maritbet girişmaritbet
Ispartakule'de yarın kritik gün!

Ispartakule'de yarın kritik gün!

Ispartakule'de bu hafta başlayan ve bölgedeki konut projelerini etkileyen tapu sorunu yarın netleşiyor

Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de geçtiğimiz günlerde satış ve ipotek işlemlerinin durdurulması bölgedeki vatadandaşları tedirgin etmişti. İstanbul 12. Asliye Mahkemesi'nin Avcılar Tapu Müdürlüğü'ne gönderdiği mahkeme kararı ile tüm satış işlemleri durdurulmuştu. 

Durum yarın netleşiyor

Emlaktasondakika.com olarak Avcılar Tapu Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilere göre söz konusu bölgede satışların tamamını durduran karar ile ilgili araştırmalarda sona gelindi. Tapu müdürlüğü yarın incelemesini tamamlayarak tedbir konulan parsellerin kesin listesini belirleyecek. Tedbire gerek duyulmayan parsellerde ise şerhler kaldırılacak ve satış işlemleri devam edecek.

BİZİM EVLER 6

İhlas Yapı'nın Bizim Evler projesinde tapu sorunu yok 

Ispartakule'de birçok parsel için alınan tedbir kararına yönelik bugün bir gelişme yaşandı. Emlaktasondakika.com olarak ulaştığımız Avcılar Tapu Genel Müdürlüğü, birçok ada ve parseli içine alan mahkeme kararı ile ilgili tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Ayrıca söz konusu Ispartakule'de inşa edilen İhlas Yapı'nın Bizim Evler 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7'de tedbir kararının olmadığının, alım-satım ile ilgili sürecin aralıksız olarak devam ettiğinin bilgisini verdi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ispartakule'de yarın kritik gün!
  • 17.09.2015 12:37

Ispartakule'de yarın kritik gün!

Ispartakule'de bu hafta başlayan ve bölgedeki konut projelerini etkileyen tapu s ...