maritbet girişmaritbet
Emlak kralı takım hangisi?

Emlak kralı takım hangisi?

Gayrimenkul zenginliği açısından sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önde gelen kulüplerinden biri olan takımdan dev adım

Galatasaray, yıllardır ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntılarla gündeme geliyor. Futbolcuların maaşlarını alamaması, bankalara ödenemeyen krediler nedeniyle yaşanan sorunlar, sık sık gazetelerin manşetlerini süsledi.

Sarı-Kırmızılılar'ın finansal anlamda yaşadığı darboğaz hâlâ devam ediyor. Ancak işin bir de farklı bir boyutu var. Galatasaray sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı gayrimenkul zengini kulüplerinden biri. Sarı-Kırmızılılar, değeri milyar liraları bulunan taşınmazlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Başkan yardımcısı Adnan Öztürk, İstanbul Kartal'da yer alan Pamukspor tesislerini Galatasaray'a kazandırmak için yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. Tesisin sahibi ve aynı zamanda Galatasaray Kongre Üyesi olan Mehmet Emin Karamehmet'in, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu budeğerli mülkü, bedelsiz olarak Cim Bom'a devredeceği öğrenildi.

Devir işlemlerinde son aşamaya gelindiği ve önümüzdeki günlerde imzaların atılacağı belirtildi. İçinde yok yok 14 bin metrekare üzerine kurulan Pamukspor Tesisleri'nin içerisinde halı saha, yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol salonu, fitness center, squash salonu, restoran ve bar bulunuyor. Ayrıca tesiste bir de butik otel hizmet veriyor.  

Kaynak: Fanatik

  • Etiketler:

Yorum Yaz