maritbet girişmaritbet
Ankara Alışveriş Festivali için geri sayım başladı

Ankara Alışveriş Festivali için geri sayım başladı

Ankara Alışveriş Festivali öncesinde, mağaza çalışanları ve Ankara’nın başarı hikayesi bulunan patronları buluştu

29 Ağustos-14 Eylül arasında gerçekleştirilecek Ankara Alışveriş Festivali öncesinde, mağaza çalışanları ve Ankara'nın başarı hikayesi bulunan patronları ‘Mağaza Yöneticileri ve Çalışanları Bilgi Şenliği'nde bir araya geldi. Toplantıda, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Koray Güngör Şanal, ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Ankara Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek deneyimlerini paylaştı. Konferansın açılışında konuşan ATO Başkanvekili Şanal, Ankara'nın konumu, tarihi, kültürü ve sosyal dokusuyla marka olmayı hak ettiğini söyledi. Şehre gelen turistlerin garsonundan tezgâhtarına kadar pek çok kişiyle iletişim kuracağını anlatan Şanal, esnaf desteğinin festivalin başarısı için önemli olduğunu aktardı. Şanal, festivalin Ankara'nın kabuğunu kırması ve hak ettiği ekonomik sosyal yapıya kavuşması için bir fırsat olduğunu aktardı.

Rekor denemeleri yapılacak

ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan, festivalde Ankara'nın tümüne yönelik etkinlikler, yurt içi ve dışından turist çekecek reklam kampanyaları, hediye çekilişleri ve indirimli konaklama fırsatları sunacaklarını bildirdi. Tavşan, festivalde en uzun pasta ve en çok çiçek dikimi konularında Guinness rekor denemeleri yapılacağını söyledi.

Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim bir işin başarıya ulaşması için öncelikli ihtiyacın işe tutkuyla bağlanmak olduğunu söyledi. Ankara Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek de başarının tek hilesinin dürüst olmak olduğunu aktardı.

Beker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beker ise başarı için karşısındakini dinlemenin önemine işaret ederken, iletişim ve sosyal medya uzmanı Next Akademi Kurucusu Levent Erdem de değişen teknolojiler ve insan davranışları hakkında bilgi verdi.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!
  • 02.07.2022 13:28

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "İnsanların yeniden sosyalle ...

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!
  • 20.05.2022 10:59

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Alp Önder Özp ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

AVM yatırımcılarından hukuk toplantısı!
  • 05.03.2022 17:38

AVM yatırımcılarından hukuk toplantısı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Digital Network Alkaş ve Öz ...