maritbet girişmaritbet
Şanlıurfa Gürbağ İnşaat, Irak’taki projeleriyle dikkat çekiyor!

Şanlıurfa Gürbağ İnşaat, Irak’taki projeleriyle dikkat çekiyor!

Şanlıurfa Gürbağ İnşaat Irak’taki yatırımlarına hız verdi. Hazır beton ve prefabrik sanayi yapıları kuran, ardından inşaat sektöründe adından söz ettiren Gürbağ İnşaat, baraj, tünel ve arıtma tesisleri gibi altyapı inşaatlarının yanı sıra toplu konut, prefabrik yapılar, çelik konstrüksiyonda da öne çıkıyor

 

Şanlıurfa Gürbağ İnşaat Irak'taki yatırımlarına hız verdi. Hazır beton ve prefabrik sanayi yapıları kuran, ardından inşaat sektöründe adından söz ettiren Gürbağ İnşaat, baraj, tünel ve arıtma tesisleri gibi altyapı inşaatlarının yanı sıra toplu konut, prefabrik yapılar, çelik konstrüksiyonda da öne çıkıyor. Faaliyetlerine 1992 yılında Şanlıurfa Tünelleri ile başlayan ve 1995 yılında Şanlıurfa'da hazır beton ve prefabrik sanayi yapılarını kuran Gürbağ İnşaat, 1996 yılında merkezini Ankara'ya taşıyarak, inşaat sektörüne ağırlık verdi.  2002'de Irak çalışmalarına başlayan şirket, halen 5 bin konut, içme suyu arıtma, kültür merkezi gibi inşaatlarını sürdürdüklerini belirten Gürbağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, teknolojiye ve kaliteye önem verdiklerini söyledi.

“Uluslararası standartlar proje yapıyoruz”

Yurtiçi ve yurtdışında birçok büyük projeye imza attıklarını belirten İsmail Bağıban, firmalarının projeleri yüksek kalite ve ekonomik şekilde inşa etmeyi hedef alan profesyonel yaklaşımı ile hizmet verdiklerini açıkladı. Şanlıurfa'da, 16 yıl öncede hazır beton tesisiyle entegre tesisleşmeye çalışmasına hız verdiklerini anımsatan Bağıban, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gürbağ, arıtma tesisleri, entegre et tesisleri, spor kompleksi, sanayi tesisleri, beton prefabrik yapıları, büyük ölçekli konut işleriyle uluslararası firma özelliğini taşıyor. Hizmetlerimizde her zaman kaliteyi misyon edindik ve 9001:2000 kalite yönetim sistemi ile bunu perçinledik. Tüm projelerimizde küresel kaynakların korunmasına, enerji tasarrufuna ve iş görenlerin sağlığına büyük önem veriyoruz ve bu konuda da uluslararası norm ve standartları uyguluyoruz.”

“Sınırlarımızı aştık”

Öncelikle sulama tünelleri, baraj, arıtma tesisleri, entegre tesisler, spor kompleksleri, okullar, sanayi tesisleri, betonarme prefabrik yapıları ve büyük ölçekli konut işleri uzmanlaştıklarını kaydeden Bağıban, Kuzey Irak Zaho'da arıtma tesisi, Erbil'de entegre tesis, Duhok'ta ise kapalı spor salonu ve su temini için geliştirilen projenin birinci etabını yaptıklarını hatırlattı. Bölgedeki çalışmalarının her geçen gün arttığını, Duhok'ta Avrosit adını verdikleri 4 bin konutluk projelerinin sürdüğünü anlatan Bağıban, ayrıca Duhok Üniversitesi Kongre Merkezi'nin inşaatının da devam ettiğini sözlerine ekldi.

Baraj ve kanallarda Gürbağ imzası

Merkezlerinin Ankara'da olmasına rağmen hizmetlerin çoğunun Şanlıurfa'dan yürütüldüğünü dile getiren Bağıban, başta Şanlıurfa sulama tünelleri olmak üzere çok sayıda projeye hayat verdiklerini söyledi. Koç Holding'in 23 bin metrekaresi açık, 15 bin metrekaresi kapalı Tat Salça Harranova fabrikasının önemli çalışmalarından biri olduğunu vurgulayan Bağıban, “Bu projeyi 7 ay gibi kısa bir süre içinde tamamladık. Ayrıca Şanlıurfa'nın trafik sorununa çözüm getiren Şehitlik, Uçaksavar ve SSK köprülü kavşaklarında, proje içinde yer alan Öngerili köprü kır işi de yine tarafımızdan üretilerek monte edildi. Diyarbakır'da Karavil gurubunun 39 bin metrekarelik alçı plaka, profil ve Hakan Plastik'in Şanlıurfa'daki 20 bin metrekarelik fabrikalarının montajını yaptık. Şanlıurfalı olarak elimizi taşın altına koyduk ve koymaya da devam edeceğiz. Çıtamızı daha da yükseltip, yeni yatırımlarla Şanlıurfa'da işsizlik sorununun çözümüne katkı koyacağız” diye konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gürbağ İnşaat’tan Emlak Konut Ankara arsasına 100 milyon!
  • 03.06.2014 17:00

Gürbağ İnşaat’tan Emlak Konut Ankara arsasına 100 milyon!

18 bin 228 metrekarelik arsanın ihalesinde ilk oturum yapıldı, en yüksek teklif ...

Gürbağ İnşaat, Irak'ta 6 bin konutluk projeye başladı
  • 31.12.2013 10:24

Gürbağ İnşaat, Irak'ta 6 bin konutluk projeye başladı

Gürbağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, "Duhok'ta 'Avrosi ...

Şanlıurfa Gürbağ İnşaat, Irak’taki projeleriyle dikkat çekiyor!
  • 22.01.2013 14:03

Şanlıurfa Gürbağ İnşaat, Irak’taki projeleriyle dikkat çekiyor!

Şanlıurfa Gürbağ İnşaat Irak’taki yatırımlarına hız verdi. Hazır beton ve prefab ...