maritbet girişmaritbet
10 Burda AVM'den büyük çekiliş!

10 Burda AVM'den büyük çekiliş!

Balıkesir'in alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 10 Burda AVM’de yaza özel Kuba motorsiklet ve Xiaomi elektrikli scooter kazandıran yeni kampanya başladı.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketi Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren Balıkesir’in alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 10 Burda AVM, ziyaretçilerini yepyeni bir hediye kampanyasıyla buluşturuyor. 10 Ağustos-30 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında aynı gün içerisinde toplamda 100 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler; 3 adet Kuba Blueberry 50 CC motorlu bisikletten veya 7 adet Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes Amg Petronas Formula 1 Edition elektrikli scooter’dan birini kazanma şansını yakalayacak.

Aynı gün içinde toplamda her 100 TL'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı kazanacakları kampanyaya katılım sağlayacak 10 Burda AVM ziyaretçilerinin, alışveriş fiş/fatura/e-faturalarıyla birlikte danışma noktasına gelerek kampanya için kayıt yaptırmaları gerekiyor. Detaylı bilgiye 10 Burda AVM danışma noktasından ya da http://www.10burda.com internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

10 Burda AVM'den büyük çekiliş!
  • 21.08.2021 17:06

10 Burda AVM'den büyük çekiliş!

Balıkesir'in alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 10 Burda AVM’de yaza özel Kuba ...