maritbet girişmaritbet
West Blocks’ta %5 peşinle 600 TL taksitle daire!

West Blocks’ta %5 peşinle 600 TL taksitle daire!

Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde bulunan West Blocks'ta uygulanan kampanya ile yüzde 5 peşinatla satılan daireler için 600 liradan başlayan fiyatlarla taksitler ödeniyor

Bilgili Holding tarafından Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde yapılan West Blocks'un örnek dairesi açıldı.

West Blocks projesinde konut fiyatları 140 bin liradan başlıyor. West Blocks'un 82 metrekare 1+1 dairelerden 395 metrekare 5+1 loftlara kadar 7 farklı daire seçeneği bulunuyor.

West Blocks'un içerisinde fitness center, ticaret merkezi, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, mini golf sahası, açık ve kapalı otopark, buhar odası, sauna ve kafeler bulunuyor.

Her kattan büyüleyici göl ve deniz manzaralı daireleri, doğanın içinde şehir hayatı, etkileyici ve titiz mimarisi, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sosyal alanları, her yöne pratik ulaşım koşulları ve şaşırtıcı fiyatları ile West Blocks, Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde düşlerinizi gerçekleştiriyor.

West Blocks' da 1+1' den 2+1 dubleks dairelere,

3 +1 özel teraslı bahçe katından, 3+1 normal kat dairelere,

4+1 kış bahçeli penthouse daireden, 5+1 loft daireye kadar çok seçenekli bir yaşam sizleri bekliyor.

Sadece %5 peşinat ödeyip,

1+1 daireler de 600 tl den başlayan taksitler

2+1 dairelerde 900 tl dan başlayan taksitler

3+1 dairelerde 1800 tl dan başlayan taksitler ile,

Teslim tarihinde, daire bedelinin %25' ini ödeyerek, seçeceğiniz daire tipine göre, her yıl sabit 300 TL veya 400 TL artan taksitlerle; 120 aya kadar banka kredisi ve daha çok çeşitli ödeme planından birini seçerek West Blocks' da manzaralı hayatınıza başlayabilirsiniz.

 

West Blocks iletişim bilgileri
Web: www.westblocks.com
Tel: 0212 381 22 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz