maritbet girişmaritbet
Kale'den farklı güvenlik ihtiyaçlarına teknolojik çözümler!

Kale'den farklı güvenlik ihtiyaçlarına teknolojik çözümler!

Hırsızlık, su baskını, yangın gibi olası tehlikelere karşı alarmdan yangın algılama sistemlerine kadar uygun çözümleri güvenilir kurumlardan temin etmek önemli.

Olası hırsızlık tehlikeleri, su baskını ve yangın tehditleri tüm işletmelerde güvenlik ihtiyaçlarının en başında geliyor. Bu noktada Kale Güvenlik Sistemleri; Alarm Sistemleri, CCTV Kamera Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri, Geçiş Kontrol Sistemleri, Plaka Tanımlama, Bariyer ve Road Blocker Sistemleri gibi hizmetlerle birbirinden farklı güvenlik ihtiyaçlarına, teknolojik ürün çeşitliliği ve deneyimli mühendis ekibiyle çözüm sağlıyor. Satış sonrası hizmetler ile de tüm çözümlerini sürdürülebilir kılıyor.

Sürekli gelişen ve değişen teknolojik çağda işletmelerde farklı güvenlik ihtiyaçları baş gösteriyor. Hırsızlık, su baskını, yangın gibi olası tehlikelere karşı alarm sistemlerinden yangın algılama sistemlerine kadar uygun çözümleri güvenilir kurumlardan temin etmek önem kazanıyor. Kale Güvenlik Sistemleri de bu noktada Alarm Sistemleri, CCTV Kamera Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri, Geçiş Kontrol Sistemleri, Plaka Tanımlama, Bariyer ve Road Blocker Sistemleri gibi kurumsal hizmetleriyle birbirinden farklı güvenlik ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Teknolojik ürün çeşitliliği ve deneyimli mühendis ekibiyle müşterilerine en güncel çözümleri sağlarken satış sonrası hizmetlerle de tüm çözümlerini sürdürülebilir kılıyor. Şirket, çözüm sunduğu projelerdeki güvenlik teknolojilerinin tamamını entegre çalışacak şekilde tasarlıyor.

Tüm riskli ve şüpheli olaylar için anında görüntülü bildirim alma imkanı

İşletmelerde yüksek güvenlik için akıllı video analiz çözümlerine çok iş düşüyor. Yapılan araştırmalar; bir güvenlik operatörünün 15 dakika ekranlardaki görüntüleri izlemesi durumunda görüntünün yüzde 50’ye yakınını kaçırdığını, 20 dakika sonra ise bu oranın yüzde 90’ın üstüne çıktığını gösteriyor. Kale Alarm; bu noktada ürün grubundaki akıllı video analiz çözümleriyle iş yerlerinde güvenliği maksimuma çıkarıyor. Kale Alarm Akıllı Video Analiz Çözümleri, iş yerlerinde gerçekleşecek tüm riskli ve şüpheli olaylar için anında görüntülü bildirim alma imkanı sağlıyor. Olası tehditlerde operatörü uyararak sonuca gitmesine ve daha hızlı karar vermesine yardımcı oluyor. Gelişmiş video analiz yazılımı kurgusu ile IP Güvenlik Kamera sistemlerinin etkin ve verimli kullanılmasına ve sonuç olarak daha yüksek güvenliğe olanak tanıyor.

Olası yangın tehlikelerine karşı ortamın hızla boşaltılmasını sağlıyor

Kale Güvenlik Hizmetlerinin kurumsal çözümlerinden biri olan Yangın Algılama Sistemleri ve Yangın İkaz Sistemleri kurumlara olası bir tehlike anında ikazda bulunuyor ve ortamın hızla boşaltılmasını sağlıyor. Yangın Algılama Sistemleri, çeşitli sensörler ile yangının başlangıcını algılayarak, en kısa sürede müdahale edilmesini sağlıyor. Önceden planlanan bina kaçış ve tahliye senaryosuna bağlı olarak; elektriği, asansörleri, yangın çıkış kapılarını, turnikeleri, garaj giriş bariyerlerini ve diğer hidrolik yol/mantar güvenlik bariyerlerini otomasyona bağlı olarak serbest bırakıp tehlikenin büyümesini önleyerek binanın tahliyesini kolaylaştırıyor. Böylelikle hem maddi hem de manevi kayıpların önüne geçiyor.

Video doğrulamalı alarm sistemiyle kapalı ortamlarda acil durumlara müdahale

Video Doğrulamalı Alarm Sistemi, kapalı ortamlarda hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını, acil sağlık ihtiyaçları gibi durumlardan haberdar olmak için kullanılıyor. Bu sistemdeki görüntülü hareket dedektörleri, manyetik kontaklar ile bir kapı veya pencerenin açılıp açılmadığını, duman veya su baskını dedektörleri ile yangın veya su baskını gibi durumları tespit edebiliyor. Video doğrulamalı alarm sisteminden gelen alarmlar, video görüntüsüyle birlikte Kale Alarm İzleme Merkezi tarafından değerlendiriliyor.

En iyi hizmet ve fiyat politikası, yaygın hizmet ağı

Kale Güvenlik Sistemleri hizmetlerini projelendirme sürecinde lokasyon ziyareti, saha keşfi, proje çizimleri, teklif ve sunum şeklinde ilerleyerek uçtan uca hizmet veriyor. Türkiye’deki en güçlü distribütör ağı ile tedarik süreçlerini yürütüyor; sektörde önemli bir entegratör olarak müşterilerine en iyi hizmet ve fiyat politikasını uyguluyor. Kaliteli ürünler ve mühendis kadrosuyla optimum güvenliği sağlayan Kale Güvenlik Sistemleri; güçlü stoğu, yaygın hizmet ağı ile katma değerli hizmet sunuyor. Kale Güvenlik Sistemleri’nin Türkiye’nin birçok kuruluşunda entegre edilebilen güvenlik sistemleri bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale'den farklı güvenlik ihtiyaçlarına teknolojik çözümler!
  • 11.05.2022 17:04

Kale'den farklı güvenlik ihtiyaçlarına teknolojik çözümler!

Hırsızlık, su baskını, yangın gibi olası tehlikelere karşı alarmdan yangın algıl ...

Kale'den alarm kurmanın en önemli 5 faydası!
  • 16.11.2021 11:31

Kale'den alarm kurmanın en önemli 5 faydası!

Kale Güvenlik Sistemleri kullanıcıları güvenliklerini şansa değil son teknolojiy ...

Kale'den tatile çıkacaklara ev güvenliği rehberi!
  • 03.06.2021 09:40

Kale'den tatile çıkacaklara ev güvenliği rehberi!

Kale Güvenlik Sistemleri, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesi ...