maritbet girişmaritbet
Kale Özgür Evler Beylikdüzü'nde 175 bin liraya! Hemen teslim!

Kale Özgür Evler Beylikdüzü'nde 175 bin liraya! Hemen teslim!

Kale Özgür Evler Beylikdüzü'nde konut fiyatları 175.000 bin liradan başlıyor. Kale Özgür Evler Beylikdüzü'nde inşaat tamamlandı ve konutlar oturuma hazır

 

 

İstanbul'da yapımı tamamlanan Kale Özgür Evler Beylikdüzü'nde 124 m2 ile 300 m2 arasında değişen büyüklükteki daireler 175.000 ile 510.000 lira fiyat aralığında satılıyor. 20 milyon TL inşaat yatırım bedeli ile hayata geçen Kale Özgür Evler Beylikdüzü, Kale Kilit markasının güvenlik konusundaki deneyimini ve gücünü yansıtarak, güvenli, kaliteli, ferah ve yeşil bir yaşam sunuyor.

Ev sahibine içte ve dışta sağladığı güvenlik ile diğer konut projelerinden farklılaşan Kale Özgür Evler Beylikdüzü, 33.000 m2 brüt inşaat alanı üzerine 2 blokta 136 daireden oluşuyor. Kale Özgür Evler Beylikdüzü projesinde normal kat köşe daireler 178 m2, normal kat orta daireler 160 m2, dubleks köşe daireler 281 m2, dubleks orta daireler ise 300 m2 büyüklüğünde tasarlandı. Kale Özgür Evler Beylikdüzü projesi, doğa ile iç içe, depreme karşı korkusuz bir hayat sunuyor.

Güvenlik, kalite ve konfor konsepti ile hayat bulan Kale Özgür Evler Beylikdüzü'nde zemin etütleri ileri temel sistem seçimi en son deprem yönetmeliğine uygun olarak yapıldı. Kale Özgür Evler Beylikdüzü projesinde depreme karşı maksimum güvence sunan C30 sınıfı beton, temelde ise radye jeneral sistem kullanıldı.
Kale Özgür Evler projesinin sakinleri, 3.000 m2 yeşil alan, geniş çocuk oyun parkları, modern arıtma ve filtreleme sistemlerinin kullanıldığı 200 m2 açık yüzme havuzu ve doğal yapıya uygun seçilmiş bitki örtüsü ile doğa ile iç içe bir yaşama kavuşuyor.

Kale Özgür Evler Beylikdüzü, son teknolojiden yararlanan kameralı güvenlik sistemleri, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren özel güvenlik görevlileri, kontrollü site girişi, otomatik yangın söndürme sistemi, Kale Çelik Kapı, Kale Kilit ve Kale Yangın Kapıları sayesinde, güvenli ve konforlu şehir hayatının kapılarını aralıyor. Kale Özgür Evler'de iç mekanla dış mekanın sürekliliği cam cephelerle sağlanıyor

Kale Özgür Evler Beylikdüzü'nde tüm dairelerde kullanılan cam cephe konstrüksiyonu, ev sakinlerinin yaşam alanında ferahlık ve genişlik sağlıyor. Kale Özgür Evler Beylikdüzü sakinleri, mutfaklarda kullanılan Teka markalı ankastre ürünler, banyo ve mutfaklar için seçilen Kaledekor mutfak ve banyo mobilyaları, Hüppe duşakabin sistemleri, İklimsa klima, Viessmann kombi, kesintisiz elektrik sağlayan Aksa marka jeneratör sistemi ile kent içinde, kentin yoğunluğundan, stresinden uzaklaşıyor.

İnşaat ve işletmesini gerçekleştirdiği fabrika, iş merkezleri, alışveriş merkezi, okul ve hastane yapımı ile inşaat sektörünü uzun yıllardır yakından tanıyan Kale Kilit Grubu, 2009 yılının son aylarında Kale Özgür Evler Beylikdüzü ile konut sektörüne adım atmıştı.


Kale Özgür Evler Beylikdüzü İletişim bilgileri
Web:
www.kaleozgurevler.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 855 42 05

  • Etiketler:

Yorum Yaz