maritbet girişmaritbet
Ahmet Özal'ın Erbil'de yaptığı 1000 konut Kürt ekranlarında

Ahmet Özal'ın Erbil'de yaptığı 1000 konut Kürt ekranlarında

Kuzey Irak'ta Erbil kentinde şirket kuran Ahmet Özal yaptığı 1000 konutun reklamları Kürt kanallarının ekranlarında dönmeye başladı


 

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, geçen yıl annesi ile birlikte Kuzey Irak'ın Erbil kentine giderek Kürt lider Mesut Barzani ile görüştü. Barzani'nin daveti üzerine gerçekleştiği ziyaret ardından Ahmet Özal, inşaat, enerji, ticaret, sanayi ve hizmet sektörlerinde çalışacak bir şirket kurdu. 3 ortaklı ‘Özal Group', ilk olarak Irak'ın toplu konut idaresi için 1000 apartman dairesi ve villa yapacağı açıklandı.
 
Ahmet Özal, bir süre önce Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin daveti üzerine annesi Semra Özal'la Erbil'e gittiklerini, babası Turgut Özal'ın hatırı için iş yapmasının istendiğini belirtirken, aldıkları davet üzerine özel uçakla gittikleri Erbil'de 3 gün konuk edildiklerini ve iş yapma teklifi altığını anlattı.
 
Ankaralı genç işadamları Mustafa Dinçal ve İlhami Aktürk ile ortak şirket kuran Ahmet Özal, ‘Özal Group' adlı şirketle, Erbil'in Kes Nezam Bölgesi'nde 1000 konutun inşaatına başladı. 3+1, 118 metrekare dairelerin yanı sıra dubleks villalar yapıldığı, 2011'de teslim edilecekleri belirtildi. Her daire 40 bin dolara mal olurken Kürt yönetiminin bunları 50 bin dolara alacağı, 1000 konutluk işin 50 milyon dolara ulaşacağı bildirildi.
 
REKLAMLARI BAŞLADI
Kürt yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Ahmet Özal'a yaptırttığı 1000 konutun satışı için 2011 yılını beklemeden lideri olduğu Irak Kürdistan Demokrat Partisi'nin yayın organları ‘Kurdistan TV' ile ‘Zagros TV'de sürekli reklamlar yayınlatmaya başladı.

Reklam filmlerinde animasyon görüntüleri ile tanıtılan 1000 konutu ‘Özal Group'un yaptığı vurgulanırken, bunları Kürt yönetiminin destek verdiği ön plana çıkarılarak, telefon numaraları ekrana getirildi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz