maritbet girişmaritbet
2012'nin en ilginç ev tasarımları!

2012'nin en ilginç ev tasarımları!

2012 yılı boyunca dünyanın bir çok yerinde birbirinden farklı yapılan ev tasarımları görenleri hayrete düşürdü

 

Fransa'da sanatseverlere ve sanatçılara ev sahipliği yapacak 'Hayalet Ev' kapılarını açtı.
 
 
İsviçre Alpleri'nde yapılan ve bir tepenin içine inşa edilen bu evin muhteşem bir dağ ve orman manzarası var. Villa Vals adı verilen bu konseptte bir hafta kalmak için ise sezonuna göre 2 bin 500 dolar ile 4 bin 700 doları gözden çıkarmak gerekiyor.
 
 
İngiltere'de evli bir çift, kullanılmayan sarnıcı üç yılda eve dönüştürdü. Ev, 1.25 milyon sterline satılığa çıktı.
 
 
Çin'de tasarlanan küp ev, üç tekerlekli bir bisikletin arkasına yerleştirilmiş. Mobil evde, 3 kişinin uyuyabileceği yer bulunuyor.
 
 
Dünyanın en dar binasında yaşam başladı. Bina, Polonya'nın başkenti Varşova'da iki apartman arasında 120 santimetrelik boşluğa inşa edildi.
 
 
Japonya'nın başkenti Tokyo'da inşa edilen evde, üst katlara tırmanarak çıkılıyor. 4 kişilik bir ailenin yaşadığı üç katlı evde tırmanma duvarı girişten çatı katına kadar uzanıyor.
 
 
Japon Sako Architects firması, Çin'in Jinhua şehrinde 'Cube Tube' isimli ofis ve restaurant olarak tasarladığı bina ile görenleri hayran bırakıyor.
 
 
İngiltere'nin başkenti Londra'da ‘köstebek deliği' adıyla anılan ve altı tünellerle kaplı ev, 1.12 milyon sterline alıcı buldu.
 
 
İngiltere'de 130 yıllık tren vagonu eve dönüştü. Evin müzeye çevrilmesi planlanıyor.
 
 
Fransa'da Rudy Ricciotti'nin imza attığı tasarımı ile şaşırtan ev.
 
 
Oregon'da yaşayan Bruce Campbell; 727 yolcu kapasiteli jeti eve dönüştürüyor. Yolcu koltuklarını kaldıran Campbell, jette banyo için duş alanı da yarattı.
 
 
İngiltere'de tasarlanan altı bin sterlin değerindeki evler, lüks arayışında olan kampçılardan büyük talep gördü. Evler, alıcıların isteklerine göre farklı şekillerde inşa edilebiliyor.
 
 
Avustralya'da bir mimarlık şirketinin yağmur ormanları içine yaptığı ağaç ev, normal bir evden daha fazlasını vaad ediyor. Büyük cam duvarları, güneş panelleri ve yüzme havuzuyla her türlü lüksü bünyesinde barındıran bu evler, doğayla iç içe yaşama farklı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.
 
 
Ntvmsnbc.com

Yorum Yaz