek,  zamanının çoğunu orada geçirdiğini sözlerine ekledi. 

Işın Karaca Kızı Mia ile çocuk oldu

Hilltown AVM'nin açılış etkinlikleri kapsamında konser veren bir diğer isim olan Işın Karaca, konser öncesi alışveriş merkezinin oyun alanında kızı Mia ile oyunlar oynadı. İki kardeşiyle birlikte sahneye çıkan Işın Karaca'ya büyük kardeşi Akın Karaca klavyede eşlik ederken, küçük kardeşi Serdar Karaca vokalde eşlik etti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilltown AVM cadde şovu videosu!
  • 15.11.2017 13:26

Hilltown AVM cadde şovu videosu!

Rönesans tarafından Küçükyalı'da inşa edilen Hilltown AVM'nin cadde şovu dikkat ...

Hilltown AVM tanıtım filmi yayında!
  • 01.11.2017 09:42

Hilltown AVM tanıtım filmi yayında!

Rönesans imzasıyla Küçükyalı'da inşa edilen ve ziyarete açılan Hilltown AVM'nin ...

Hilltown AVM böyle olacak!
  • 22.09.2017 16:41

Hilltown AVM böyle olacak!

Rönesans Gayrimenkul'ün Anadolu Yakası'nda hayata geçireceği Hilltown AVM'nin gö ...

Hilltown AVM iki kategoride ödül aldı
  • 07.11.2018 14:19

Hilltown AVM iki kategoride ödül aldı

Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Hilltown AVM, MarCom Ödülleri’nde iki kate ...

Bella Maison ilk mağazasını Hilltown Avm’de açtı
  • 13.11.2017 17:36

Bella Maison ilk mağazasını Hilltown Avm’de açtı

Bella Maison, ilk mağazasını Küçükyalı’da yeni inşa edilen Hilltown Alışveriş ve ...

Küçükyalı Hilltown AVM açıldı, 2 günde rekor kırıldı!
  • 30.10.2017 11:31

Küçükyalı Hilltown AVM açıldı, 2 günde rekor kırıldı!

Rönesans'ın Küçükyalı'da açılışını gerçekleştirdiği Hilltown AVM'yi 3 günde 200 ...