maritbet girişmaritbet
Akzirve, Strada projesinin temelini attı

Akzirve, Strada projesinin temelini attı

Gayrimenkul sektörü için birçok projeye imzalar atan Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, Bahçeşehir STRADA’nın temelini attı.

Türkiye'ye aktaran Akzirve, Kasım ayında lansmanı yapılan Bahçeşehir STRADA projesinin temelini, 17 Şubat'ta düzenlenen bir törenle attı.

Seçkin konukların katıldığı temel atma töreninde bir konuşma yapan Akzirve CEO'su İbrahim Maasfeh, “STRADA projesini, yolların ve yönlerin kesişme noktasında, kıymeti her gün katlanarak artan benzersiz bir lokasyonda hayata geçiriyoruz. Strada, İstanbul'un canlı, keyifli ve benzersiz yeni sosyal merkezi olma iddiasıyla hayatımıza giriyor. Üç farklı etapta tamamı 102 dönüm arsa alanı üzerine, 350 bin metrekare yer üstü inşaat alanı olarak tasarlanan Strada'da konutlar ve ticari alanlar olmak üzere toplam 2 bin 500 bağımsız ünite inşa edeceğiz. Strada'nın farklı daire seçeneklerini içeren konutların yanı sıra ticari alanlardan oluşan ‘Alışveriş Caddesi'yle yepyeni bir yaşamın kapılarını açacağına inanıyoruz” dedi.

Yatırımlar sürecek

Akzirve CEO'su Maasfeh, Türkiye'nin bugünkü ve gelecekteki potansiyeline inançlarının tam olduğunu belirterek, “Güvenli liman Türkiye'ye yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Ünlü mimar Bünyamin Derman'ın imzasını taşıyan projenin birinci etabının inşaatı büyük bir hızla gerçekleştirilecek. Toplamda üç fazda inşa edilecek olan projenin, 747 konutluk ilk bölümünün Aralık 2018'de teslim edilmesi hedefleniyor.

Bu caddede hayat var…

İtalyanca'da ‘Cadde' anlamına gelen STRADA adını taşıyan projede, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Konutların KDV dahil 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede yer alan cadde, herkesin faydalanabileceği bir yaşam alanı olarak konumlandırılıyor. Cadde üzerinde birbirinden önemli markalar, restoranlar, kafeler, marketler ve günlük hayatı kolaylaştıracak 100'ün üzerinde ticari alan yer alıyor.

Akzirve tarafından makul bütçeye, çok daha fazlası stratejisiyle inşasına başlanan STRADA'dan ev sahibi olanlar, yalnızca üst düzey malzeme ve işçilik kalitesiyle tasarlanan konsept projeli yepyeni bir daireye değil, caddeli bir yaşam alanına da kavuşmuş olacak. Ayrıca Bahçeşehir bölgesi, 3. havalimanı bağlantı yolları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakınlığı ve yakın dönemde tamamlanması planlanan metro hatlarıyla, yatırım açısından dikkatleri çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akzirve Topkapı 29 basın lansmanı
  • 28.05.2022 20:04

Akzirve Topkapı 29 basın lansmanı

Akzirve’nin Türkiye’de 30 yıldır sürdürdüğü yatırımların bir yenisi olan ve şehr ...

Akzirve Topkapı 29 projesinin maket görüntüleri yayında!
  • 28.01.2022 16:20

Akzirve Topkapı 29 projesinin maket görüntüleri yayında!

Akzirve Gayrimenkul tarafından Topkapı'da gerçekleştirilen Topkapı 29 projesinin ...

Akzirve Topkapı 29 şantiyesinden son görüntüler!
  • 28.01.2022 14:56

Akzirve Topkapı 29 şantiyesinden son görüntüler!

Akzirve Gayrimenkul tarafından Topkapı'da geliştirilen Topkapı 29 şantiyesinde ç ...

Türkan Sönmez Topkapı 29'u anlatıyor
  • 28.01.2022 11:49

Türkan Sönmez Topkapı 29'u anlatıyor

Akzirve Gayrimenkul, Topkapı’da, Topkapı 29 projesine imza atıyor. ...

İbrahim Maasfeh, yeni projelerini anlattı
  • 30.04.2016 14:38

İbrahim Maasfeh, yeni projelerini anlattı

Akzirve CEO'su İbrahim Maasfeh, Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda hayata geçirecekle ...

Akzirve Gayrimenkul'den Zeytinburnu Ambarlar açıklaması!
  • 05.06.2018 17:33

Akzirve Gayrimenkul'den Zeytinburnu Ambarlar açıklaması!

Akzirve Gayrimenkul, Sözcü Gazetesi’nde bugün “Ruhsat Gitti, Yapı Paydos” başlığ ...