maritbet girişmaritbet
3. İstanbul projesinin fiyatları belli oldu

3. İstanbul projesinin fiyatları belli oldu

Merakla beklenen ve 'Başka bir İstanbul var' sloganıyla satışa çıkan 3. İstanbul'da fiyatlar 473 bin TL'den başlıyor.

Alzamil Gayrimenkul, Seha Yapı, Adesa Alışveriş Merkezleri, Fuzul Yapı işbirliğinde kurulan Asaf İş Adi Ortaklığı'nın Başakşehir'de konumlandırdığı 3. İstanbul projesi, 1,236 daireden meydana geliyor. 40 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sıralanıyor. Ön talep döneminde 12 bin talep alan 3. İstanbul'un ilk etabından satışlar tamamlandı. 2. etabı satışa açılan proje, Moda Blokları, Göksu Blokları, Riva Blokları, Sarayburnu Blokları, Kilyos Blokları ve Emirgan Blokları'ndan oluşuyor.

3. istanbul

3. İstanbul'da teslimler 2019 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek. Yürüyüş parkuru, basket sahaları, tenis kortları, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, lounge, playstation odası, bilardo ve masa tenisi, hobi atölyesi, yüzme havuzu ve spa alanlarının yer aldığı 3. İstanbul'da banka kredili ödeme seçeneklerinden peşinatsız daire sahibi olabilirsiniz. 

Birinci ödeme seçeneğine göre 2017'nin Haziran ve Aralık ayları ile 2018'in Haziran ve Aralık aylarında yüzde 7,5'lük 4 ara ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 70'lik kısım için yüzde 0,89 faiz oranıyla konut kredisi kullandırılıyor. Bu ödeme planına yüzde 5 indirim uygulanıyor.