maritbet girişmaritbet
İstMarina AVM, lüks otomobillere ev sahipliği yapacak

İstMarina AVM, lüks otomobillere ev sahipliği yapacak

İstMarina Alışveriş Merkezi, 1-4 Temmuz günleri arasında dünyanın en lüks spor arabalarını sergileyecek.

İstMarina Alışveriş Merkezi yaz sezonuna hızlı giriyor. Covid-19 kısıtlamalarında evlerinde bunalan vatandaşlar için bir dizi etkinlik programına başlayacak İstMarina ilk olarak 1-4 Temmuz günleri arasında dünyanın en lüks spor arabalarını sergileyecek. Etkinlik süresince alışveriş yapan şanslı müşteriler ise Lamborgini ile tur atma fırsatı yakalayacak.

Dünyanın en lüks spor arabaları İstmarina'da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Kurulduğu günden bu yana görülmemiş aktivitelere ev sahipliği yapan İstMarina AVM, 2021 yaz dönemi etkinliklerine de Ferrari ve Lamborgini gibi spor araçlarla hızlı bir start veriyor. Pandemi sürecine bağlı kısıtlamalar nedeniyle evlerde sıkılan vatandaşlar için birbirinden lüks çok sayıda aracı fuar tarzında sergileyecek olan İstmarina, 500 TL'lik alışveriş yapan müşterilere de stoklarla sınırlı olarak Lamborgini ile Kartal-Pendik sahilyolunda tur atma fırsatı da sunacak.

1 Temmuz Perşembe günü başlayıp, 4 temmuz Pazar gününe kadar devam edecek lüks araç etkinliğine Barcha Group da birbirinden meşhur spor otomobiller ile katılacak. Etkinlik süresince AVM misafirlerine Cobber Bistro tarafından Türkiye'nin ünlü miksolojisti Fatih Üsküdarlı'dan alkolsüz kokteyl hazırlama tüyoları ve tadımı imkanları da sağlanacak. Hem lüks araçları inceleme hem de farklı farklı ülkelera ait dünyanın en popüler kokteyllerini tatma imkanı bulan vatandaşlar, ‘TSE Kovid 19 Güvenli AVM Sertifikası'na sahip İstMarina'da keyifli zaman geçirecekler.

İnsanlara artık internetten alışveriş yetmiyor

Kovid 19 salgının yayılmasından bu yana tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bazı alışkanlıkların değiştiğine dikkat çeken İstMarina AVM Müdürü Melih Çevik, “Koronavirüs 1,5 sene içerisinde hızlı bir şekilde tüm dünyaya yayıldı. Elbette bu duruma uyum sağlamak için hem devletler, hem şirketler hem de insanlar bazı dönüşümler yaşadı. Home Office konsepti ile evden çalışma ve internetten alışverişler olağanüstü düzeyde arttı. Fakat bu süreçte insanlar aynı zamanda evlerinde psikolojik anlamda yıprandılar. Güvenli ve kendilerini riske atmayacak yerlerde alışverişlerini fiziki olarak yapmak istiyorlar. Biz de İstanbul'un bu anlamda öncü AVM'lerinden biri olarak etkinliklerimizle de öncü hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de hız kesmeden bu etkinliklerimiz devam edecek “ sözlerini kullandı. 

İstmarina AVM'de geçtiğimiz aylarda off-road araçları ve kamp malzemeleri, yarış otomobilleri ve tiny house evler ve karavanlarda sergilenmiş ve İstanbullular'ın büyük ilgisini çekmişti.

Araçlarda yok yok

Avm'de 4 gün boyunca sergilenecek 20 otomobil arasında şu modeller de yer alacak:
-Lamborgini Urus, Ferrari 458 MM speciale, Ferrari 458 İtaly, Lamborgini Aventador, Lamborgini Gallerdo, Rolce Royce Wraith,Bentley Continental GT, Porce Cayenne Hybrit, Porce Taycan, Mercedes S400 Maybach, Mercedes G 400 wagon ve daha fazlası…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstMarina AVM, lüks otomobillere ev sahipliği yapacak
  • 23.06.2021 17:32

İstMarina AVM, lüks otomobillere ev sahipliği yapacak

İstMarina Alışveriş Merkezi, 1-4 Temmuz günleri arasında dünyanın en lüks spor a ...

Outdoor Ürünleri Pazarı, İstMarina AVM’de
  • 10.11.2020 11:05

Outdoor Ürünleri Pazarı, İstMarina AVM’de

6 - 7 - 8 Kasım tarihlerinde AVM’de outdoor markalarına ait ürünler ziyaretçiler ...

İstMarina AVM'ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi!
  • 07.11.2020 10:26

İstMarina AVM'ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi!

İstMarina AVM, aldığı üst düzey koronavirüs tedbirleriyle TSE denetiminden başar ...

İstMarina AVM’de Off-Road tutkunları buluşacak!
  • 14.10.2020 14:48

İstMarina AVM’de Off-Road tutkunları buluşacak!

Türkiye’de Motorsporları fotoğraf sergisi, 16 – 17 ve 18 Ekim’de İstMarina AVM’d ...

İstMarina AVM, her ay 1 kişiye 100 bin TL kazandıracak
  • 12.10.2020 12:14

İstMarina AVM, her ay 1 kişiye 100 bin TL kazandıracak

İstMarina AVM, 12 Ekim’de yeni eğitim dönemine merhaba demeye hazırlanan öğrenci ...

İstMarina AVM, 4 kategoride Platin ödülün sahibi oldu
  • 26.11.2018 11:28

İstMarina AVM, 4 kategoride Platin ödülün sahibi oldu

Marcom Ödülleri’nde İstMarina Alışveriş Merkezi 4 kategoride Platin ödülün sahib ...