maritbet girişmaritbet
Avenue Bodrum AVM kapılarını 31 Mayıs’ta açıyor!

Avenue Bodrum AVM kapılarını 31 Mayıs’ta açıyor!

Avenue Bodrum AVM 31 mayıs'ta görkemli etkinlikleriyle kapılarını açıyor

Avenue Bodrum AVM 31 Mayıs'ta Görkemli Etkinlikleriyle Kapılarını Açıyor. Alışveriş, Eğlence, Tiyatro, Stand-up Şov, Buz Pateni Pisti, Açık Hava Sineması, Pilates Stüdyosu Hepsi Bir Arada ve Yanıbaşınızda Bodrum'da. Yatırımını Türkmenoğlu İnşaat'ın, kiralama ve yönetimini AvmMfi Partners'ın gerçekleştirdiği, Bodrum'a yeni bir alışveriş ve yaşam tarzı getirecek olan Avenue Bodrum AVM, 31 Mayıs 2013 tarihinde benzersiz etkinliklerle kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Avenue Bodrum AVM; keyifli etkinlikleri, eğlenceli aktiviteleri, gece ve gündüz yaşam alanı sunacak konsepti ile birçok ilki içinde barındıracak.

Bodrum'un yeni buluşma noktası Avenue Bodrum AVM, 3 gün 3 gece sürecek açılış etkinlikleri ile aynı zamanda Yaza Merhaba diyecek. Avenue Bodrum AVM açılış etkinlikleri 31 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da ziyaretçilerin renkli kortej eşliğinde karşılanması ve kapı açılış ile başlayacak. 3 gün sürecek Avenue Bodrum AVM renkli açılış etkinlikleri kortej gösterileri, çocuk etkinlikleri, balon dağıtımı, ikramlar, konserler ve benzersiz gösterilere sahne olacak.

Konserler, DJ performans, Işık gösterileri, Stand Up Show. Açılışın ilk günü saat 20:00'de Emir Ersoy & Projecto Cubano canlı performansları ve pop müziğe kattığı Latin ezgileri ile Avenue Bodrum AVM sahnesinde ziyaretçilerimize müzik karnavalı yaşatacak. Açılışımızın ikinci gününde yine saatler 20:00'yi gösterdiğinde ise DJ Can Hatipoğlu Quartet&Groove Gang performanslarıyla ziyaretçilerimizi dansa davet edecek.

 Avenue Bodrum AVM'de eğlence 2 Haziran Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan ünlü tiyatrocu Metin Zakoğlu'nun stand up gösterisi ve Akustik Funny Band 'in performansı ile devam edecek. Etkinlikler süresince şık peysaj alanları ve süs havuzlarında gerçekleşecek olan ışık ve su gösterileri ile lazerle bina boyama ve göz tarayıcılar büyüleyici bir görsel şölen yaşatacak. İlkler Avenue Bodrum'da Yaşanıyor. Çocukların sevgilisi Pepee, muhteşem gösterisiyle 1 ve 2 Haziran tarihlerinde Bodrum'da İlk kez Avenue Bodrum AVM'de. Pepee, birbirinden eğlenceli şarkılar ve sürpriz interaktif oyunları ile ziyaretçilerimize keyifli saatler geçirtecek.

Bodrum'un ilk buz pateni pisti Avenue Bodrum AVM'de açılıyor. Ice Feet Buz Pisti açılış etkinlikleri süresince ziyaretçilerimiz tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek. Yazın sıcağından bunalıp hem serinlemek, hem de eğlenmek isteyen tüm ziyaretçilerimizi buz pistimize bekliyoruz. Biz size aşk, alışveriş, eğlence ve unutamayacağınız keyifli anlar sunuyoruz, ya siz bu aşkı yaşamaya hazır mısınız?

Avenue Bodrum AVM www.avenuebodrumavm.com - www.facebook.com/avenuebodrum Merkez Mah. Atatürk Bulvarı No: 25-29, 48400 Konacık-Bodrum Tel: 0252 444 3 719 Türkmenoğlu İnşaat Hakkında Türkmenoğlu İnşaat, 1979 yılından bu yana, ülkemizin değişik yerlerinde inşaat-taahhüt işleri yapmaktadır. Bugüne kadar yaptığı tüm taahhüt işlerini başarı ile tamamlayarak yeni projelere başlamıştır. Yaptığı ve yapacağı projelerin içinde toplu konutlar, villalar, iş merkezleri, alış - veriş merkezleri, süpermarketler, santral binaları ve yat limanı gibi bir çok değişik kategori ve büyüklükte işler bulunan firmamız, zaman, mekan, güven parolası ile iyi mekanlarda, güvenilir, kaliteli malzeme ve zamanında teslim edilen işler yapmayı sürdürecektir

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avenue Bodrum AVM’nin Dubai çekilişi sonuçlandı
  • 21.08.2013 08:13

Avenue Bodrum AVM’nin Dubai çekilişi sonuçlandı

Avenue Bodrum AVM’nin “En Hızlı Lastik Değiştirme” yarışmasının birincileri rüya ...

Avenue Bodrum AVM’den 1 çifte Dubai tatili hediye!
  • 13.07.2013 08:28

Avenue Bodrum AVM’den 1 çifte Dubai tatili hediye!

Bodrum’un yeni gözdesi Avenue Bodrum AVM, Ramazan ayı içersinde en yüksek alışve ...

Paşabahçe, Bodrum Avenue Bodrum AVM’de mağaza açtı!
  • 15.06.2013 09:57

Paşabahçe, Bodrum Avenue Bodrum AVM’de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Bodrum’daki Hypodrum İş Merkezi’nde yer alan mağazasını Av ...

Avenue Bodrum AVM’yi 3 günde 50 bin kişi ziyaret etti!
  • 06.06.2013 14:38

Avenue Bodrum AVM’yi 3 günde 50 bin kişi ziyaret etti!

Yatırımını Türkmenoğlu İnşaat’ın, kiralama ve yönetimini Avm mfi Partners’ın ger ...

Avenue Bodrum AVM 3 yılda 50 milyon euro ciro hedefliyor!
  • 31.05.2013 08:17

Avenue Bodrum AVM 3 yılda 50 milyon euro ciro hedefliyor!

Yatırımını Türkmenoğlu İnşaat’ın gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini Avmmfi ...

Avenue Bodrum AVM kapılarını 31 Mayıs’ta açıyor!
  • 28.05.2013 17:06

Avenue Bodrum AVM kapılarını 31 Mayıs’ta açıyor!

Avenue Bodrum AVM 31 mayıs'ta görkemli etkinlikleriyle kapılarını açıyor ...