maritbet girişmaritbet
Buradan emlak alan karlı çıkacak!

Buradan emlak alan karlı çıkacak!

10 yıl öncesinde İstanbul'un en ucuz bölgelerinden biriydi, şu anda en pahalı bölgelerinden biri, gelecekte çok daha değerli olacak

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın The İstanbul veliefendi projesinin tanıtım toplantısında yaptığı değerlendirmede, Zeytinburnu'nun depreme hazırlıkla ilgili pilot bölge olduğunu belirterek, Zeytinburnu'ndan gayrimenkul alanların karlı çıkacağını söyledi. Aydın, Zeytinburnu'nun İstanbul'un son yıllarda en çok değerlenen bölgesi olduğunu kaydetti.

Aydın, Zeytinburnu metrekare fiyatı 2 bin lira ile 12 bin lira arasında değişen daireler üretmektedir. Zeytinburnu, 10 yıl öncesinde İstanbul'un en ucuz bölgelerinden biriydi, şu anda İstanbul'un en pahalı bölgelerinden biri, gelecekte çok daha değerli olacak. Zeytinburnu'na yatırım yapan kazanır'' diye konuştu.

Kuruluş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar da, ''Biz Kuruluş İnşaat olarak onlar da YDA Group olarak birlikte çalışıyoruz. Hüseyin beyle ilk projemiz ama inşallah arkası da gelecek, İstanbul'a güzel eserler kazandıracağız'' dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz