maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika'nın yükselişine comscore.com'dan onay!

Emlaktasondakika'nın yükselişine comscore.com'dan onay!

Emlaktasondakika.com’un yükselişini dünyanın en önde gelen dijital medya ölçüm ve analitik sitesi www.comscore.com’da onayladı. Nisan ayı verilerine göre emlaktasondakika.com, Türkiye'nin 4. sitesi...

Emlaktasondakika.com'un yükselişini dünyanın en önde gelen dijital medya ölçüm ve analitik sitesi www.comscore.com'da onayladı. Nisan ayı verilerine göre siteniz emlaktasondakika.com, Hürriyek Emlak, Milliyet Emlak ve Emlakjet.com'dan sonra dördüncü sırada yer aldı. İlk üçte yer alan sitelerin ilan içerikli olmaları dikkate alındığında ise emlaktasondakika.com, haber içeriği ile Türkiye'nin emlak ve gayrimenkul haber içeriği ilk sırada öne çıkıyor.

Tercih edilen online izleyici ölçüm ve medya planlama çözüm sitesi olan www.comscore.com, Nisan 2013 verilerini yayınladı. Yayıncıları, reklam ajanslarını, anahtar kullanıcıları, seyirci kompozisyon ve performansını ölçmek için gerçekleştirilen ölçümlerde emlaktasondakika.com, 2013 yılının ilk ayından itibaren kendi liginde ciddi bir yükseliş gösterdi. Ocak ayında listede 10. sırada yer alan emlaktasondakika.com, Şubat ayında 11. ve  Mart ayında da 7. oldu. Yükselişini sürdüren emlaktasondakika.com, Nisan ayında 4. lüğe yerleşti.

"Başarımız tesadüf değil, enerjisi yüksek bir ekip iş başında"

Başarılarını tesadüf olmadığını, bir yıldan bu yana ciddi bir çalışma temposu ile bu bunu yakaladıklarını belirten Emlaktasondakika.com Haber Koordinatörü Hüseyin Belibağlı, bu ivmenin yükselerek devam edeceğini ifade etti. Sektörü yakından takip ettiklerini ve haber çeşidini sürekli artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Belibağlı; “Gayrimenkul, Türkiye'nin hem lokomotif hem de trend konusu. Konut projeleri, görüntülü haberler, canlı yayınlar, ihaleler ve sektörde cereyan her türlü gelişme bizim radarımız altında. Şuanda emlak ve gayrimenkul sektörü bizim ekranımızdan takip ediliyor. Örneğin Emlak Konut GYO'nun ihaleleri bizden izleniyor. Lansman toplantıları ekranlarımızdan takip ediliyor.  Burada Sinem Öztürk, Uğurcan Tokay, Zeynep Karabağ gibi sektörü çok iyi bilen editör arkadaşlarla hareket ediyorum. Görüntülü haberlerimiz ise Mehmet Çiçekçi ve Recep Gültekin'den soruluyor. Ciddi bir ekip çalışması ve sinerji var. Tüm ekip arkadaşları konuşmadan anlaşacak kadar birbirine yakın ve birbirinin dilinden anlıyor. Böyle bir ekip için başarı kaçınılmaz zaten” diye konuştu.  

Kısaca Comscore.com :

Dünyanın en önde gelen internet siteleri değerlendirme sitelere arasında yer alan Comscore.com. her ay düzenli olarak yayınlanıyor. Kendi içinde 100'den fazla kategoride takip ve sınıflama yapan site, gerçekçi sonuçlara ulaşmak için ziyaretçi sayısı, tekil kullanıcı sayfa gösterimi gibi parametrelere ek olarak panel kullanıcı sayısını da baz alıyor. Söz konusu değerlendirmelerle panellerden gelen verileri kesiştiren Comscore.com, elde ettiği sonuçları medya, reklam, bilişim ve gibi birçok sektörle paylaşıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 
  • 25.06.2022 01:04

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesini Cevahir Yapı&HB ...

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!
  • 15.06.2022 17:08

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım arsası ihale yöntemiyle satışa aç ...