maritbet girişmaritbet
Astoria AVM yüzde 50 ziyaretçi artışı hedefliyor

Astoria AVM yüzde 50 ziyaretçi artışı hedefliyor

Astaş Holding tarafından Kempinski Residences’da yer alan Astoria AVM, altıncı yılında yenilenerek ziyaretçilerini karşılıyor

Dünyanın en prestijli markaları ile projeler geliştiren Astaş Holding tarafından 2008 yılında Avrupa'nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen Kempinski Residences'da yer alan Astoria AVM, altıncı yılında yenilenerek ziyaretçilerini karşılıyor. İş yaşamının merkezinde konumlanan Astoria AVM, yenileme çalışmalarının ardından iş dünyasının buluşma noktası olacak.

İstanbul Esentepe'de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Yenileme çalışmaları süresince ziyaretçilerini ağırlamayı sürdüren Astoria AVM iş yaşamının tüm gereksinimlerine yanıt verebilecek bir yaklaşım ile hizmet veriyor. 

Astoria AVM'nin iş dünyasının can damarı olan Levent-Mecidiyeköy hattının tam ortasında ayrıcalıklı bir konumda bulunduğunu belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı, bölgenin ofis talebini düşünerek AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere ayırdıklarını söyledi.

Astoria AVM'nin ziyaretçisi yüzde 50 artacak 

Bölgenin nitelikli ofis ihtiyacı kadar iş yaşamının gereksinimlerini karşılayacak sosyal yaşam kurgusuna da ihtiyaç olduğunu belirten Aşcı; “Perakende sektörü her geçen gün gelişiyor. 2000 yılında ülke çapında sadece 46 AVM vardı, 2014 yılı sonunda ise bu sayının 347'ye çıkması bekleniyor. Çok hızlı bir büyüme söz konusu, bu da beraberinde ciddi bir rekabet getiriyor. Bu rekabette başarılı olmanın yolu ise ziyaretçilerin yaşamlarını kolaylaştırarak uygulamaları sunmaktan geçiyor. Ziyaretçilerimizin beklentilerini saptamak için birçok araştırma yaptık. Astoria AVM'nin ziyaretçi kitlesinin yüzde 80'i, AVM çevresinde 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan iş merkezleri, uluslararası şirketler, bankalar, genel müdürlükler ve ofis çalışanlarından oluşuyor. Bölgede çalışan 50 bin kişinin sosyalleşebileceği alanlara da ihtiyaç var. Astoria AVM getirdiği yeniliklerle bölgedeki iş dünyası için bir ilişki geliştirme ve sosyalleşme noktası da olacak. İstanbul'un en sadık ziyaretçilerine sahibiz. Kişisel hizmet verecek kadar ziyaretçilerimizi tanıyoruz. Bunu da göz önüne alarak iş yaşamının gerçek ihtiyaçlarına yanıt verebilen bir AVM oluşturmak için yola çıktık. Bunun neticesinde ziyaretçi sayımızda yüzde 50 oranında artış hedefliyoruz.” dedi. 

“Zamanın değerini bilenler yenilenen Astoria AVM'de buluşacak”

İş yaşamı için en değerli şeyin zaman olduğuna dikkat çeken Astoria Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ümit Teoman ise çalışanların kısıtlı vakitlerini en verimli şekilde kullanabilecekleri alışveriş, yeme-içme, spor ve sosyal yaşam imkanlarının Astoria AVM'de yer aldığını söyledi.

Astoria AVM'yi zamanın değerini bilenler için bir buluşma noktası olarak yeniden konumlandırdıklarını belirten Teoman, hedef kitlemizin talepleri doğrultusunda en doğru marka karmasını oluşturmaya çalıştık. Bu kapsamda, bulunduğumuz bölgenin en büyük spor merkezi Jatomi Fitness burada yer alıyor. Kafelerin bulunduğu alanda yeni olarak teras alanını hizmete açtık. Toplamda 6.500 metrekare yeme-içme alanına sahip Astoria AVM, aralarında dünya mutfaklarından seçme restoranların da olduğu 24 farklı lezzet durağı ile hizmet veriyor. Ayrıca, ücretsiz Wi-Fi alanları ve şarj noktaları oluşturarak ziyaretçilerimizin yüzde 80'ini oluşturan iş çevresinin esas ihtiyaçlarına cevap verdik. 

Yenileme çalışmaları kapsamında her kat kendi içinde yeniden organize edildi. Astoria AVM'nin giriş katında hediyelik eşya, aksesuar, telekomünikasyon, tekstil ve geniş teraslara sahip cafe markaları bulunuyor. Kempinski Residences A ve B Kule girişlerinin olduğu -1. katta ise moda ve tasarım markaları ile Migros ve Vatan Bilgisayar yer alıyor. Farklı damak zevklerine hitap eden yeme-içme mekanları, Jatomi Fitness ve ATM'ler ise AVM'nin -2. Katında bulunuyor. AVM'nin hizmet katı olan -3. Katta ise terzi, kuaför, lostra, güzellik merkezi, seyahat acentesi, çiçekçi ve oto yıkama faaliyet gösteriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tuncay Aşçı, yenilenen Astoria AVM'yi anlattı
  • 23.04.2014 11:22

Tuncay Aşçı, yenilenen Astoria AVM'yi anlattı

Astaş Holding yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, yenilenen Astoria AVM'yi emlakta ...

Astoria AVM, altıncı yılında yenilenerek ziyaretçilerini karşılıyor
  • 23.04.2014 10:55

Astoria AVM, altıncı yılında yenilenerek ziyaretçilerini karşılıyor

İş yaşamının merkezinde konumlanan Astoria AVM, yenileme çalışmalarının ardından ...

Astoria AVM yüzde 50 ziyaretçi artışı hedefliyor
  • 22.04.2014 10:22

Astoria AVM yüzde 50 ziyaretçi artışı hedefliyor

Astaş Holding tarafından Kempinski Residences’da yer alan Astoria AVM, altıncı y ...

Astoria AVM yenilenen yüzü ile kapılarını açmaya hazırlanıyor
  • 17.04.2014 18:58

Astoria AVM yenilenen yüzü ile kapılarını açmaya hazırlanıyor

Mecidiyeköy Esentepe'de Astaş Gayrimenkul tarafından inşa edilen Astoria AVM kap ...

R’Estate Center gayrimenkul sektörünün adresi olacak
  • 10.01.2014 08:31

R’Estate Center gayrimenkul sektörünün adresi olacak

Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma adresi olarak planlanan ve kuruluş hazırlıkl ...

R’estate Center açılış öncesi gayrimenkul sektörünü ağırlayacak
  • 06.01.2014 12:33

R’estate Center açılış öncesi gayrimenkul sektörünü ağırlayacak

Turyap tarafından Astoria AVM’de kurulan R’estate Center, açılış öncesi 9 Ocak 2 ...