maritbet girişmaritbet
Doğru: İstikrar sektörü hareketlendirecek

Doğru: İstikrar sektörü hareketlendirecek

Aben Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Doğru canlı yayınımızda önemli bilgiler paylaştı.

Gayrimenkul sektörünün başarılı isimlerinden Aben Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Doğru canlı yayınımıza katıldı. Fuarın ilk gününün sektörel ziyaret niteliğinde olduğunu vurgulayan Doğru, “Alıcı olarak nitelendirdiğimiz hedef kitle fuarın ilerleyen günlerinde gelecek diye düşünüyoruz” dedi.

1 Kasım seçimlerinden AK Parti'nin tek başına iktidar olarak çıkmasının gayrimenkul sektörünün önünü açacağını belirten Doğru, “Siyasal istikrar her sektörü geliştirecek ve hareketlendirecek” diye konuştu.

Aben Grup olarak Bolu, Mudurnu üzerinde devremülk tesislerini projesine başladıklarını söyleyen Doğru, “Termal suyumuz kille birlikte geliyor. 10 senedir üzerinde çalıştığımız bir projeydi. 1. etap bu sene sonu bitecek. 2016 sonunda 2. etap, 2017 yılında ise 3. etap teslim edilecek. 15'er günlük devreler satıyoruz. Fiyatlar devrelere göre değişmekle birlikte 15 bin ve 40 bin TL arasında belirleniyor” dedi.  

Normal konut projelerine girmeyi düşündüklerinin altını çizen Doğru, “Talebe göre bu projeyi de büyütebiliriz. Ama normal projede gündemimizde” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Gayrimenkul sektörünün önü açılacak'
  • 05.11.2015 14:03

'Gayrimenkul sektörünün önü açılacak'

Aben Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Doğru, Emlaktasondakika.com'a sektör hakkınd ...

Doğru: İstikrar sektörü hareketlendirecek
  • 04.11.2015 14:58

Doğru: İstikrar sektörü hareketlendirecek

Aben Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Doğru canlı yayınımızda önemli bilgiler payl ...