maritbet girişmaritbet
Kaya City’de 2+1 daire, 1 yılda yüzde 51 kazandırdı!

Kaya City’de 2+1 daire, 1 yılda yüzde 51 kazandırdı!

Yeni İstanbul’un ilk lüks konut projesinde, bir yıl önce 4+1 alınan fiyata bugün 2+1 alınabiliyor…

İstanbul'un kuzeyinde, temeli atılan 3. köprü, ihalesi yapılan 3. havaalanı ve inşaatına başlanan Bioİstanbul gibi dev projelerin ortasında, hükümet tarafından Yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezinde Eylül 2012'de temeli atılan Kaya City Residence, Kanal İstanbul'un da aynı bölgeden geçmesi gündeme gelince, rekor prim yaptı.  Kayaşehir'de, Celaloğlu E7 Yapı Market işbirliğiyle gelecek yıl tamamlanacak olan Kaya City'de, daireler bir yılda yüzde 50'nin üzerinde değer artışı sağladı.  İlk satışa çıktığında, 285 bin liradan başlayan fiyatlarla 4+1 daire alınabilen projede, bugün 2+1 dairelerin fiyatı 296 bin liraya kadar çıkıyor. 

İstanbul'un, planlı bir biçimde hızla gelişen yeni yerleşim bölgeleri, sağladığı değer artışıyla da, bu bölgeleri ilk keşfedenlerin yüzünü güldürüyor. İstanbul'un kuzeyinde hükümetin dev yatırımlarına ev sahipliği yapan ve Yeni İstanbul olarak anılan bölgenin merkezi konumundaki Kayaşehir, özellikle yılın ikinci yarısında yüksek değer artışı sağlayan yerlerin başında geliyor. Kayaşehir'de 5 yıldızlı otel konforunda tasarlanan Kaya City Residence, son bir yılda, yüzde 50'yi aşan rekor düzeyde prim yaptı. 

Projeyi ilk satışa sunduklarında en büyük daire tipi olan 4+1'lerin fiyatının  285 bin liradan başladığını belirten Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, bugün ise 2+1 dairelerin fiyatlarının 296 bin liraya kadar çıktığını ifade ederek, “Bu denli yüksek prim yapmış olmasına karşın, Kaya City Residence'da değer artışının bugüne kadar sadece bir bölümü gerçekleşti. Gelecek yıl proje tamamlanana kadar ve daire tesliminden sonra da hızlı prim yapmaya devam edeceğini öngörüyoruz” dedi. Selahattin Sulu, indirim ve peşinat ile ilgili kampanyaların da yüksek talep nedeniyle sona erdiğini vurguladı.

Kaya City Residence yaklaşık bir yıl önce ilk satışa çıktığında 285 bin liradan başlayan 4+1 daireler, bugün yüzde 21'lik değer artışı ile 345 bin liradan başlıyor ve 400 bin liraya kadar çıkıyor. Aynı tarihlerde başlangıç fiyatı 235 bin lira olan 3+1 daireler ise yüzde 23,4'lük yükselişle, bu yıl 290 bin liradan başlıyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatı, büyüklüğü ve konumuna göre 340 bin liraya kadar yükseliyor. Projede geçen Eylül 159 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan 2+1 daireler ise, bir yılda tam yüzde 51 artışla, bugün 240 bin liradan başlıyor ve 296 bin liraya kadar satılıyor. Kaya City, aileleri hedeflediği için, projede 1+1 daire tipi yer almıyor. 

Yeni İstanbul'un tüm nimetleri yanıbaşında…

Karadeniz'den Marmara'ya kadar İstanbul'un ikinci Boğaz hattını oluşturacak “Çılgın Proje” Kanal İstanbul'un güzergahının, resmen açıklanmasa da, yetkililerin medyada yer alan açıklamalarından yola çıkarak bu bölgeden geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Mahmutbey'den Olimpiyat Stadı'na kadar olan Metro hattının faaliyete geçmesi, Kayaşehir'in cazibesini artırırken, Ulaşım A.Ş'den Metro'nun Kaya City'nin karşısında  yer alan Bio İstanbul'a kadar olan kısmının da, planlandığı duyumları alınıyor. 6 blokta toplam 236 daireden oluşan Kaya City'nin, 15.650 metrekarelik arazisinin yüzde 80′i yeşil alan olarak ayrılıyor. Proje, çocuklar için açık, yetişkinler için kapalı yüzme havuzları, toplantı ve taziye odaları gibi sosyal donatılarıyla, kendi evinde oturmak isteyen ailelere 5 yıldızlı otel konforu sunuyor.

Kaya City Residence'de Daire Fiyatlarının Seyri (Başlangıç Fiyatları)

 Daire Tipi                 Bir yıl önce                                 Bugün

   2+1                           159 bin TL                              240 bin TL              

   3+1                           235 bin TL                              290 bin TL              

   4+1                           280 bin TL                              345 bin TL               

Kaya City İletişim Bilgileri;

Web: http://www.kayacity.com.tr

Telefon: 0212 486 31 93

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayacity Residence örnek daire görselleri
  • 14.01.2014 11:48

Kayacity Residence örnek daire görselleri

Başakşehir'de inşa edilen Kayacity Residence projesinden örnek daire görselleri ...

Motto İstanbul için ön talep toplanıyor
  • 11.07.2016 13:45

Motto İstanbul için ön talep toplanıyor

Celaloğlu İnşaat'ın yeni projesi Motto İstanbul için ön talep toplanıyor. ...

Milyarlarca lira Başakşehir'de yatıyor!
  • 04.03.2016 16:51

Milyarlarca lira Başakşehir'de yatıyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde gelişen Başakşehir, başta Vadişehir olmak üzere özel ...

Bulvar Rezidans sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor!
  • 12.04.2015 10:08

Bulvar Rezidans sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor!

Özülke ve Özkar İnşaat imzasıyla hayata geçen Bulvar İstanbul projesi sosyal don ...

Başakşehir’in akıllı daireleri görücüye çıktı!
  • 31.03.2015 12:51

Başakşehir’in akıllı daireleri görücüye çıktı!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Başakşehir’de inşa edilen Vadişehir p ...

Kayacity Residence'ta fırsatı kaçırmayın
  • 19.11.2014 17:12

Kayacity Residence'ta fırsatı kaçırmayın

başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirilen Kayacity Residence'ta daireler hemen te ...