maritbet girişmaritbet
Caillou İstanbul’da ilk kez Neomarin AVM'de sahne alıyor!

Caillou İstanbul’da ilk kez Neomarin AVM'de sahne alıyor!

Caillou ve Arkadaşları Orkestrası İstanbul’da ilk kez 16 Eylül Pazar günü saat 15:00’te Neomarin’de sahne alıyor

 

Çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanı Caillou 16 Eylül'de Neomarin'e geliyor. Caillou ve Arkadaşları Orkestraları eşliğinde İstanbul'da ilk kez konser verecek. Caillou konseri öncesinde ise Neomarin'de keyifli etkinlikler, ödüllü yarışmalar, dans ve sahne gösterileri gerçekleşecek.
 
Caillou, Rosie, Clementine, Leo, Xaivior, Emma, Gilbert'ten oluşan Caillou Orkestrası sırasıyla Ali Baba, Arız Vız Vız, Küçük Kurbağa, Arkadaşım Eşek, Let's Sing A Song, Chicken Pox, Vacation, We're The Best Friends, Days of the Week, The Silly Train Song şarkılarını seslendirecek ve İstanbul'lu küçük hayranları ile hasret giderecek.
 
Neomarin Pendik AVM Hakkında
 
İstanbul'un gelişen bölgelerinden Pendik; 1.85 milyonluk nüfusu, Neomarin'in etrafında yapılan yeni iş merkezleri ve rezidanslarla bölgesel gelişimini sürdürüyor. Bu gelişen bölgenin merkezinde yer alan Neomarin'e ulaşım ise çok kolay; ziyaretçiler E-5 otoyolundan kendi araçları ile gelebilecekleri gibi toplu taşıma araçlarını kullanarak veya yaya olarak da Neomarin'e rahatlıkla ulaşabilirler.
 
Neomarin;  hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanlarının yanı sıra toplam  130 ulusal&uluslararası ve yerel markaya ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, 20 restorant&cafesi ile de yeme içme alanında yaklaşık 600 kişiye hizmet veriyor. Ayrıca Neomarin'de Anadolu yakasının en büyük kapalı çocuk oyun alanı Safari Park 3.000 m2 alanda, Teras Go-kart ise 1500 m2'lik alanda hizmet vermektedir.
 
www.neomarin.com.tr
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 3 yeni projesinde satışlara başladı
  • 17.12.2025 12:16

Artaş Holding, 3 yeni projesinde satışlara başladı

Kurulduğu ilk günden itibaren “Kalite, Güven ve Memnuniyet” odaklı projeler üret ...

Hilton, Türkiye’de lifestyle otel portföyünü büyütüyor
  • 17.12.2025 11:03

Hilton, Türkiye’de lifestyle otel portföyünü büyütüyor

Hilton, Canopy by Hilton markasını İstanbul ve İzmir’de açacağı iki yeni tesisle ...

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor
  • 16.12.2025 16:49

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor

İstanbul Başakşehir’de 40 konut için yapılacak müzayede 23 Aralık tarihinde TOKİ ...

İstanbul Küçükçekmece’deki Doğuş Sitesi dönüşüyor
  • 09.12.2025 17:47

İstanbul Küçükçekmece’deki Doğuş Sitesi dönüşüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkan ...

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?
  • 19.11.2025 11:18

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yüzyılın Konut Proje ...

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da
  • 10.11.2025 11:00

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen Şerifali İmar-İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Kon ...