maritbet girişmaritbet
Asil Park Evleri'nde yaşam Ağustos'ta başlayacak!

Asil Park Evleri'nde yaşam Ağustos'ta başlayacak!

Asil Park projesinde konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinatlı, bütçeye uygun farklı kişisel ödeme planları doğrultusunda oluşturulan aylık taksit imkanı sunuluyor

Ümraniye Armağanevler'de Ağustos ayında yaşamın başlayacağı Asil Park projesine ilgi artarak devam ediyor. Data Yatırım ve Gayrimenkul'ün satışını üslendiği proje iki blokta toplam 89 daireden oluşuyor. 

Asil Park projesinde konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinatlı, bütçeye uygun farklı kişisel ödeme planları doğrultusunda oluşturulan aylık taksit imkanı sunuluyor. Asil Park yaz aylarında müşterilerine yüzde 1 KDV avantajı, peşin alımlarda yüzde 5 indirim fırsatı ve 3'lü ankastre mutfak ürünleri hediyesiyle birlikte çok cazip imkanlar sunuyor. 

Asil inşaat'ın Ümraniye'de hayata geçirdiği Asil Park projesinin satışları geçtiğimiz ay başlamıştı. Bölgesinde site özellikleri, yaşam alanları ve sosyal olanaklarıyla öne çıkan Asil Park projesinde inşaat çalışmaları son aşamaya gelmiş durumda. Örnek dairenin de hazırlandığı proje lokasyonu itibariyle bölgesinde bir çekim alanı oluşturuyor.

Projede kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, gezinti bahçeleri, açık spor alanı, dört kademeli peyzaj bahçeleri, güvenlik, çift asansör ve yangın merdiveni gibi yaşam güvenliğinin ön plan da tutulduğu, hayatı kolaylaştıran ve renk katan pek çok imkan bulunmakta. Ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken proje metroya 500 metre, her iki köprü bağlantısına 800 metre, toplu taşıma duraklarına 100 metre, Meydan AVM, Buyaka AVM, İkea gibi sosyal merkezlere ise 5 dakika mesafede bulunuyor.

Asil Park İletişim Bilgileri;

Satış Ofisi Direkt: 0507 430 21 38
Telefon : 0216 412 7 412

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asil Park Evleri'nde yaşam Ağustos'ta başlayacak!
  • 01.07.2013 16:08

Asil Park Evleri'nde yaşam Ağustos'ta başlayacak!

Asil Park projesinde konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinatlı, bütçeye ...