maritbet girişmaritbet
Sertepe Concept Bursa’da yükseliyor!

Sertepe Concept Bursa’da yükseliyor!

Sertepe tarafından hazırlanan 'Sertepe Concept' projesi, konut sektöründe her geçen gün yükselen projeler arasında huzurlu ve güvenli yaşam vaadi ile önemli bir seçenek olarak Bursalıların karışışına çıkıyor

Sertepe tarafından hazırlanan 'Sertepe Concept' projesi, konut sektöründe her geçen gün yükselen projeler arasında huzurlu ve güvenli yaşam vaadi ile önemli bir seçenek olarak Bursalıların karışışına çıkıyor. Otomotiv, tekstil ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren Sertepe Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Alper Sertepe, inşaat sektöründeki ihtiyacı karşılamak amacı ile gerek devlet yatırımlarının gerekse özel sektör yatırımlarının arz- talep dengesi oluşturduğunu, bunun da ekonomiye olumlu yansıdığını söyledi.

Ata Bulvarı'nda yükselen 'Sertepe Concept' ile inşaat alanında 30 yıllık tecrübesini taçlandıran Bursa'nın tanınmış şirketlerinden Sertepe, "Bursa'nın içinde, sorunların dışında" sloganıyla günümüz yaşamının öncelikli ihtiyaçlarını belirleyerek inşa ettiği konutlarını müşterileriyle buluşturuyor.

İDDİALI BİR PROJEYE İMZA ATIYORUZ

Sertepe, geçmişte yaşanan çarpık yapılaşmanın günümüzde marka projelerle giderilmeye ve kentlerin yaşanabilir hale getirilmesi için çalışıldığını belirterek, "Sertepe olarak biz de bu alanda aileden gelen inşaat mirasımızı diğer işlerdeki tecrübelerimizle ile birleştirip, konut sektöründe iddialı bir projeye imza atıyoruz.

'Sertepe Concept' adını taşıyan projemiz ile günümüz yaşamının öncelikli ihtiyaçlarını belirleyerek inşa ettiğimiz konutları müşterileri ile buluşturuyoruz" dedi.

MUTLU VE HUZURLU BİR YAŞAM VAAT EDİYOR

Depreme dayanıklılık, sosyalleşme imkanı, güvenlik ve yeni inşaat teknolojisine ihtiyaç duyan Türk halkının, güvenli marka projelere ihtiyaç duyduğuna işaret eden Sertepe, gelenekselleşmiş, çağın gerisinde kalmış yapıların artık yerini modern mimariye bıraktığını söyledi. Sertepe, bu çerçevede ayrıca kente nefes aldıracak çağdaş mimari ile doğayı buluşturan ve doğa ile barışık yaşamın hedefleri arasında yer aldığını ifade ederek, "Sertepe İnşaat AŞ olarak 30 yıllık inşaat tecrübemizle, kente ve insana saygı anlayışıyla projemizi hayata geçirdik. Projemiz, tüm aile bireylerinin mutlu olabileceği donanımlar ile her koşulda huzurlu bir yaşam sunuyor. 7 bin 600 metrekarelik projemizin, 5 bin metrekaresi sosyal ve yeşil alanlardan oluşuyor. 140 dairesi, havuzları, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun parkı, sosyal tesis binası (sauna, fitness, kafe, market), güneşlenme terasları, koşu ve bisiklet yolu, barbekü alanları, kapalı ve açık otopark, kesintisiz güvenlik ile konut sahipleri ve çocuklar rahat bir nefes alacak" diye konuştu.

Milliyet İnşaat

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sertepe Concept Bursa’da yaşam Kasım 2013’te başlayacak!
  • 25.07.2013 09:14

Sertepe Concept Bursa’da yaşam Kasım 2013’te başlayacak!

Sertepe Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alper Sertepe, günümüzde, gelenek ...

Sertepe Concept Bursa’da yükseliyor!
  • 29.06.2012 12:32

Sertepe Concept Bursa’da yükseliyor!

Sertepe tarafından hazırlanan 'Sertepe Concept' projesi, konut sektöründe her ge ...