maritbet girişmaritbet
İstanbul Vizyon Park’ta sıfır peşinat ve faizle!

İstanbul Vizyon Park’ta sıfır peşinat ve faizle!

İstanbul Vizyon Park’tan çılgın fırsat: Kira öder gibi sıfır peşinat ve sıfır faizle ofis sahibi olma fırsatı

İstanbul Vizyon Park'ın yeni satış stratejisinin tanıtıldığı Les Ottomans Otel'de düzenlenen Basın Toplantısına KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İstanbul Vizyon Park'ın yeni reklam kampanyasında kullanılacak TV filminin gösterimi ile başlayan toplantıda projenin bugüne kadar gerçekleşen satış rakamları, yeni çalışmalar ve yeni satış stratejisi hakkında bilgi verildi. İstanbul Vizyon Park'ın yeni reklam kampanyasında “ALTIN FIRSAT” sloganı ile sunulan “Sıfır Peşinat, Sıfır faizle kira öder gibi ” ofis sahibi olma imkanı veren yeni satış stratejisi tanıtıldı. İstanbul Vizyon Park'ın özellikle hiç peşinatsız, yatırımcının faiz yükü altına sokulmadan kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı sunduğunun altının çizildiği toplantıda satış fiyatlarının da özellikle ulaşılabilir tutulduğu belirtildi.

 

Türkiye'de entegre altın ve mücevher sanayini bir çatı altında toplayan Kuyumcukent'in Gayrı menkul alanındaki yatırımı İstanbul Vizyon Park, ofis sahibi olmak isteyenlere yepyeni fırsatlar sunuyor. İstanbul Vizyon Park, Türkiye'nin en güvenilir Leasing  firmaları ile yaptığı özel anlaşmalar çerçevesinde, alıcılarına leasing fırsatları sunuyor.İstanbul Yenibosna'da, Kuyumcukent'in hemen yanında yükselen yeni İş Resedence projesi İstanbul Vizyon Park; satış stratejisini yenileyerek ofis sahibi olmak isteyenlere 120 ay'a kadar vade “sıfır” faiz imkanıyla kira öder gibi ofis sahibi yapacak. Teslime hazır olan ofislerden satın alanlar hem hemen ofislerine taşınarak kira yükünden kurtulacaklar hem de sıfır peşinat, sıfır faizle 120 ay'a kadar vade imkanıyla kira öder gibi kendi ofislerinin sahibi olacaklar.

 

Tüm iş dünyasının ofis ihtiyaçlarını karşılayacak ileri teknoloji olanaklarıyla donatılmış. İstanbul Vizyon Park; 5 yıldızlı business oteli, Alışveriş Merkezi ve Residence hizmetleri ile şu anda benzersiz bir proje olarak yükseliyor.. İnşaatların tamamlanmış olması nedeniyle alıcılarına Leasing avantajı ile ofis sahibi olma imkanı tanıyan projede tüketicileri faiz yükünü taşımadan ofis sahibi yapmak amaçlanıyor. Daha önce %5 peşinat, 60 ay vade   imkanı sunulan İstanbul Vizyon Park'da yeni satış stratejisi doğrultusunda peşinat kaldırıldı ve vade 120 ay'a kadar uzatıldı. İstanbul Vizyon Park'tan ofis sahibi olmak isteyenler şu andan itibaren sıfır peşinat ve sıfır faizle, leasing avantajlarıyla 120 ay'a kadar vade fırsatlarıyla kira öder gibi kendi ofisine sahip olabilecek.

 

İLERİ TEKNOLOJİ AKILLI OFİSLERE SAHİP OLMAK İÇİN ALTIN FIRSAT..

 

İstanbul Vizyon Park; bir yandan iş dünyasına akıllı ofis teknolojisi ile modern bir çalışma ortamı sunarken diğer yandan da Finans ve Altın dünyasının merkezi olacak.  Altmış ay vade için sıfır faizle banka kredisi kullandırmadan leasingle, kira öder gibi bu akıllı ofislere sahip olma fırsatının sunulduğu projede ayrıca 120 ay'a kadar vade imkanı var. İnşaat sektöründe ilk kez Leasing sisteminin kullanıldığı projeye, iş dünyasındansa yoğun talep geldi.  İstanbul Vizyon Park'da leasingle satışların hızlanması üzerine Kuyaş yönetimi, alıcıları banka faiz ve komisyon yükünden kurtaracak bu yeni satış stratejisini uygulamaya koymaya karar verdi. %80'inin satıldığı projede teslimatlar  başladı.

 

Darphane, Merkez Bankası, Bankalar Grup Merkezleri gibi önemli finans ve altın piyasası  merkezlerinin yanı başında olan İstanbul Vizyon Park, hem altın ve finans dünyasının buluşma noktası oluyor, hem de müşterilerine çok değerli bir yatırım fırsatı sunuyor. Atatürk Havalimanına 3 dk., mesafede, Serbest bölge, Dış Ticaret Kompleksi, CNR ve IDTM Fuar merkezleri başta olmak üzere tüm iş ve ticaret dünyasının kalbinde konumlanan İstanbul Vizyon Park'tan ofis alanlar hem modern ve V.I.P. hizmete sahip bir iş ortamında olmanın keyfini yaşayacaklar hem de sürekli değer kazanan bir yatırımla geleceğe güvenle bakacaklar.

 

SON FIRSAT : OFİS BLOKLARINDA SADECE 40 ADET KALDI..

İstanbul Vizyon Park'ın satışları ve yeni satış stratejisi hakkında bilgi veren KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner ;  “İstanbul Vizyon Park, Ocak ayında satışa çıktığı andan itibaren iş dünyasından büyük ilgi gördü. 4 ay gibi kısa bir sürede ofis bloklarımızdaki ofislerin %90'ını sattık. Hatta ofis bloklarında şu anda satışta olan sadece 40 adet ofisimiz kaldı. Bu bloklarda hatırlayacağınız üzere 480 adet ofis bulunuyordu. 440'ının kısa sürede satışını gerçekleştirdik. Özellikle, ofis bloklarından sadece 40 adet kaldığı için ofis almak isteyenlerin elini çabuk tutmasını öneriyoruz. Çok amaçlı bloklarda da %70 oranında satış gerçekleşti. Tamamın 327 adet olan Çok amaçlı bloklarda kalan ofis sayımız 100 adet. Toplamda 807 adet ofisimizden, 667 sinin satışını gerçekleştirdik. Bu proje, hem konumu, hem sunduğu imkanlar hem de güvenilir, ileri teknoloji yapımı ile ofis sahibi olmak isteyenlerin gözdesi oldu.  İstanbul Vizyon Park, konumu, mimarisi, altyapısı, teknolojik donanımı ve ayrıcalıkları ile şirketler için yalnızca İstanbul sınırlarında değil, Türkiye ve bölge ülkeler arasında da en doğru yatırım. Bunu iş dünyasının açıklıkla görebildiğini ve İstanbul Vizyon Park'ta yer almak istediğini görebiliyoruz. ” şeklinde konuştu.

 

KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner; İstanbul Vizyon Park Satışlarının büyük oranda leasing ile gerçekleştiğini vurguladı ve şunları ekledi ; “Bitmiş bir proje sunduğumuz için ofis sahibi olmak isteyenlere leasing ile satış imkanı yarattık. Bu çok büyük ilgi gördü. Yalnız, son dönemde peşinat ve faizlerin ofis sahibi olmak isteyenleri sıkıntıya soktuğunu gözlemledik. İstanbul Vizyon Park'dan ofis sahibi olmak isteyenlerin, hiçbir çekince duymadan projede yer sahibi olması için ne yapabiliriz diye düşündük ve peşinatı kaldırdık. Şu anda hiç peşinatsız, sıfır faizle ve leasing yaparak, en önemlisi de hemen ofisine taşınmasını sağlayarak iş dünyasına kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Bu yeni satış kampanyamıza “Altın Fırsat” dedik çünkü, şu anda benzer Ofis ve Residence projelerinin satış fiyatlarını, satış koşullarını incelerseniz gerçekten de bu kadar avantajı bir arada sunan böyle mükemmel bir konumda, mükemmel teknolojiyle hazırlanmış başka bir proje bulamazsınız. Ofislerin m2 birim satış fiyatı 1.650 USD den, mağazaların m2 satış fiyatı ise 3.685 $ dan başlamakta.”.

 

Sait Erdal Metiner, İstanbul Vizyon Park'ın satış profili hakkında da bilgi verdi. Özellikle son dönemlerde Gümrük müşavirleri ve Mali Müşavirlerden büyük ilgi olduğunu ifade eden Metiner; “İstanbul Vizyon Park'ın Serbest Bölge ve Halkalı gümrüğüne yakınlığı sebebiyle son dönemlerde gümrük müşavirleri ve uluslar arası nakliye firmalarına ciddi ofis satışı gerçekleştirdik. Bunun yanında, Sigorta acenteleri, aracılık hizmetleri, mali müşavirler, Dış Ticaret firmaları, Tekstil firmaları, Makine üreticileri, Danışmanlık şirketleri gibi çok farklı alanlardan iş dünyasına satış yaptık.” Şeklinde konuştuk. İstanbul Vizyon Park'ın İstanbul'da ana arterlerin kesişme noktasında olduğunu ve ulaşım kolaylıkları ile her yere çok yakın olmasının avantaj yarattığını vurgulayan Sait Erdal Metiner şunları söyledi : “A sınıfı akıllı ofisler, geniş dinlenme alanları, zengin sosyal yaşam, otel ve kongre merkezi hizmetleriyle İstanbul Vizyon Park içinde yer alacak şanslı şirketlere konforlu ve çağın ötesinde bir iş yaşamının kapılarını açıyor. Üstün altyapısı, çevresine değer katan mimarisiyle İstanbul Vizyon Park, vizyoner yatırımcılar ve işadamları için en ideal merkez konumunda bulunuyor.

 

Şirketler için ve çalışanlarına her açıdan en üst seviyede çalışma ortamı sağlayan İstanbul Vizyon Park, ileri bir vizyon ve detaycı bir düşünce anlayışının ürünü. Rahatlamak ve sosyalleşmek için ferah dinlenme alanları, kafeterya ve coffee shop, engelliler için park yeri, yeşil alanlar, Kuyumcukent kompleksi içinde yer alan food court ve çarşı, çalışanların işe keyifle gelmesini sağlayacak artılardan bazıları… “

 

Türkiye'nin finans piyasalarının yönünü belirleyen seçkin komşularla iş dünyası için bir çekim merkezi haline gelecek olan İstanbul Vizyon Park için yaklaşık 200 milyon $ yatırım yapıldı. Tamamlandığında 250 milyon $'a mal olacak olan İstanbul Vizyon Park; 5 ofis bloğu ve gerektiğinde üretim için de kullanılabilecek çok amaçlı 2 blok ile toplam 807 birimden oluşuyor. Kuyumcukent ile birlikte tamamlandığında 500 milyon $'a ulaşacak bu büyük yatırım için şu ana kadar 450 milyon $ harcandı. İleri teknoloji ve residence hizmetleri ile ayrıcalıklı bir konuma gelen İstanbul Vizyon Park, tamamlandığında;  kongre merkezleri, SPA salonu ve business hizmet odaklı 5 yıldızlı oteli, Wedding World Alışveriş Merkezi, Kuyumcukent kompleksi ile birlikte toplam 902 bin m² alanda yer alarak İstanbul'un en büyük metrajlı ve en kapsamlı inşaat projesi olacak. Şu ana kadar 570 bin m² alanın inşasının tamamlandığı İstanbul Vizyon Park, iş dünyasına her türlü ihtiyaca cevap verecek bir ofis ortamı sunuyor.

 

Altın Fırsat - Ödeme Planı

 

    Leasing*

 Brüt Alan (m2)Liste Fiyatı (USD)Peşinat (Yok)60 ay

(USD)      120 ay **

(USD)

    0%1.yıl

Ofis74,68187.00003.1171.558

Ofis82,74205.00003.4171.708

Ofis184,23359.50005.9922.996

Ofis274,08518.50008.6424.321

Ofis531,71887.500018.7759.388

      

*Leasing'de, Liste Fiyatı(USD) olarak hesaplanan, kira planlarına %18 oranında KDV eklenecektir.

**120 ay vade seçeneğinde, aylık taksitlere yılda 1 kez  %7 oranında kira artışı yansıtılacaktır

1 Mayıs-30 Mayıs 2011 tarihleri arasında geçerlidir.

        

HER BLOKTA YER ALAN LOBİ/RESEPSİYON, PATRONLARI, ÇALIŞANLARI VE KONUKLARI GÜLER YÜZLE KARŞILAYACAK.

 

İklimlendirme ve havalandırma kontrolünde yönetim sizde…

İstanbul Vizyon Park  her mevsim hem ısıtma, hem soğutma yapan VRV sistemi ile donatılıyor. Üstelik bağımsız olarak kontrol edilebilme özelliği ile harcadığınız kadar ödeme avantajı sunuyor. Açılabilir pencere opsiyonları ile ofis çalışanlarının temiz havaya erişimini kolaylaştırıyor.

 

Hızlı olan kazanır!

Rakiplerinizden hızlı olmanız için, onlardan daha hızlı bir altyapıya ihtiyacınız var. İstanbul Vizyon Park'taki internet altyapısı Türkiye'de sunulan en hızlı internet ağlarından birini içeriyor. Fiberoptik teknolojisi ile veri ve ses iletişiminiz yavaşlamıyor, yarıda kalmıyor. Her ofis için yeterli sayıda telefon hattı da sağlayan İstanbul Vizyon Park'ta ayrıca mobil iletişime uygun

altyapılar da yer alıyor.

 

Akıllı ofis teknolojisi ile üst düzey güvenlik...

İstanbul Vizyon Park, akıllı ofis teknolojileriyle donatılıyor. Mekanik, elektrik ve güvenlik sistemlerinin tamamı, elektronik bina otomasyon sistemleri ile 24 saat izleniyor. Elektrik, su, ısıtma, soğutma, yangın, güvenlik gibi hayati işlevler kontrol ediliyor Böylece arıza tespiti ve müdahalesi en hızlı şekilde yapılıyor, ofislerin verimliliğinde herhangi bir düşüşe izin verilmiyor.

 

Otopark bir sorun değil kolaylık olmalı...

Ofis bloklarının altındaki 5 katlı otopark, her 30 m2'lik ofis alanına karşılık 1 araçlık park alan sunuyor. Çok amaçlı bloklarda ise, toplam 1268 araçlık otopark, şirketinize prestij katıyor. Otoparkta ayrıca epoksi zemin kaplamaları, güçlü havalandırma, resepsiyon katlarına asansör ile erişim, İstanbul Vizyon Park'ın ayrıcalıklarından bazıları.

 

Bitmeyen enerji!

Jeneratör ve kesintisiz güç yedekleme sistemleri ile İstanbul Vizyon Park'ta ofislerin enerjisi hiç bitmeyecek. Asansör ve otoparklar dahil tüm alanları kapsayan bu sistemler sayesinde ofisinizin verimliliği asla kesintiye uğramıyor. 

 

5 yıldızlı prestij...

İstanbul Vizyon Park, şirketinizin aradığı tüm ayrıcalıkları sunuyor. Kompleks içinde yer alması hedeflenen 5 yıldızlı Business Hotel, konuklarınız ve özel şirket toplantılarınız için aradığınız konfor ve prestiji ayağınıza getiriyor.

 

İş yemekleriniz, seminer ve davetleriniz için…

Business Hotel içinde yer alacak restaurantlar iş yemeklerinize özel bir ayrıcalık katacak. Ayrıca fuaye ve konferans salonları da gerçekleştirmek istediğiniz seminer, eğitim aktivitelerini uzağa gitmeden şirketinizin yanı başındaki konferans merkezinde gerçekleştirmenin avantajlarını yaşatacak.

 

İşyerinde spa keyfi...

İş hayatının stresi, başarı performansını etkileyen en önemli unsurlardan biri… Otel içinde yer alan spa merkezi sizi stres  ve yorgunluktan kurtaracak, vücudunuza zindelik verecek terapiler sunacak. Masaj,  sauna, hamam, jakuzi, fitness merkezi, açık kapalı yüzme havuzu gibi ayrıcalıklı hizmetler iş dünyasında formunuzu korumanızı sağlayacak.

 

OFİS BLOKLARI

Kazanmayı bilen vizyoner girişimciler için

 

Teslim Tarihi:          TESLİME HAZIR

Brüt İnşaat Alanı:   81.062 m2

Blok sayısı   :          5

Kat Sayısı     :          5 kat otopark +  bodrum + zemin ve asma kat + 9 kat

Asansörler   :          2 asansör, 1 yangın asansörü ve 1 servis asansörü

Otopark Kapasitesi:         543 kapalı, 163 açık, toplam 706

Ofis teslim şekli      : Shell and core (kaba yapısı tamamlanmış, ana elektromekanik sistemleri kurulmuş, ortak hacimler tüm dekorasyon öğeleri ile birlikte bitirilmiş).

 

Ofisler:

260 m2-1154 m2 arası dubleks mağazalar

35 m2 -186 m2 arası ofisler

 

ÇOK AMAÇLI BLOKLAR

 

Dilerseniz ofis dilerseniz atölye…

İstanbul Vizyon Park'ta 2 adet çok amaçlı blok yer almaktadır. A sınıfı ofis kriterlerini karşılayan bu bloklar, aynı zamanda üstün teknolojik altyapısı ile Avrupa Birliği normlarında üretim alanı imkanı da sunmaktadır.

 

Üstün teknik altyapı!

Özellikle altın ve mücevherat üretimine yönelik atölye alanları olarak düşünülen çok amaçlı bloklarda her bağımsız bölümün pencereleri açılabiliyor ve vinç ile ağır ekipmanlar kolayca taşınabiliyor. Aynı zamanda geniş servis asansörleri de büyük hacimli ekipmanların taşınmasına olanak veriyor. Dünya standartlarında oluşturulan arıtma ve havalandırma sistemleri için hem çalışan hem çevre sağlığı korunuyor.

 

Teslim Tarihi           :          2011

Brüt İnşaat Alanı:               149.042 m2

Brüt alan      :                      77.959 m2

Net Alan        :                      60.067 m2

Blok sayısı   :                      2

Kat Sayısı     :                      5 kat otopark/bodrum + zemin + 11 kat

C1 Blok Asansörler:         7 asansör ve 3 servis asansörü

C2 Blok Asansörler:         3 asansör, 3 servis asansörü

Otopark Kapasitesi:         1268 araç

 

 

Teslim şekli :                      Shell and core (kaba yapısı tamamlanmış, tüm mekanik sistemleri kurulmuş, ortak hacimler tüm dekorasyon ögeleri ile birlikte bitirilmiş).

 

Çok amaçlı ofisler:

Satış Birimi:   8-16 m2

Dükkan:         45-102 m2

Atölye :           165-450 m2

Lokanta:         1298-1943 m2

 

Ofisler:

260 m2 -1050 m2 arası dubleks mağazalar

20 m2 -1171 m2 arası ofisler

 

 

İstanbul Vizyon Park iletişim bilgileri
Web: www.istanbulvizyonpark.com.tr

Tel: 0212 603 11 13

  • Etiketler:

Yorum Yaz