maritbet girişmaritbet
Gaziantep Arena'da sona gelindi

Gaziantep Arena'da sona gelindi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Gaziantep Arena stadında incelemelerde bulundu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Gaziantep Arena'da incelemelerde bulunan Türk, stadın yakın zamada hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Dursun Türk, stadın son durumuyla ilgili şu bilgileri aktardı: 

"Şu an stadın yapımı TOKİ tarafından devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak biz de koordineli bir şekilde TOKİ ile çalışmalara destek sağlıyoruz. Stadyumun fiziki çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Sadece çimde biraz sıkıntılar var. Bununla ilgili olarak teknik ekibimiz burada, gereken tüm çalışmaları en iyi ve hızlı bir biçimde yapacak. Sonuç itibarıyla bir canlıyla yani çimle uğraşılıyor. Bu canlının bu çalışmalara tepkisi çok önemlidir. Biz de bununla ilgili daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çimle ilgili olarak teknik ekipten günlük rapor istedik. Çalışmaları sıklıkla takip edip çimin gelişimine göre gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Temennimiz Gaziantep'e güzel ve sorunsuz bir stadyum teslim etmek. Çünkü milyonlarca lira yatırımla yapılan stadyumlarda sıkıntılar doğduğunda, tekrar milyonlarca lira harcamayla bakım yapılıyor. Bu sorunu yaşamamak için çaba sarf ediyoruz. İnşallah çok yakın zamanda Gaziantep Arena'yı sporseverlerin hizmetine sunacağız."

Türk'ün inceleme gezisine, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, tesisler şube müdürü Ayhan Alkan, Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bülent Konca, teknik direktör İsmail Kartal ve Gaziantepspor'un kaptanı Elyasa Süme de katıldı.

Yorum Yaz