maritbet girişmaritbet
Elite City, 44 bin bitkiyle yeşile boyanıyor

Elite City, 44 bin bitkiyle yeşile boyanıyor

İstanbul Avrupa yakasındaki nitelikli projelerin gözde adresi Halkalı Atekent'te hayata geçirilen Elite City projesi 7 ay sonra teslim edilecek

İstanbul Avrupa yakasındaki nitelikli projelerin gözde adresi Halkalı Atekent'te hayata geçirilen Elite City projesi 7 ay sonra teslim edilecek. Proje bugünlerde 41 bin 556 adet bitkiyle yeşil bir örtüye büründürülüyor.

İstanbul Avrupa yakasında Atakent'in en gözde projelerinden Elite City'de sona yaklaşıldı. Kasım 2012'de teslim edilecek projede inşaatın büyük kısmının tamamlanmasıyla birlikte peyzaj çalışmaları başlıyor. Şua inşaat'm hayata geçirdiği projede peyzaj için 41 bin 556 bitkinin dikimi yapılacak. Elite City, dikimine başlanan yüzlerce mimoza, erguvan, manolya, defne ağaçları ve çiçekler ile yemyeşil bir görünüme sahip olacak.

Elite City 4, 8, 20 ve 30 katlı binalardan oluşuyor. Güneş ve yön hesabı özenle tasarlanan projede dairelerin güneş ışığından maksimum oranda istifade etmesi sağlanıyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede açık ve kapalı sosyal tesisleri, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, peyzaj mimarisi ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

Dairelerin yüzde 75'inin sahiplerini bulduğu projede şirket, kalan daireler için yeni bir ödeme kampanyası başlattı. Fiyatların 249 bin liradan başladığı Elite City'de kısa bir süre geçerli olacak kampanya dahilinde müşteri, yüzde 25'lik peşinatın yüzde 5'ini şimdi, kalan yüzde 20'lik peşinatını ise 7 ay sonrasında daireyi teslim aldığında ödeyecek.

Kredili alımlarda da ödemelere yine teslimle birlikte başlayacak. Ayrıca konut alıcıları kredili alımlarda teslime kadarki ödenmeyen taksitler için vade farkı da ödemeyecek.

Oturum amaçlı alımların yoğun olmasına karşın prim potansiyeli yüksek olan Elite City'de bu kampanya yatırımcıların ilgisini artırdı. Bugünkü fiyatlardan sadece yüzde 5 peşinatla Elite City'den dairesini alanlar teslim sonrasında prim yapmış dairelerini eski fiyattan o dönemde almış gibi ödeyecek. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle bir. likte bahçe katlarının satışta olduğu proje, mimarisi ve porselen kaplama cephesiyle öne çıkıyor.

Zaman

Yorum Yaz