maritbet girişmaritbet
The Tower  ve Countees House, İstanbul'da satışa sunuldu!

The Tower ve Countees House, İstanbul'da satışa sunuldu!

Londra'nın önde gelen konut geliştiricisi St. George, Chelsea Creek sahil yaşamında kaliteli ve lüks bir yaşam vaat ediyor. Thames Nehri kıyısında yer alan yaşam kompleksi içerisinde The Tower ve Countees House yaşam kompleksi satışa sunuldu

Londra'nın önde gelen konut geliştirici firması St. George, Chelsea Creek SW6'da yapılandırılan The Tower ve Countess House yapı kompleksini satışa sundu. 

THAMES NEHRİ KIYISINDA
The Tower ve Countees House yaşam alanlarıyla farklı seçenekler sunan Chelse Creek, Londra gibi hareketli bir şehir içerisinde tekne demirlemek için de fırsat veriyor, bazı dairelerde özel duba erişimi de mevcut. The Tower; Thames Nehri ve Londra silueti boyunca uzanan, muhteşem bir manzaraya sahip bir gökdelen. Komşu binası Countess House ise çağdaş ve dubleks dairelerden oluşuyor.    
 
Londra'nın popüler alanlarından King's Road'a yürüyüş mesafesinde bulunan Chelsea Creek,  sahil yaşamında karakteristik bir Avrupa geleneğini hissettiriyor. 
 
 
POPÜLER MERKEZLERE YAKIN
St. George Central London Genel Müdürü Nick Hutchings, Chelsea Creek'in popülerliğini sürdürürken yeni yaşam alanı olarak sundukları The Tower ve Countees House'un büyük ilgi gördüğünü anlattı ve “Bu özel projeyi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Londra'nın merkezinde birinci sınıf çağdaş ve prestijli bir yaşama davet ediyoruz” dedi.    
 
Londra'nın en şık semtlerinden King's Road, Sloane Square ve Thames Nehri'ne sadece yürüyüş mesafesinde ve Kensington ve Knightsbridge'e komşu olan Chelsea Creek; 1,2  ve 3 odalı lüks daireleri ve penthouse'larından oluşuyor. The Tower ve Countess House sakinleri; avantajlı imkanlardan yararlanma fırsatı bulurken bölgenin tüm imkanlarından da faydalanma ayrıcalığına sahip olacaklar. 
 
ULAŞIM İMKANLARI MEVCUT
Londra metrosunun 2. bölgesindeki yaşam alanı; 24 saat concierge hizmeti, otopark, muhteşem peyzaja sahip parklar, spa ve fitness merkezi ve limanı ile de göz dolduruyor.  Imperial Wharf tren istasyonuyla Londra'nın merkezine, West End ve uluslararası tren istasyonlarına bağlantılar mevcut. Taksi, otobüs, bisiklet ve nehir taksi imkanlarıyla Knightsbridge, High Street Kensington, Sloane Square, Park Lane ve şık Kıngs Road'a rahat ulaşım sağlanıyor. Londra'nın tüm havaalanlarına yakınlığıyla da uluslararası seyahatleri kolaylaştırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte Avrupa'nın en büyük altyapı projesi!
  • 11.06.2015 10:48

İşte Avrupa'nın en büyük altyapı projesi!

İngiltere’nin başkenti Londra'nın taşımacılık sistemini rahatlatmak için hayata ...

Altın kaplama bagaj arabası hizmetinizde!
  • 05.06.2015 11:27

Altın kaplama bagaj arabası hizmetinizde!

Londra’daki Heathrow Havalimanı’nda bulunan ‘Kraliçe Terminali’nde altın kaplam ...

Londra'nın en dar evi 8 milyon liraya satılıyor!
  • 08.02.2021 10:25

Londra'nın en dar evi 8 milyon liraya satılıyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'da eni yaklaşık 1.6 metre olan 3 katlı ev satışa ç ...

Armani Casa Londra'dan iç mekan önerileri
  • 29.09.2020 11:06

Armani Casa Londra'dan iç mekan önerileri

Armani Casa Londra'dan kareler. ...

2.3 metre genişliğinde, 5.3 milyon TL değerinde ev!
  • 12.02.2018 16:58

2.3 metre genişliğinde, 5.3 milyon TL değerinde ev!

Londra'da bulunan 2.3 metre genişliğindeki ev, 3 katlı ve 98 metrekarelik bir ya ...

Hariri'nin evindeki eşyalar açık artırmada!
  • 29.06.2015 16:34

Hariri'nin evindeki eşyalar açık artırmada!

Lübnan'ın eski Başbakanı Refik Hariri'nin Londra'daki evi 3 yıl önce 300 milyon ...