maritbet girişmaritbet
İnistanbul Gala bugün satışa çıktı!

İnistanbul Gala bugün satışa çıktı!

İş GYO ve Nef’in merakla beklenen ilk projesi İnistanbul Gala satışa çıktı!

İstanbul'un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı'da hayat bulacak İnistanbul Gala projesi, 1+1'den 4+1'e kadar değişen 788 ünitesi, zengin sosyal olanakları, yeşil alanları ve avantajlı ödeme seçenekleriyle göze çarpıyor.

Ön talep döneminde 7.000'den fazla başvuru alan İnistanbul Gala'nın, 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef'in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. Ön talep döneminde 7.000'den fazla başvuru alan proje, henüz temeli bile atılmadan yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisini topladı. 

Bu işbirliği kapsamında İstanbul Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine 470 milyon dolarlık bir yatırım yapılması planlandı. Bu dönüşüm alanı üzerindeki ilk proje olan İnistanbul Gala; 1,5 yıl süren detaylı hazırlık süreci, küçük bir şehrin inşasını temel alan ayrıntılı “master-plan”ı, İstanbul'un merkezine ve gözde yerleşim alanlarına yakın konumu ve yatırımcılara yönelik kazançlı seçenekleriyle ön plana çıkıyor. 

inistanbul gala

“Özlediğimiz değerleri geleceğe taşıyoruz”

İnistanbul Gala tanıtım toplantısında Nef ile yaptıkları iş birliği hakkında konuşan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes şunları söyledi: “Sektörün iki büyük firması olarak çok önemli bir birlikteliğe imza atıyoruz. Projenin inşa edileceği arazi, geçmişte sanayinin egemen olduğu bir alandı. İş GYO ve Nef olarak bu araziyi, yenilikçi dokuların ağırlıkta olduğu bir projeyle şehir yaşamına dahil edeceğiz. Projemizin titizlikle hazırlanan master-plan'ı, ulaşım, altyapı ve üstyapı gibi kavramlara dair tepeden tırnağa tüm ayrıntıları içeriyor. İnistanbul Gala ile zaman ve huzur gibi şehir yaşamının bilindik keşmekeşinde yitirebildiğimiz değerleri çevresel zenginlik, teknoloji ve gelecekle birleştireceğiz.”

“Aileler, öğrenciler, profesyoneller ve yatırımcılar kazanacak”

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ise şunları söyledi: “Nef ve İş GYO olarak kentsel dönüşüm ve sanayi dönüşümü sürecinde geleceğe yönelik kalıcı değerler bırakma hedefiyle yola çıktık. Amacımız, şehre değer katacak, geliştirilebilir ve şehir yaşamı açısından sürdürülebilir projeler hayata geçirerek, hem sosyal yaşamın zenginleşmesine katkıda bulunmak hem de değer kaybetmeyecek yatırımlar yaratmaktır. İnistanbul Gala bu anlamda çok önemli bir misyon üstlenirken, gelecekte Topkapı'da gerçekleştireceğimiz projelerimizin de portresini şimdiden çizecek ve son dönemin değerli yatırımlarından biri olarak farklılaşacak. Küçük bir şehir boyutuna sahip bu projemizde aileler, öğrenciler ve profesyoneller, sunacağımız esnek ödeme planı ile hayal ettikleri yaşam alanına kavuşacaklar.” 

inistanbul gala

Üniversitenin karşısında, metronun hemen yanında

İnistanbul Gala, şehrin yaşamsal damarlarına olan yakınlığıyla cazibesini artırıyor. 35.000'e yakın işletmenin yer aldığı, günde ortalama 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği bir bölgede yapılacak olan proje, alışveriş merkezleri, genişleyen ulaşım ağı, spor ve kültür tesislerinden oluşan verimli yaşam hattına olan yakınlığıyla yatırım değerini artırıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta inşa edilecek proje, tramvay ve metrobüs hatlarına da doğrudan bağlantı içeriyor, Zincirlikuyu, Çağlayan, Yenikapı, Bakırköy, Ataköy ve Atatürk Havalimanı gibi merkezlere yakınlığıyla fark yaratıyor.

Dünyaca ünlü mimarlar tasarladı

Mimari tasarımını 1935'te kurulan ve 24 farklı ülkede ofisi bulunan dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık firması Perkins+Will'in üstlendiği İnistanbul Gala, tüm alt ve üstyapı ayrıntılarının yer aldığı master-plan'ıyla da öne çıkıyor. Perkins+Will, geçtiğimiz ay içinde Nef New York projesi ile dünyanın en iyi projesi ödülünü kazandı.

Projenin ortak alanları ve daire içleri ünlü Türk tasarım firması Autoban tarafından, Foldhome üniteleri ise Coca Cola, Starbucks, Sony, Samsung, Bentley gibi markalar için çalışan dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcılar tarafından tasarlandı.

inistanbul gala

Peyzajından şebeke sistemlerine, küçük bir şehrin inşasının sahip olduğu ayrıntı seviyesinde tasarlanan İnistanbul Gala, 4 blok dahilinde toplamda 788 üniteyi içerisinde barındıracak. İnistanbul Gala 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daireleri içinde bulunduruyor.

Dünyada bir ilk: Foldhome

Yeşil alanları ile dikkat çeken İnistanbul, iki tarafı ağaçlı yürüyüş parkurları, koru ve piknik alanı, eğlence adası ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi sosyal ve çevresel donatıların yanı sıra, Nef tarafından birçok projede başarıyla uygulanan Foldhome konseptine de ev sahipliği yapıyor. Foldhome sisteminde, daire sakinleri müzik odası, fitness salonu, oyun odası, sinema odası gibi kişiye özel 24 farklı kullanım alanını sabit aidat ödemeden yalnızca kullanılan zaman kadar bir ücret ödeyerek kullanabiliyorlar. Bu sayede ev sahipleri, konut dışında da kullanabilecekleri kişisel alanlara sahip olabiliyor.  

Proje Künyesi:

Arsa Alanı: 25.564m2
Toplam Peyzaj Alanı: 20.764 m2
Blok Adedi: 4 (A-B-C-D)
Ünite Adedi: 788
Konsept Mimari: Pekins + Will
İç Tasarım: Autoban 

Ödeme Koşulları:

İnistanbul Gala projesinde fiyatlar 320 bin TL'den başlarken; %1 peşinat ve 2.100 TL'den başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnistanbul projesiyle ilgili merak edilenleri konuştuk!
  • 29.05.2015 17:41

İnistanbul projesiyle ilgili merak edilenleri konuştuk!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ve NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, İnista ...

İnistanbul'u pazarlama müdürlerinden dinleyin!
  • 29.05.2015 14:25

İnistanbul'u pazarlama müdürlerinden dinleyin!

İş GYO Kurumsal İletişim Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Sena Tandoğan il ...

İnistanbul Gala'da 2 bin 100 TL'den başlayan taksitlerle!
  • 28.05.2015 17:41

İnistanbul Gala'da 2 bin 100 TL'den başlayan taksitlerle!

Toplamda 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala'da yüzde 1 peşinat yanı sıra ...

İnistanbul Gala reklam filmi yayında!
  • 28.05.2015 17:29

İnistanbul Gala reklam filmi yayında!

İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef ortaklığıyla Topkapı'de Şişecam'ın arsası ...

İŞ GYO’nun 4 projesi için dev kampanya!
  • 02.08.2016 13:48

İŞ GYO’nun 4 projesi için dev kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan tarihi ‘Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz’ ...

İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal'e Teknovinç imzası
  • 18.03.2016 11:05

İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal'e Teknovinç imzası

TeknoVinç, İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul inşaatında toplam 8 a ...