maritbet girişmaritbet
İstinye Park AVM İzmir projesi için düğmeye basıldı!

İstinye Park AVM İzmir projesi için düğmeye basıldı!

İstinye Park AVM ve otel projesi, İzmir'in Balçova ilçesinde inşa edilecek. Projenin yatırım bedeli 460 milyon lira olarak belirlendi.

Tatil döneminde yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan İzmir, yeni bir yatırıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul'da en çok ziyaret edilen AVM'lerin başında yer alan İstinye Park'ın Balçova bölümü için düğmeye basıldı. Projenin yapımında, İstanbul'daki İstinye Park'ın da ortağı olan Doğuş Gayrimenkul Yatırım bulunmakta.

izmir-istinye-park-avm-ve-otel-projesinin-ticari-birimleri

Dev ortaklık

Doğuş GY ile Orta Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilecek olan İzmir İstinye Park AVM içerisinde mağazaların dışında 211 odalı otel bulunacak. İzmir'in Balçova ilçesi Bahçelerarası Mahallesi'nde yükselecek olan projenin AVM bölümü 301 bin 438 metrekare büyüklüğe sahip olacak.

izmir-balcova-istinye-park-avm-otel-projesi

Yatırım bedeli dikkat çekiyor

500 milyon liraya yakın yatırım bedeliyle ön plana çıkacak olan İzmir İstinye Park AVM ve otel projesi 40 bin 314 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Tamamlandığında İzmir halkı tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen projede 2 bin 430 kapasiteli dev bir otopark alanı bulunacak.

izmir-istinye-avm

Rekor istihdam

AVM içerisinde 4 bin 507 metrekarelik sığınağın yer alacağı ve otelle birlikte bu rakamın 5 bin 13 metrekareye yükseleceği dev yatırımın1500'den fazla kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. 

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstinye Park AVM İzmir projesi için düğmeye basıldı!
  • 13.12.2014 17:12

İstinye Park AVM İzmir projesi için düğmeye basıldı!

İstinye Park AVM ve otel projesi, İzmir'in Balçova ilçesinde inşa edilecek. Proj ...