maritbet girişmaritbet
Fatih’teki Yavuz Selim Ortaokulu Kapalı Spor Salonu açıldı!

Fatih’teki Yavuz Selim Ortaokulu Kapalı Spor Salonu açıldı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, eğitime verdiği destek ve önemin yanında spora verdiği desteği de sürdürüyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, eğitime verdiği destek ve önemin yanında spora verdiği desteği de sürdürüyor.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih'e 35 çok amaçlı spor salonu, 10 kapalı spor salonu ve 4 spor sahası kazandırdı. Yapımı devam eden 7 kapalı spor salonu da tamamlanmak üzere.

Yapımı tamamlanan Yavuz Selim Ortaokulu kapalı spor salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yanı sıra Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı. Yavuz Selim Ortaokulu bahçesinde düzenlenen tören, okul öğrencilerinin halk oyunları ile başladı. Ardından yine okulun öğrencilerinden oluşan tekvando takımı açılışa katılanlara bir gösteri sundu.

Okula girişi sırasında öğrencilerin büyük sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Mustafa Demir de yaptığı konuşmada eğitimin ve sporun önemine değinerek, sağlıklı nesillerin spor yapanlar arasından çıkacağını belirtip, öğrencilere spor yapmalarını salık verdi. Hayatta başarılı olmak için sadece ders başarısının yeterli olmadığını belirten Başkan Demir, gençlerin spor, müzik, sanat gibi aktivitelerden biriyle olsun mutlaka ilgilenmeleri gerektiğini söyledi. Kendilerinin öğrencilik yıllarında çok zor şartlarda spor yaptıklarını anlatan Başkan Demir, Fatih'te yaşayan çocukların rahatlıkla spor yapabilmesi için tüm imkanları kullandıklarını belirtti. Başkan Demir, birçok ilki gerçekleştiren Fatih'in önümüzdeki dönemde de başarılı sporcular çıkaracağına inandığını kaydetti. Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından spor salonu hizmete açıldı.

Açılışın ardından spora düşkünlüğüyle de tanınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, salonda öğrencilerle birlikte basketbol oynadı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fatih’teki Yavuz Selim Ortaokulu Kapalı Spor Salonu açıldı!
  • 22.05.2013 13:19

Fatih’teki Yavuz Selim Ortaokulu Kapalı Spor Salonu açıldı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, eğitime verdiği destek ve önemin yanında s ...