maritbet girişmaritbet
Kırgızistan’ın en büyük AVM’si Bishkek Park’ı Mobiltel ile açıldı!

Kırgızistan’ın en büyük AVM’si Bishkek Park’ı Mobiltel ile açıldı!

Sunduğu hizmetlerle bilişim sektörünün en önemli şirketlerinden Mobiltel, Bishkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni başkent Bişkek’de açtı

Sunduğu hizmetlerle bilişim sektörünün en önemli şirketlerinden Mobiltel, Bishkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni başkent Bişkek'de açtı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Kırgızistan Ekonomi Bakanı Temir Sariyev tarafından yapılan açılışta, Bishkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kırgızistan halkının hayatına yeni bir soluk getirdi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kırgızistan Ekonomi Bakanı Temir Sariyev, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milletvekileri ve proje sahibi Mobiltel Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu tarafından yapılan açılışla; proje Kırgızistan halkı ile buluştu. 2009 yılında temeli Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından atılan ve bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliği taşıyan Bishkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kaliteli ve seçkin hizmetleriyle Bişkek halkının yaşamına ayrıcalık getirmeyi amaçlıyor.

Kırgızistan'nın en büyük projesini, tek Türk şirketi olarak hayata geçirmekten dolayı oldukça memnun olduklarını belirten, Mobiltel Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu; yatırım maliyeti ile de Kırgızistan'da yabancı yatırımcılar tarafından hayata geçirilen en büyük proje olduğunu belirtti. Projenin diğer önemli detayları arasında yer alan ve alışveriş merkezi üzerine konumlanan 18 katlı, toplam 162 daireden oluşan Bishkekpark Residence” ise Kırgızistan'ın en yüksek binası olma özelliği taşıyor.

Mağaza Karmasıyla Göz Dolduruyor…

Dünyanın ve Kırgızistan'ın en seçkin mağazalarının yer aldığı, 50 milyon dolar yatırım maliyetli, yaklaşık 80.000 m² arsa üzerine kurulu Bishkek Park AVM, 19.000 m² ortak alan, 25.000 m² iki adet rezidans blok ve 21.000 m² kiralanabilir alana sahip. Konfor ve kalitenin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Bishkek Park AVM''de, Mango, Puma, Benetton, Levi's, U.S. Polo, Giovane Gentile, Intersport, OGGI yabancı markaların yanı sıra, Koton, İpekyol, Twist LC Waikiki, Hatemoglu, Ramsey, Colin's gibi önemli türk markaları da bulunuyor.

Toplam yedi kattan oluşan Bishkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi seçkin markaların yanı sıra, 20'den fazla cafe, restoran, çocuk eğlence merkezi, çocuklar ve büyükler için toplam beş sinema salonu, buz pateni pisti ve 550 araç kapasiteli otoparkı alanı ile hizmet verecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kırgızistan’ın en büyük AVM’si Bishkek Park’ı Mobiltel ile açıldı!
  • 12.04.2013 11:52

Kırgızistan’ın en büyük AVM’si Bishkek Park’ı Mobiltel ile açıldı!

Sunduğu hizmetlerle bilişim sektörünün en önemli şirketlerinden Mobiltel, Bishke ...