maritbet girişmaritbet
Tema İstanbul'da Orka Banyo Mobilyaları'nı tercih etti

Tema İstanbul'da Orka Banyo Mobilyaları'nı tercih etti

Orka Banyo, Tema İstanbul sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor

Yılların tecrübesi el işçiliği ve son teknoloji üretim sistemlerinin harmanlanması ile Orka Banyo ayrıcalığı, modern yaşama uygun olarak tasarlanmış banyo dolapları ve üniteleri ile Tema İstanbul sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor.

Artaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur ortaklığı tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası'nda, Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul'da Orka Banyo Mobilyaları tercih edildi. Yapılan ihale sonucu seçilen iki firmadan biri olan Orka Banyo, Temmuz 2015'te yaşamın başlayacağı toplam 3 bin 614 dairenin banyosunu uygulayarak monte ediyor. Halkalı Tema İstanbul Projesi kapsamında, toplamda 28 farklı tip tasarım olmak üzere, 304 adet WC, bin 407 adet ebeveyn banyosu ve bin 531 adet genel banyo mobilyası kullanılıyor. Banyo dolaplarının ve ünitelerinin montajlı teslim edildiği projede Orka Banyo Tema İstanbul sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor.

Konu ile ilgili olarak görüş bildiren ORKA Banyo Mobilyaları Genel Müdürü Nalan Yılmaz, "Firma olarak, özel projelere uygun modelleri Ar-Ge ve Ür-Ge ekiplerimizle birlikte müşterinin istekleri doğrultusunda oluşturuyoruz" diye konuştu. Yılmaz, Orka Banyo olarak yer aldıkları konut projelerinde mimarlar ve tasarımcılar ile birlikte çalıştıklarını, bu doğrultuda projeye özel olarak geliştirilen değişik renk ve modellerde "tailor-made" özel tasarım ürünleri sunduklarının da altını çizdi. Nalan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: "Orka Banyo, Türkiye'de 6 yıl içinde 150'den fazla projeye imza atmıştır. Bu projelerin yüzde 90'ında birinci taşeron firma olarak yer alan Orka Banyo, Avrupa'nın en büyük inşaat firması Fransız Bouygues Construction ile de 12 projede çalışmıştır. Bugün tüm Türkiye'de 300'den fazla farklı satış noktasında, bir milyondan fazla evde ve 44 farklı ülkede tüketicisiyle buluşmaktadır."

Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından Orka Banyo, Uluslararası marka olma vizyonu ile hareket ederek, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Hammadde alımından, nihai tüketiciye sevkiyata kadar kaliteden ödün vermeyen firma, Tasarım+Kalite+Hizmet üçgeninde inovasyona dayalı üretimiyle, Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ve üretimin her aşamasının kalite kontrol mühendislerince denetlenmesi ile ürün kalitesinde sürekliliği sağlıyor. Bağımsız denetleme firması TÜV NORD ile yapılan çalışmalar çerçevesinde uluslararası akreditasyona sahip sertifikaları bulunuyor.

Yurtdışında Türkmenistan, Irak, Libya, Azerbeycan, Nijerya, ve Kongo'da da özel tasarım ürünleri ile çeşitli konut projelerinde yer alan marka, yılda 540 bin adet banyo mobilyası üretim kapasitesi ve zengin ürün profili ile birbirinden özgün seçenekleri yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine sunuyor, banyolara estetik, fonksiyonellik ve şıklık katıyor.

Kısaca Orka Banyo:

Banyo Mobilyası alanında uzmanlaşmayı tercih eden; tüm birikim ve deneyimini bu alana yönlendirerek, büyük bir marka olmayı başaran marka, Türkiye'de 1994'ten bugüne şık ve kullanışlı banyo mobilyaları üretmektedir. Bugün 200'ün üzerinde personeli ve 50.000 m2 açık arazi üzerinde 20.000 m2 kapalı alanda, evrensel kalitede üretim yapan Orka Banyo zengin ürün profili ile birbirinden özgün seçenekler sunmaktadır. Tüm ürünlerde, Sanayi Bakanlığı'nca onaylı garanti belgesi bulunurken 2008 yılında dünyanın birçok ülkesinde ORKA® markası tescillenmiştir. "Her aşamada kalite" ilkesi ile hedeflerine koşan ORKA® Banyo marka bilinirliğini ve pazar payını artırarak liderliğini sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sheraton Residence'ın tercihi Orka Banyo oldu!
  • 26.02.2022 14:13

Sheraton Residence'ın tercihi Orka Banyo oldu!

Orka Banyo, Güray Group’un gerçekleştirdiği ‘Sheraton Residence’ projesinde resi ...

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''
  • 16.12.2021 11:59

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Tema İstanbul 2 ve Tema ...

Orka Banyo, dünyanın en büyük seramik fuarına katıldı
  • 02.10.2021 16:46

Orka Banyo, dünyanın en büyük seramik fuarına katıldı

Banyoları yaşanabilir mekanlara dönüştürmek için tutkuyla üreten Orka Banyo, dün ...

Orka Banyo, pandemide cirosunu yüzde 40 artırdı
  • 18.09.2021 14:40

Orka Banyo, pandemide cirosunu yüzde 40 artırdı

Banyo mobilyası sektöründe 30 yılı geride bırakan ORKA Banyo, pandemi döneminde ...

ORKA ile endüstriyel tarz şimdi banyolarda!
  • 08.08.2021 20:13

ORKA ile endüstriyel tarz şimdi banyolarda!

Modena ürünüyle ORKA Banyo, rahatlık ve doğallıktan ilham alarak modern endüstri ...

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı
  • 05.05.2017 11:20

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, "Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor" ...