maritbet girişmaritbet
ERKOÇ, ARENAPARK’I ANLATTI

ERKOÇ, ARENAPARK’I ANLATTI

Artaş İnşaat ‘ın Atakent’teki yatırımı olan Arenapark AVM, Muhsin Erkoç’un açıklamasına göre bölgedeki emlak fiyatlarını yükseltmiş görünüyor.Erkoç, yine bir Artaş yatırımı olan Avrupa Konutları’nda bile fiyatlarda 50 bin liralık artış gözlendiğini söyledi.

ArenaPark AVM Genel Müdürü Muhsin Erkoç'un açıklamasına göre proje, bölgedeki yeni konut projelerinin yanı sıra eski konutların da değerini önemli oranda artırdı.

Projenin Artaş inşaat tarafından geliştirildiğini belirten Erkoç,  Atakent bölgesindeki emlak piyasasındaki yükselişi şu sözlerle anlattı: “Mesela ArenaPark'a bitişik olan ve yine Artaş tarafından yapılan Avrupa Konutları 1 projesinde yer alan 3+1 dairelerde biz 50 bin lira civarında artış gözlemledik. 141 metrekarelik dairelerde fiyat, 450 bin lira seviyesine çıktı. 25 yaşındaki konutlara dahi 30 bin lira değer kazandırdı. Kiralarda da yine aynı şekilde 1.300 civarından 1.500-1.600 liraya kadar bir artış söz konusu.”

İhtiyacı karşıladık

2003 yılından itibaren konut alanında hızla büyüme yakalayan Atakent bölgesinin ticari gelişimde bu hızı yakalayamadığının altını çizen Erkoç, birçok markalı konut projesine rağmen gelişmiş bir ticari alan bulunmaması nedeniyle bölgede yaşayan insanların ihtiyaçlarını Bakırköy çevresindeki AVM'lerden karşılamak zorunda kaldıklarına dikkat çekerek, şöyle devam etti: “Biz ArenaPark AVM ile Atakent'in ihtiyacı olan büyük alışveriş merkezini açık hava konseptiyle karşıladık. Alışılagelmiş AVM konseptinin dışında çarşı mantığıyla tasarlanan ArenaPark AVM ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topluyor ve her geçen gün artan bir ilgi oluyor.”  Çarşı konseptinde inşa ettikleri ArenaPark'ın açıldığı ilk günden itibaren çevre ilçeler de dahil olmak üzere binlerce kişi tarafından ziyaret edildiğine dikkat çeken Erkoç, AVM'nin giyimden gıdaya pek çok ünlü markaya ev sahipliği yaptığını belirtti.

80 MİLYONLUK YATIRIM 1.000 KİŞİLİK İSTİHDAM                 

Büyük ölçekli konut projelerinin çevrelediği 52 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan ArenaPark AVM, 100 mağazayla 1.000 kişilik istihdam yaratmış durumda. Akdeniz mimarisinin uygulandığı ArenaPark AVM'nin tasarımı, Yüksek Mimar Emin Can Aygölü'ye ait. 80 milyon TL yatırımla 9,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan ArenaPark AVM bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...