maritbet girişmaritbet
New Drita’da daireler 190 bin lira!

New Drita’da daireler 190 bin lira!

Almanya'da lojistik sektöründe faaliyetlerde bulunan ND Holding, Türkiye'de Ecolog Enternasyonel adlı şirketiyle büyüme kararı aldı

Almanya'da lojistik sektöründe faaliyetlerde bulunan ND Holding, Türkiye'de Ecolog Enternasyonel adlı şirketiyle büyüme kararı aldı.

Nazif Destani tarafından Almanya'da kurulan ve bugüne kadar başta lojistik olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren ND Holding, rotasını Türkiye'ye çevirdi. ND Holding bünyesinde ve 7 yıl önce Türkiye'de kurulan Ecolog Enternasyonel, enerji ve inşaat yatırımlarına hız verecek.

İlk proje Mimaroba'da

Yakın zamanda enerji alanında önemli bir yatırıma hazırlanan şirket, inşaat alanında ise ilk projesine Mimaroba'dan start verdi. Ocak ayında inşaatına başlanan 'New Drita', 128 daireden oluşan butik bir site olarak yükseliyor. 9 bin 930 metrekare arsa içinde yaklaşık 21 bin metrekare inşaat alanına sahip sitede 2+1 ve 3+1 tiplerinde farklı büyüklüklerde daire yer alıyor.

Hedef beyaz yakalılar

New Drita'ta yatırım maliyeti arsa dahil 9 milyon dolar olarak veriliyor. Hedef kitle beyaz yakalı ve aylık 2 bin 2 bin 500 lira taksit ödeyen kişiler olarak özetleniyor. Şirket, yakın zamanda İstanbul başta olmak üzere daha büyük ölçekli konut projelerine de imza atacak. Bunun için arazi arayışları sürüyor.

8 blokta yükseliyor

New Drita 8 blokta yükseliyor. Bloklar 4"er katlı. Her blok farklı büyüklükteki dairelerden meydana geliyor. 3+1 tipi daireler 126 metrekare büyüklüğe, 2+1 daireler ise 86 ile 113 metrekare büyüklüğe sahip.

6 ayda teslim edilecek

2+1 tipi evlerin fiyatı 190 bin liradan başlıyor ve 220 bin liraya kadar çıkıyor. Ortalama metrekare fiyatı 1900 liraya denk geliyor. 3+1 tipi evlerde de fiyatlar 220 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 30 civarında satış yapıldığı belirtiliyor. Projede erken teslim planlanıyor. Teslimin temmuzda gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Banka kredisi kullanılabiliyor

Siteden ev almak isteyenler için banka kredisi kullanılacağı da belirtiliyor. Şu anda birkaç banka ile görüşme halinde olduklarını belirten Genel Müdür Hasan İmamoğlu, yakın zamanda bir banka ile anlaşmaya varacaklarını söyledi. Ancak şirket konut alıcılarına kendi içinde de ödeme planı oluşturuyor. Ev fiyatının yüzde 25'inin peşin ödenmesi durumunda geri kalan bakiye istenirse 12 ay sıfır faize bölünebiliyor. Bir diğer alternatif ise 1 yıl geç banka kredisi avantajı. Bu noktada da ev alıcıları yüzde 25 peşin verdikten sonra geri kalan bedelin belli bir miktarını 12 ay sıfır faiz ile ödeyip geri kalan tutara bankadan kredi kullanıyor.

Sırada otel yatırımı var

Şirket konut yatırımları için 3 bölgeyi markaja aldı. Bu bölgeler Güneşli, İkitelli ve Kartal olarak sıralanıyor. Aynı bölgelerde konutun yanı sıra şehiriçi otelciliği de planlanıyor. Sermaye olarak güçlü olduklarını belirten Genel Müdür İmamoğlu, doğru olan projelere girebilecek bir firma olduklarını söyledi.

Bugün

Yorum Yaz