maritbet girişmaritbet
Emaar Türkiye’ye yeni pazarlama müdürü Yelda Altürk oldu

Emaar Türkiye’ye yeni pazarlama müdürü Yelda Altürk oldu

Emaar Türkiye Pazarlama Müdürlüğü’ne Yelda Altürk getirildi. 15 yıllık pazarlama ve iletişim deneyimi olan Yelda Altürk Emaar Türkiye’nin tüm pazarlama ve iletişim konularıyla ilgilenecek

 
 

 
Emaar Türkiye'nin pazarlama müdürlüğüne deneyimli bir isim getirildi: Yelda Altürk… Bilkent Üniversitesi İş Yönetimi bölümü mezunu olan Altürk, Londra City Business College'da Pazarlama konusunda eğitim aldı. Pazarlama ve iletişim alanında 15 yıllık deneyimi bulunan Altürk, ulusal ve global şirketlerde kurumsal iletişim, reklam ve pazarlama alanlarında çalıştı.
 
Son olarak gayrimenkul sektöründe deneyim kazanan Altürk, daha önce Varyap'ta 3 yıl boyunca kurumsal iletişim yöneticisi olarak çalıştı.  Varyap'tan önce kimya şirketi BASF'ta yine kurumsal iletişim uzmanı olarak çalışan Yelda Altürk,  1998-2004 yılları arasında da Novartis ve daha sonra Novartis Bitki Koruma ve Zenaca şirketlerinin birleşmesi ile oluşan Syngenta şirketinde pazarlama uzmanı olarak görev aldı.
 
1997'den bu yana 60'ın üzerinde iştiraki ile Emaar, otelcilik, alışveriş merkezi, eğitim, sağlık ve finansal hizmetler olmak üzere altı ana iş kolunda faaliyet gösteriyor. Yelda Altürk, Emaar Türkiye'nin tüm pazarlama çalışmalarından sorumlu olacak.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz