maritbet girişmaritbet
Harita uygulamaları, AVM'lere girdi

Harita uygulamaları, AVM'lere girdi

Alışveriş merkezlerini (AVM), ziyarete gelen misafirler harita uygulaması ile artık alışveriş merkezlerinde aradıklarını kolayca bulabilecek.

Akkök Holding'in gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ile Akkök Holding iştiraki Akiş GYO AŞ tarafından hayata geçirilen Akbatı ve Akasya'nın Venuex ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde misafirler, üç alışveriş merkezinde de aradıklarını kolayca bulabilecek.

Akkök Holding'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ile Akkök Holding iştiraki Akiş GYO tarafından hayata geçirilen Akbatı ve Akasya, AVM'lerdeki ziyaretçi erişilebilirliği için Venuex ile bir iş birliği gerçekleştirdi.

Yapılan iş birliğinde işletmelere ait kat planları ve tüm diğer izinli bilgiler dünyanın en popüler harita uygulamalarına taşınacak.

Böylece dış mekandan iç mekana geçilirken, günlük hayatta en yakın eczaneyi bulmak için ya da en kısa yol tarifini almak için kullanılan harita uygulamaları, alışveriş merkezi içinde hatasız bir şekilde çalışabilme imkanına sahip olacak.

Bu entegrasyon sayesinde alışveriş merkezi ziyaretçileri harita uygulamalarını kullanarak bina içerisinde bulundukları yeri görebilecek, aradıkları noktaya yol tarifi alarak istedikleri mağaza veya servise sorunsuz bir şekilde ulaşabilecek.

Akmerkez, Akbatı ve Akasya alışveriş merkezleri artık arama motoru sonuçlarında da daha detaylı olarak yer alacak. Arama motoru sonuçları lokasyon bazlı çözümler sunacak. Yapılan çalışma ile üç AVM'de de misafirlerin aradıklarını kolaylıkla bulması amaçlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eylül ayı AVM metrekare verimlilik endeksi açıklandı
  • 30.10.2025 11:24

Eylül ayı AVM metrekare verimlilik endeksi açıklandı

Eylül ayı için açıklanan AVM metrekare verimlilik endeksinde tüketicilerin yeme ...

V Mall Ağrı karma yaşam projesinin temelleri atıldı
  • 30.06.2025 13:38

V Mall Ağrı karma yaşam projesinin temelleri atıldı

Ağrı Valiliği ve Ağrı İl Özel İdaresi’nin destekleriyle İsra Holding tarafından ...

Ağrı Valisi Koç, V Mall Ağrı AVM şantiyesini inceledi
  • 29.05.2025 17:42

Ağrı Valisi Koç, V Mall Ağrı AVM şantiyesini inceledi

Ağrı Valisi Mustafa Koç, İsra Holding tarafından hayata geçirilmekte olan V Mall ...

Rönesans Gayrimenkul gelirlerini 9,6 milyar TL’ye yükseltti
  • 26.02.2025 16:33

Rönesans Gayrimenkul gelirlerini 9,6 milyar TL’ye yükseltti

Rönesans Gayrimenkul Yatırım düzeltilmiş gelirlerini reel olarak yüzde 12 arttır ...

Kuzey Adalar Kartal’da satışlar başladı
  • 13.02.2025 15:07

Kuzey Adalar Kartal’da satışlar başladı

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO iştiraki Emla ...

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi kasımda arttı
  • 25.12.2024 10:57

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi kasımda arttı

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, kasımda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4 ...