maritbet girişmaritbet
29 bin TL'ye Kızılırmak manzaralı daire!

29 bin TL'ye Kızılırmak manzaralı daire!

Fi Yapı ve Ankaralı gayrimenkul firması Barışkent Gayrimenkul, uydu kent yapacak. Dairelerin fiyatları 29 bin TL'den başlıyor

Türkiye'nin en önemli inşaat Firmalarından Fi Yapı, Ankaralı gayrimenkul firması Barışkent Gayrimenkul ile birlikte Kırıkkale'de büyük bir projeye imza attı. Kırıkkale'nin çehresini değiştirecek projede yer alacak lüks daireler 29 bin liraya satılacak.

Fi Yapı ve Barışkent Gayrimenkul ortaklığında gerçekleştirilecek projenin açılışı yann yapılacak.
Kırıkkale'nin Irmak Belediyesi'nde hayata geçirilecek 'Fl-YAKA Kırıkkale Uydu Kent' adlı projede, alışveriş merkezinden, lüks evlere, parklardan oyun alanlarına kadar bir çok sosyal donatı bulanacak. 330 bin metrekare arazi üzerine kurulacak ve 7 bin konuttan oluşacak projede, ev fiyatları ise 29 bin ile 79 bin lira arasında değişiyor.

Ankara'da tersine göç başlayacak

Barışkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu • Başkam Barış Aydın, bu projenin Ankara'da tersine göçü başlatacağım belirterek, şöyle konuştu: "Bu projede biz arsa sahibiyiz. Kat karşılığı Fi Yapı ile anlaştık. Şehrin gürültüsünden, kalabalığından ve stresinden uzak, Kızdırmak kenarında kurulacak uydu kent, 60 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı sunacak. Ekim 2011 yılına kadar 10 blok tamamlanmış olacak. Bu bloklar tamamlandıktan sonra satışlara başlayacağız, önden satış yapılmayacak, ilk etapta 2000 konut 24 ay içinde bitecek. Satışa çıkardığımız fiyatlar lansman fiyatı olacak.

Satışa çıktığında 1 ay kalacak. En yüksek daire fiyatı 79 bin lira olacak olan projemiz Ankara'ya 45 km, Kırıkkale Üniversitesi'ne 5 km, Kırıkkale'ye ise sadece 10 km uzaklıkta bulunacak. Bir yandan yeşil, diğer yandan akan Kızılırmak suyu ile alıcılara doğarım içinde bir yaşam vaat ediyoruz. Bu proje sayesinde artan nüfusla Kırıkkale Meclis'e üç değil 4 milletvekili gönderebilecek. Fi Yaka Kırıkkale projesinin arsa sahipleri olarak hisselerimize düşen konutlardan 5 tanesini şimdiden ihtiyaç sahiplerine bağışladık."


Sırada Konya ve Sakarya var

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ise ekonomik konut sektöründe oluşan kirlilik ve spekülasyonlar nedeniyle istanbul'da ucuz konut üretimine son verdiklerini ve bundan böyle Anadolu'da konut üretimini sürdüreceklerini söyledi, inan, şunları söyledi: "Kırıkkale'nin en değerli arazisi üzerinde inşa edilecek olan Fl-YAKA Kırıkkale Uydu Kent Projesi, çağımızın trendlerine ve gereksinimlerine uygun nitelikleriyle Anadolu'ya değer katmayı hedefliyor. Fi Yapinın Anadolu'da kurmayı hedeflediği ilk uydu kent projesi olan Fi-Yaka Kırıkkale, Fi Yapı markasının gücünü, ekonomik/lüks konut konseptini ve Barışkent GayrimerıkuFün 16 yıllık sektör tecrübesini bir araya getirmenin yanı sıra, bu dev proje, 'Herkes için Kaliteli Yaşam' ilkesini de Kırıkkale sınırlarına taşıyor.

Fi-Yaka, Kırıkkale Uydu Kent Projesi'nin ardından Konya ve Sakarya'da yeni uydu kent projelerine başlayacak.

Kaynak: Milliyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz