maritbet girişmaritbet
Delmar Yapı Selçuklu Sarayı inşa ediyor!

Delmar Yapı Selçuklu Sarayı inşa ediyor!

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Elit Grand Palas, Selçuklu döneminden günümüze gelen klasik Türk mimarisinden ilham alınarak tasarlandı

 

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Elit Grand Palas, Selçuklu döneminden günümüze gelen klasik Türk mimarisinden ilham alınarak tasarlandı. Delmar Yapı'mn "Dünya Sarayları" serisinin yeni projesi olan Elit Grand Palas, saray konseptini günümüze taşıyor. Elit Grand Palas, 45 üe 125 metrekare arasmda değişen daireleri, 4 bin 500 metrekarelik iç bahçesi ve 208 metrelik görkemli cephesi ile ayncalıklı bir yaşam projesi olarak öne çıkıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle hem ev hem de ofis olarak kullanüabüecek olan Elit Grand Palas, en son inşaat teknolojileriyle, LEED kriterleri göz önüne alınarak çevreye ve doğaya saygılı bir proje olarak inşa ediliyor. 
 
Rezidans hizmetleri 
Mimarisiyle olduğu kadar, sosyal olanakları ve rezidans hizmetleriyle de bir sarayı yansıtmaya çalışan Elit Grand Palas'ta açık - kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, buz pateni, bowling, bilardo, mini golf, ürmanma duvarı, Türk hamamı, spa, sağlık merkezi, lounge, kat bahçeleri, restoran ve kafe/bar gibi imkanlar bulunuyor. Elit Grand Palas'ta vale park, resepsiyon, ev-oda temizliği gibi rezidans hizmetlerinin yanı sıra, kişiye özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Elit Asistant servisi bulunuyor. Elit Asistant servisiyle, ev temizliğinden çocuk bakımına, kuru temizlemeden kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri, uçak - otobüs büeti rezervasyonları gibi kişisel ulaşürma hizmetleri, doğum günü, parti, evlilik yıl dönümü gibi organizasyon hizmetleri sunuluyor.
 
Emlak danışmanlığı 
Kazançlı bir yatırım fırsatı da sunan Elit Grand Palas, Bireysel Konut Kiralama Hizmeti üe düeyen daire sahiplerine emlak danışmanlığı hizmeti vererek, dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve satışa çıkanlması konusunda hizmet verecek.
 
Kurtköy gelişiyor 
Bulunduğu bölge itibariyle bir yatırım fırsatı olan Elit Grand Palas, İstanbul'un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kurtköy'ün merkezinde inşa ediliyor. Kurtköy'ün gelişiminde önemli bir rol oynayan Sabiha Gökçen Havaalanı, 25 müyona ulaşan yolcu kapasitesi üe bölgeyi cazip bir merkez haline dönüştürüyor. Ayrıca bölgede inşasına devam edilen İleri Teknoloji Endüstri Parkı (İTEP) üe Kurtköy'ün teknoloji üssü olması planlanıyor. Avrupa'nın en büyük havacılık bakım ve onarım merkezi HABOM da bu bölgede inşa ediliyor. Kurtköy'e yapüan dev yatırımlardan ilki olan İstanbul Park Formula 1 pisti, yapımına devam edilen Fuar ve Kongre Merkezi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumları ve 10 dakika mesafedeki İstanbul'un 3. büyük yat limanı olan Pendik MarinTurk, Kurtköy'ü İstanbul'un en önemli merkezlerinden biri haline getiriyor. 
 
Delmar Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Elit Grand Palas, klasik Türk mimarisinden ilham alınarak 'saray gibi' tasarlandı.
Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın ilk sürüşünü gerçekleştirdi
  • 03.10.2022 10:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın ilk sürüşünü gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tören öncesinde metro hattının Kur ...

Ayport Residence projesinin tanıtım filmi yayında
  • 14.03.2014 14:10

Ayport Residence projesinin tanıtım filmi yayında

Aydınoğlu İnşaat'ın Ayport Residence projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.c ...

Silkroad Residence Kurtköy tanıtım filmi yayında
  • 02.01.2014 13:43

Silkroad Residence Kurtköy tanıtım filmi yayında

Kurtköy'de inşa edilmekte olan Silkroad Residence projesini yakından tanımak içi ...

Delmar Yapı'nın basın toplantısı için tıklayınız!
  • 09.10.2012 14:14

Delmar Yapı'nın basın toplantısı için tıklayınız!

Delmar Yapı, Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak gösterilen ve Türkiye’de Avrup ...

Kurtköy Siltaş Teras Park örnek dairesi
  • 03.01.2014 16:30

Kurtköy Siltaş Teras Park örnek dairesi

Siltaş Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Teras Park'dan örnek daire görsell ...

Kurtköy Siltaş Teras Park görselleri
  • 03.01.2014 16:28

Kurtköy Siltaş Teras Park görselleri

Siltaş Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Teras Park'dan kareler ...