maritbet girişmaritbet
Hayatımın Evi'nde aylık 1.454 TL taksitle!

Hayatımın Evi'nde aylık 1.454 TL taksitle!

Ev sahibi olmak isteyenler için 2015'e özel fırsatlar oluşturulan HEP İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlayarak 528 bin liraya yükseliyor.

Tekfen Emlak Geliştirme'nin İstanbul'da hayata geçirdiği HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde, yeni yılda da çok özel fiyat ve ödeme koşulları ile satışlar devam ediyor. Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinin tam kesişim noktasında, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kavşak noktasında yer alan 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1424 daireden oluşan “Hayatımın Evi Projesi”'nde daire fiyatları 216 bin TL ile 528 bin TL aralığında değişiyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında yapılan lansman  sonrasında kısa sürede  birinci ve ikinci etaptaki dairelerin satışını hızla gerçekleştiren HEP İstanbul'da inşaat hazırlıkları sürerken, daire sahipleri 2017 yılı Nisan ayında yeni evlerine kavuşacak.

hep istanbul

“Avantajlı ödeme seçenekleri sunuyoruz”

Projenin ilk etap satışlarını neredeyse tamamladıklarını, ikinci etapta ise satışların devam ettiğini hatırlatan Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, HEP İstanbul'daki daire fiyatlarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bu nedenle kısa bir süre içinde ikinci etabı devreye aldık. Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL'den, 2+1 daireler 335 bin TL'den ve 3+1 dairelerde ise 426 bin TL'den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi firma bünyesinde özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat veren ve yüzde 50 kredi kullanan müşterilerimiz kalan tutarı 3 eşit taksitte Haziran 2015, Haziran 2016 ve Mart 2017'de ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar” diye konuştu.

HEP İstanbul'dan nasıl ev sahibi olunur?

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”, daire sahibi olmayı düşünenlere çok özel fırsatlar sunuyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunulan HEP İstanbul'dan 216 bin TL değerindeki 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler; yüzde 10.800 TL peşinat ödenerek satın alınabiliyor. %50 mortgage kredisi 120 ay vade ile aylık 1.454 TL olarak ödenirken bakiye  %45 ise 3 yıla yayılmış olarak 3 eşit taksitte 32.400 TL olarak ödenebiliyor. Projeye özel minumum banka kredisi faiz oranları %0.83'ten başlıyor.

‘İyi yaşam'ın adresi olacak

‘Hayatımın Evi Projesi'ni tasarlarken, ‘İyi Yaşam' konseptine odaklandıklarını söyleyen Ömer Egesel, projenin merkezine aile yaşamı ve çocukları konumlandırdıklarını belirtti. Projenin planlama aşamasında tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini vurgulayan Egesel, “Eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak için çamaşır odasından depoya, 10 metrekareden küçük odası olmayan, yeşil bina sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar her ayrıntıyı düşündük. Bu projede Tekfen kalite ve güvencesini ulaşılabilir fiyatlara satışa sunuyoruz” diye konuştu.

“Metro hattı projenin önünden geçiyor”

Projenin, bölgenin en iyi lokasyonunda yer aldığını ve ulaşım araçlarına da çok yakın mesafede yer aldığını vurgulayan Ömer Egesel, “Proje metrobüse yürüme mesafesinde. Ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alırken, kuzeyde inşa edilen 3'üncü havalimanı ve 3'üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor.”

Sosyal Yaşam ve Peyzaj

HEP İstanbul projesinin en güçlü özelliklerinden biri sosyal alanlarının ve peyzajının zenginliği. Projede iki ayrı toplam 2.600 metrekare kapalı alana sahip sosyal tesis, farklı çocuk yaş grupları için tasarlanmış 1.500 metrekare açık çocuk oyun alanları, 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolları ve 1 kilometre uzunluğunda bisiklet parkurları planlandı. Açık ve kapalı yüzme havuzları, mini futbol, basketbol ve tenis sahaları ile çeşitli spor imkanları sağlayan açık ve kapalı aktivite alanları projenin öne çıkan özelliklerinde sadece bazıları. Ayrıca dört mevsim yeşil kalacak bahçeleri HEP İstanbul'un yüzde 74'ü peyzaja ayrılıyor.

HEP İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://hepistanbul.com.tr/
Telefon: 0212 690 54 20

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HEP İstanbul'un temeli atıldı!
  • 16.05.2015 11:34

HEP İstanbul'un temeli atıldı!

HEP İstanbul ‘’Hayatımın Evi Projesi’’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. ...

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 22.11.2014 17:43

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 2. kısım

Tekfen Emlak Geliştirme Müdürü Ömer Egesel Esenyurt'ta hayata geçirilen Hayatımı ...

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 22.11.2014 17:41

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 1. kısım

Tekfen Emlak Geliştirme Müdürü Ömer Egesel Esenyurt'ta hayata geçirilen Hayatımı ...

HEP İstanbul (Hayatımın Evi Projesi) Esenyurt reklamı yayında
  • 17.11.2014 10:04

HEP İstanbul (Hayatımın Evi Projesi) Esenyurt reklamı yayında

Esenyurt'ta konumlandırılan HEP (Hayatımın Evi Projesi) İstanbul'un reklam filmi ...

HEP Hayatımın Evi Projesi reklam filmi
  • 17.11.2014 10:02

HEP Hayatımın Evi Projesi reklam filmi

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla Esenyurt'ta konumlandırılan Hayatımın Evi Proj ...

Tekfen Hayatımın Evi Projesi reklam filmini izleyin
  • 17.11.2014 09:38

Tekfen Hayatımın Evi Projesi reklam filmini izleyin

Hayatımın Evi Projesi'nde (Hep İstanbul) 1,424 konut yer alıyor. Tekfen Emlak Ge ...