maritbet girişmaritbet
Mai’den ev alanın okul parası FerYapı’dan!

Mai’den ev alanın okul parası FerYapı’dan!

FerYapı, üniversiteyi kazanan ve gelecek planlaması yapan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Mai Residence'dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını yapmalarına da öncülük ediyor. 

‘İstWest', ‘iTower', ‘Mai Residence', ‘Parima Ofis' ve ‘Premier Kampüs Ofis' projelerine imza atan FerYapı', şimdi de ‘evlilik hazırlığında olan çiftlere düğün hediyesi kampanyası'nı genişletti. FerYapı, yeni kampanyasıyla üniversiteyi kazanan ve gelecek planlaması yapan gençlere akıllı yatırım fırsatları sunuyor. 

FerYapı, Mai Residence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 alımında 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor. Kampanyadan üniversite öğrencilerinin yanı sıra üniversite personeli, öğretim üyeleri ve akademisyenler de faydalanabilecek. 

adalar ve deniz manzaralı daire

Kartal'da yükselen Adalar manzaralı Mai Residence'dan ilk dairesini alarak, öğrenciliği süresince kendi evinde oturan gençler aynı zamanda ilk yatırımını da gerçekleştirmiş olacak. Mai Residence'dan daire alarak, bu fırsatı yatırıma çeviren gençler böylece hayata 1-0 önde başlayacak. Mai Residence, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki üniversite öğrencilerinin okullarına kolay erişim sağlayabileceği E-5'e sıfır konumuyla dikkat çekiyor. 

Adalar manzarasına karşı güvenli ve konforlu yatırım fırsatı

Toplam 355 üniteden oluşan ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai Residence'da 75 m² 1+1 daireler peşin 342 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Mai'de 89 m² 2+1 dairelerin peşin satış fiyatları 410 bin liradan, 149 m² 3+1 dairelerin peşin fiyatları ise 625 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlayan FerYapı, üniversite öğrencilerine güvenli ve konforlu bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Önce yeni evinize taşının, sonra okula…

Site özelliğiyle de dikkat çeken Mai'de 1. bloğun teslimatı yapıldı. 2. blok için belirlenen teslimat tarihi ise okulların açılmaya başladığı Eylül 2015 olarak planlandı. Sakinlerine hemen oturma ya da kiralama imkanı da tanıyan Mai Residence; gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal imkanlar düşünüldü. Fitness, PS oyun salonu, kafeler, mağazalar, concierge hizmetleri, havuz, hobi alanları, mini müzik stüdyosu, sinema odası gibi alanlarla genç yatırımcılara hitap eden Mai Residence, bunlara ek olarak çok amaçlı salon, VIP lounge, çocuk oyun alanları, depo alanları ve her katta kat bahçesi gibi özelliklerle dikkat çekiyor. 

Yakın çevresi ve Anadolu Yakası'ndaki en önemli üniversitelere yakınlığıyla dikkat çeken Mai Residence, E-5 üzerinde, Kartal metrosuna 900 m, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Bağdat Caddesi'ne yakınlığıyla da cazip hale geliyor. TEM bağlantı yoluna 1 km mesafede bulunan Mai Residence, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 8 km, Kartal iskelesine 3 km, Tuzla Marina'ya 12 km mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mai Residence projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 18.09.2012 11:46

Mai Residence projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Fer Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği Mai Residence'ın ilk görüntüleri emlakt ...

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!
  • 31.12.2015 10:33

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, Parima projesini taşı ...

Mai Residence’da taksitler 1.490 TL’den başlıyor
  • 27.10.2015 14:16

Mai Residence’da taksitler 1.490 TL’den başlıyor

Bağdat Caddesi’ne 15 dakika mesafede bulunan Mai Residence’da ayda sadece 1.490 ...

Mai’den ev alanın okul parası FerYapı’dan!
  • 14.08.2015 11:12

Mai’den ev alanın okul parası FerYapı’dan!

FerYapı, üniversiteyi kazanan ve gelecek planlaması yapan öğrencilere akıllı bir ...

Mai’den çiçeği burnunda evlilere ev kurma fırsatı...
  • 07.07.2015 10:15

Mai’den çiçeği burnunda evlilere ev kurma fırsatı...

Kartal’da yükselen Mai Residence gençlere, yeni evli ya da evlenecek olan kısaca ...

Ramazan'da ev al, peşinatı ertele!
  • 30.06.2015 09:38

Ramazan'da ev al, peşinatı ertele!

Mai Residence’tan ‘ev’leneceklere peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası. ...