maritbet girişmaritbet
QUA Granite yenilikçi ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda iz bıraktı!

QUA Granite yenilikçi ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda iz bıraktı!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise ikinci en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, İtalya’da düzenlenen 40. Cersaie Fuarı’nda yer aldı. Tasarım vizyonu, yüksek ürün kalitesi ve geniş ürün çeşitliliğiyle global çapta iz bıraktı.

Dünyanın en büyük uluslararası seramik organizasyonu Cersaie Fuarı, 40. yılında binlerce sektör uzmanına ve ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 25- 29 Eylül tarihlerinde İtalya’da gerçekleşen fuarda yer alan QUA Granite, yeni serileri, özgün tasarımları ve Palazzo Re Enzo’da gerçekleştirdiği ‘Işık’ temalı gala gecesiyle büyük ilgi topladı. 

Cersaie Fuarı’nda ‘ışık’ saçtı

100’ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren QUA Granite, uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Üretim gücü, çevreci üretim anlayışı ve geniş ürün portföyüyle sektörüne ve müşterilerine ilham kaynağı olan şirket, dünya seramik sektörünün bir araya geldiği Cersaie Fuarı’nda, her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerinin beğenisini kazandı. 
QUA Granite, Cersaie Fuarı’nda geleneksel hale getirdiği gala gecesini, 26 Eylül tarihinde Palazzo Re Enzo'da gerçekleştirdi. Bu özel gece, QUA Granite’in "Işık" temasıyla ve yenilikçi ürünleriyle aydınlandı. 

33 yeni serisini beğeniye sundu

Qua Granite, Cersaie Fuarı'nda 33 yeni seramik serisi ile sahne aldı. Fuara özel olarak hazırlanan serileri içerisinde, tam parlak yüzeyli ürünlerinin yanı sıra soft mat bitişli, kalıplı ve farklı yüzey malzemelerini içeren çeşitli aplikasyonlara sahip koleksiyonları yer aldı. Ayrıca 20x120 boyutundaki rektifiyeli ahşap görünümlü serilerini ve 2 cm kalınlığında olan üç yeni seriyi ilk kez beğeniye sundu.

QUA Granite, ahşabın sıcak dokusunu granitin sağlamlığıyla buluşturdu

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan QUA Granite, 20x120 cm rektifiyeli ahşap görünümlü yeni serilerini Cersaie Fuarı’nda tanıttı. Farklı desen ve renk seçenekleri ile 20x120 ebatında 17 farklı seriye sahip şirket, geniş ürün portföyüyle her ihtiyaca hitap eden estetik çözümler sunuyor. 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz