maritbet girişmaritbet
DKY İnşaat bomba projelerle geliyor

DKY İnşaat bomba projelerle geliyor

Önümüzdeki dönemde İstanbul'da önemli projeler üretecek olan DKY İnşaat, satıştaki projelerinde hızla sona yaklaşıyor

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren DKY İnşaat, yeni yatırımlar için düğmeye bastı. DKY, DKY On, DKY Cadde ve DKY Ticari konseptleriyle birlikte yeni yatırımlar yapacak olan firma, Büyükdere 195 numaradaki DKY Satış ve Deneyim Merkezi'ni açtı.

Hangi konseptte kaç daire olacak?

DKY İnşaat, 200 ile 500 konut arasındaki projeleri DKY konseptiyle üretecek. Aile konseptli olacak projelerde en küçük daire 2+1,5 şeklinde tasarlanacak. DKY On konseptiyle inşa edilecek projeler 200-250 arası konut bulunacak. Genç ve dinamik tasarımlarıyla öne çıkacak projelerde 1+1 ve 2+1'lere yer verilecek. DKY Cadde konseptiyle inşa edilecek yatırımlar 100 konuttan az olacak ve kentsel dönüşüm olarak hayat bulacak. DKY Ticari yatırımları ise, hedef odaklı yatırımlar olacak.

DKY Kartal ne durumda?

446 milyon liralık satış gelirine sahip olan DKY Kartal'da konutların yüzde 87'si, ticari alanların ise yüzde 40'lık bölümünde satış tamamlandı. Satış geliri 220 milyon lira olan Lokum Evler'de ise satış oranları yüzde 51 olarak belirlendi.

DKY Ada ve DKY Sahil geliyor

DKY İnşaat, Ada projesini 2016'nın Şubat-Mart döneminde lanse edecek. 133 bin metrekare inşaat büyüklüğüne sahip projenin 91 bin 572 metrekaresi satılabilir alan olacak. Dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Ada'da firmaya 444 konut, hak sahiplerine ise 301 daire düşecek. Metrekare fiyatlarının 4-5 bin lira seviyelerinde olacağı projede 2, 3, 4,5+1 evler yer alacak.

DKY'nin bir diğer projesi Sahil'de kentsel dönüşüm kapsamında hayat bulacak. 5 binanın şimdiden yıkıldığı Sahil projesinin lansmanı Ocak-Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşecek. 153 konuttan oluşacak olan projede metrekare fiyatları 8 ile 12 bin lira arasında değişecek. Yüzde 50'sine şimdiden talebin geldiği proje Atalar Sahil Sitesi'nin yerine inşa edilecek ve yüzde 76'sı hak sahiplerinin olacak.

Yeni yıl kampanyasıyla birlikte yüzde 10 peşinat ödeyip taksitlere konut tesliminde başlanan projelerde teslim süresine kadar olan bölümde ödemeleri DKY İnşaat yapıyor. Üstelik bu ödemeler hiçbir şekilde tahsil edilmiyor. 2015'te 330 milyon liralık ciroya ulaşan şirket Sultanbeyli'de DKY Merkez isimli bir proje inşa edecek. Home ofislerinde bulunacağı projede dükkanların metrekaresi 50 bin lira ile 100 bin lira arasında değişecek.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DKY İnşaat bomba projelerle geliyor
  • 16.12.2015 15:22

DKY İnşaat bomba projelerle geliyor

Önümüzdeki dönemde İstanbul'da önemli projeler üretecek olan DKY İnşaat, satışta ...

DKY İnşaat’tan İstanbul’u uçuracak projeler!
  • 27.02.2015 10:22

DKY İnşaat’tan İstanbul’u uçuracak projeler!

DKY İnşaat, İstanbul'un her iki yakasında da yeni projeler yapacak. Sırada Sulta ...