maritbet girişmaritbet
Avrupa’nın en iyisi Marmara Forum!

Avrupa’nın en iyisi Marmara Forum!

ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen 2012 ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü seçmelerinde Marmara Forum tüm rakiplerini geride bırakarak En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü’nü aldı.

 

Marmara Forum, ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından her yıl düzenlenen ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin değerlendirildiği ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü 2012 seçmelerinde birinciliği göğüsleyerek En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nün sahibi oldu.

Gayrimenkul alanının en saygın ödüllerinden biri olan ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü, ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından her yıl düzenlenmekte ve alanında en iyi alışveriş merkezlerine verilmektedir.

Multi Development Türkiye ve Area tarafından geliştirilen, zengin marka karması ve sıradışı aktiviteleriyle İstanbul'un çekim merkezi olan Marmara Forum, Avrupa'daki 16 alışveriş merkezinin finale kaldığı değerlendirmede tüm rakiplerini geride bırakarak Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Marmara Forum Genel Müdürü Joao Xavier aldı.

Multi Development Türkiye, Marmara Forum ile aldığı Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi ödülünü 2009 yılında da Forum Mersin ile Türkiye'ye getirmişti.

“Ödül, Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı açısından çok değerli”

Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü ödülü değerlendirdiği açıklamasında, “Multi Development Türkiye olarak Marmara Forum ile aldığımız bu özel ödül için gurur duyuyoruz. Ödül yalnızca gayrimenkul ve perakende sektöründe şirketimizin uluslararası alanda tanınmasını temsil etmiyor, aynı zamanda Türkiye ve İstanbul için de çok büyük bir tanıtım fırsatı anlamına geliyor. Bu ödül, yeni perakendeciler ve yatırımcılar için Türkiye'yi güvenilir bir yatırım merkezine dönüştürüyor.”

İstanbul'un Kalbi “Avrupa'nın En İyisi”

Mimari projesi ve uygulaması Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirilen, 135 bin metrekare alanda Türkiye'nin en fazla markasını bünyesinde barındıran ve etkinlikleriyle İstanbul'da ziyaretçisine farklı alışveriş keyfi sunan Marmara Forum, butik mağazalarının yanı sıra her yaşa özel alanları, etkinlikleri, su kanalı ve şelale gibi doğayı taşıyan tasarımıyla da farklılaşıyor.  Marmara Forum, şehir ile fiziksel olarak bütünlük içindeki mimari yapısı ve kolay ulaşım sağlayan merkezi lokasyonu ile de İstanbul'un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Multi Turkey, Marmara Forum ve Forum Mersin'i yeniledi
  • 25.12.2021 09:25

Multi Turkey, Marmara Forum ve Forum Mersin'i yeniledi

Multi Turkey, yüzölçümü 200.000 metrekareyi aşan perakende gayrimenkul varlığını ...

Marmara Forum AVM'ye TSE Covid-19 Belgesi!
  • 26.10.2020 17:47

Marmara Forum AVM'ye TSE Covid-19 Belgesi!

Dünyaca ünlü mağazaların yer aldığı Marmara Forum AVM'ye, TSE Covid-19 Güvenli H ...

Marmara Forum'a mükemmellik sertifikası!
  • 06.02.2018 11:26

Marmara Forum'a mükemmellik sertifikası!

TripAdvisor'ın kullanıcıları, seyahatlerini mükemmel hale getiren işletmeler ara ...

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!
  • 25.08.2016 12:55

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!

Bakırköy'de bulunan Marmara Forum AVM’nin kaçak kısımları, İstanbul Büyükşehir B ...

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor
  • 12.05.2016 09:16

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor

Bakırköy’de 7 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Marmara Forum AVM, İstanbul ...

Marmara Forum AVM’de son durum
  • 17.10.2015 23:28

Marmara Forum AVM’de son durum

CHP’li Hüseyin Sağ, AVM’nin kaçak olarak işletildiğini iddia ederek konuyu İBB M ...