maritbet girişmaritbet
Propa İnşaat, yeni projeleri için İstanbul’da arsa arıyor!

Propa İnşaat, yeni projeleri için İstanbul’da arsa arıyor!

Propa İnşaat, İstanbul ili sınırları içinde, tercihen merkezi ilçelerde ve gelişme potansiyeli yüksek bölgelerde, imarlı, mülkiyet açısından problemi olmayan ve proje geliştirmeye uygun arsalar arıyor

 
 
Türk inşaat sektörünün 37 yıldır onlarca projeyi başarıyla hayata geçiren deneyimli markası Propa İnşaat, İstanbul ili sınırları içinde, tercihen merkezi ilçelerde ve gelişme potansiyeli yüksek bölgelerde, imarlı, mülkiyet açısından problemi olmayan ve proje geliştirmeye uygun arsalar arıyor.
 
İmza attığı her projede farkını ortaya koyan Propa İnşaat, şimdilerde Kartal'ın tam donanımlı rezidans ve home office projesi Aura Residence, Zincirlikuyu'da A Plus bir ofis projesi olan Propa Ofis ve Sarıyer'deki butik projesi Sarıyer Park ile adından sıkça söz ettiriyor. En son Zincirlikuyu Ofis projesine başlayan Propa İnşaat, İstanbul'un dört bir yanındaki bu eşsiz projelerine yenilerini eklemek için arsa arayışına başladı.
 
Bu hızlı çalışma temposunun başındaki isim olan Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, İstanbul'a değer katacak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Bugüne kadar yaptıkları projelerden çok olumlu tepkiler ve geri dönüşler aldıklarını belirten Özçiçek, bulunacak yeni arsada uygulanacak projelerin de gerek kalitesi, sosyal donatıları ve ulaşım imkânları gerekse sunacağı diğer özel imkânlarla Propa İnşaat'ın çizgisine yakışır projeler olacağını sözlerine ekledi.
 


Propa İnşaat'a ulaşmak için:
Tel: 0212 347 02 89
Web: www.propa.com.tr
E-mail: [email protected]
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz